Video's

Filmpje: Opgemaakte Producten #12

Nagellak: Catrice Call Me Princess
Oorbellen: Forever 21

Genoemde producten:

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | Facebook | Google+

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Zo, ik denk dat je geen Bodyshop product meer over hebt. Alles is op! Haha! Ik ben trouwens wel benieuwd of een nagellak liefhebbeer zoals jij, nog ernstiger dan ik, wél nagellak op maakt.. Het is mij serieus pas één keer gelukt terwijl ik 2 keer per week sowieso opnieuw lak.

 2. Sylvie zegt:

  Leuk om weer eens te zien, en goed dat je jezelf niet meer excuseert voor het aantal bodyshop producten dat je laat voorbij komen. Je bent ook altijd zo enthousiast en positief in je video’s, ideaal voor ’s morgens vroeg! 🙂

 3. Wat een mooie producten heb je opgemaakt! Vooral veel van The Body Shop, leuk 🙂

 4. Ik vind het juist altijd leuk om zoveel TBS bij jou te zien! Ik vind zelf Pink Grapefruit ook heel lekker en die mega fles is bij mij ook nog lang niet op Hihi. Die eyeliner en concealer wil ik zelf nog heel graag eens proberen! Vooral de concealer, moet ik toch maar een keertje naar Engeland toe!

 5. Je hebt veel fijne producten gebruikt. Zelf ben ik ook fan van The Body Shop!

 6. Leuke video!

 7. Heerlijk zo’n opgemaakt video van jou!! Lekker veel The Body Shop producten!! Jij laat tenminste leuke dingen zien, ik zie vaak genoeg lege eenmalige gezichts masker verspakkingen of tandpasta voorbij komen.

 8. Leuke producten heb je opgemaakt! 🙂

 9. The Body Shop verdient blijkbaar wel wat aan jou haha 😉 Maar met korting zal dat misschien nog meevallen :), leuke video!

  1. Haha, dat klopt! Al is het wel zo dat ik tegenwoordig veel minder koop, maar mijn voorraad is nog erg groot 😉 Bovendien weet ik natuurlijk wanneer welke aanbiedingen komen en hoe ze werken, dus kan ik er daardoor slim gebruik van maken!

 10. Oeh wat heb je veel opgemaakt, super leuk om te zien. En als jij TBS producten fijn vind, dan is dat toch goed. Daar hoef je absoluut niet je excuses voor aanbieden. 😀 Trind heeft inderdaad geweldige nagel verzorging.

 11. Je hebt echt veel opgemaakt zeg! Veel fijne producten van TBS 🙂

 12. Ik gebruik ook onwijs graag de producten van the body shop

 13. Hoe maak je in godsnaam zo veel douchegel op, haha? Ik vraag het me serieus af, want met die Honeymania Shower Gel doe ik al 4 maanden en ik ben nog niet eens op een kwart 🙂
  Leuk filmpje, en ik vind het juist leuk om zoveel TBS producten te zien!

  1. Ik heb altijd zo’n drie verschillende geuren open en wissel ze af. Over die grote flessen heb ik ongeveer zo’n 2 jaar gedaan, haha! Die kleinere gaan natuurlijk wat sneller, maar dat komt vaak neer op 2-3 maanden 🙂

 14. Wat een fijne producten heb je opgemaakt!

 15. Hele leuke spulletjes opgemaakt! 🙂

 16. Wat een heerlijke producten heb je opgemaakt

 17. Leuk filmpje en fijne producten heb je opgemaakt! Die eyeliner klinkt erg fijn, ik ga ook maar eens een kijkje nemen. Ik vraag me wel af of het serum een effect heeft bij jou? Aangezien je daar niks over zegt in het filmpje.

  1. Ik gebruik deze eyeliner puur omdat hij zo goed werkt als eyeliner, vooral voor winged liner en precisiewerk. Mijn wimpers zijn van zichzelf al aan de lange kant, maar ik kan niet echt zeggen dat ik echt veel verschil merk, denk ik (ik gebruik ‘m al meer dan een jaar, dus het valt nu ook niet meer op). Ik vind hem gewoon echt heel goed werken als eyeliner!

   1. Thanks voor je snelle reactie! Ik heb zelf een tijd lang Revitalash gebruikt, wat super werkte voor mijn wimpers. Het zou natuurlijk mooi zijn als deze (al is het maar voor een klein beetje) hetzelfde effect zou geven :), zou veel geld besparen. Vandaar mijn vraag. Een fijne eyeliner is natuurlijk ook altijd welkom, dus ga er zeker naar kijken. 😀

 18. Leuk filmpje! Wat een leuke producten heb je opgemaakt 🙂

 19. zo jammer dat die concealer niet hier te krijgen is.. Helaas ligt Engeland ook niet om de hoek..

 20. Leuke video! En wat ben je mooi opgemaakt!

 21. Hi,

  iHerb geeft aan de dat de eyeliner niet meer wordt geproduceerd (?!) “In Stock: No – Discontinued”
  Hopelijk betekend dit alleen dat de website ze niet meer levert. Ik wilde deze graag een x proberen namelijk!

  1. Op Boozyshop is hij overigens wel duurder; 16 euro 🙁

  2. Ik zag het gisteren ja! Ik was lichtelijk in schock, want ik wilde juist weer gaan bestellen. Ik zag wel dat op de site van Physician’s Formula zelf hij nog gewoon te koop staat en ik kon ook niet achterhalen of hij nou echt discontinued was. Ik zal het uitzoeken, want ik wil he zelf echt niet missen!!

   1. nil zegt:

    Ik ben (nog steeds) heel erg benieuwd naar deze eyeliner! Is er al wat meer bekend over de eyeliner op iHerb? Ze hebben alleen nog de bruine kleur, maar zwart is discontinued. Ik kan helaas physicians formula nergens met een zacht iHerb prijsje vinden 🙁

 22. Mooie producten heb je opgemaakt 🙂

 23. Leuke producten! Altijd lekker veel TBS hihi. Ik gebruik eigenlijk alleen de Vitamine E bodybutter..

 24. ahh ik doe echt jaren met die huge TBS flessen (ook afwisselend gebruik wel) maar ze zijn idd lekker :d

 25. De nagellak die je draagt vind ik heel t of! Helaas was deze bij ‘mijn’ Kruidvat al uitverkocht. Je hebt weer lekker veel opgemaakt 🙂 Wat een mega flessen van TBS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.