Video's

Filmpje: Opgemaakte Producten #13

De afgelopen twee maanden heb ik weer heel wat producten opgemaakt, dus het was weer tijd voor een nieuw filmpje! Deze keer zitten er wat andere tussen dan de ‘vaste gasten’ die er elke video wel inzitten, dus genoeg te zien. Trouwens, wat zouden jullie ervan vinden als ik vanaf nu dinsdag als vaste uploaddag voor een video instel? Laat het weten bij de comments!

Nagellak: Catrice Call Me Princess
Lipgloss: Catrice Pink Up Your Life
Oorbellen: Accessorize

Genoemde Producten:
L’Oréal EverPure Color & Volume Shampoo + Conditioner
– Superdrug Colour Effects Conditioner Colour 7.43 Warm Copper Gold
– Kiehl’s Ultra Facial Cleanser
– The Body Shop Vitamin E Gentle Facial Wash
– The Body Shop Aloe Calming Toner
– L’Oréal Oog- en Lipreinigingslotion (Waterproof)
– Kruidvat Extra Soft Reinigingsdoekjes
– Vaseline Spray & Go Body Moisturizer Aloe Fresh
– The Body Shop Strawberry Shower Gel
– Kruidvat Nail Polish Remover (Acetone)
– Trind Nail Repair
OPI Excuse-Moi
– Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. De aloe calming toner van the ody shop is echt een grote favoriet van mij. Ik ben benieuwd naar de cleaners van kiehls en de ingrediënten 🙂

 2. Fijne producten heb je gebruikt! De Vaseline spray lijkt me echt heerlijk!

 3. woow OPI excuse moi gewoon op! Ik heb hem ook en vind hem erg mooi, maar op? nee dat is t nog lang niet… haha Toch maar gauw weer eens gebruiken:)

 4. Leuke dingen heb je verzameld! 🙂

 5. Lianne zegt:

  “Vitamine E, The Body Shop, ik hoef niks meer te zeggen” Haha, dan heb je een duidelijke andere ervaring dat ik had 😉 Ik heb er verschillende producten van gehad via mijn tante (die is echt een TBS verzamelaar!) en heb ze meteen terug kunnen geven… Het brandde als een gek T.T Heb het ook opgezocht en het blijkt vaker dat meiden met een gevoelige huid het ging branden in plaats zijn werk deed… Zo zonde, want het ruikt echt heerlijk!

  Dus meiden voor de gevoelige huid: Vraag om een tester voordat je het koopt!

  1. Lianne zegt:

   Oh en voor een toner is ook gewoon rozenwater een aanrader 😉 Het liefste 1 zonder alcohol, maar bijvoorbeeld die van de Kruidvat zit ook alcohol in, maar daar merk ik niks van. Ik heb echt een gevoelige huid. Als ik bijvoorbeeld Nivea Creme Soft op smeer (wat toch redelijk onschuldig is) wordt mijn gezicht al knalrood van (alleen rood, verder werkt het gewoon zoals het hoor ;))

 6. Ik ben ook fan van de Vaseline sprays! Ik had ze alledrie, en heb mijn laatste fles gisteren opgemaakt. Ik vond de gele de beste.

 7. Je hebt heel veel producten opgemaakt.
  De gezichtreinigingsproducten zien er goed uit..
  Wat kostte dat?

 8. Wat een boel producten heb je opgemaakt, zitten interessante dingen tussen!

 9. Mooie producten! Tip: de vaseline spray & go is nu met 30% korting bij de kruidvat! 🙂

 10. Je hebt veel mooie producten opgemaakt zeg!

 11. Leuke video!

 12. Mooie opgemaakte producten

 13. anne zegt:

  ik ben zo verslaafd aan je filmpjes! je bent geweldig.
  ik ben zelf ook gigantisch fan van The Body Shop, dus daar veel producten in je opgemaakt filmpje vind ik totaal niet erg! I like .
  xxxxxx

 14. Ik gebruik sinds een tijdje die Trind Nail Repair. Tot nu toe bevalt hij best wel goed. Ik werk twee keer per week en dan gaan mijn nagels altijd helemaal kapot. Helemaal inscheuren enzo. Hopelijk gaan ze dat nu niet meer doen. De vorige keer in ieder geval niet.

 15. Leuke producten, en leuk filmpje weer!

 16. Chantal zegt:

  Ik ben blij te zien dat ik niet de enige ben die zoveel producten op maakt. Als er echt niets meer uit de tube komt, snij of knip ik de tubes open. Niet te geloven hoeveel product er dan meestal nog in zit! Best de half opengeknipte tube afsluiten met folie en je kan gerust nog een paar dagen of weekjes verder…

 17. Wauw, nagellak in een opgemaakt filmpje! Leuke video weer!

 18. Margriet zegt:

  Ja leuk, elke dinsdag een filmpje! Dan kom ik sowieso elke dinsdag ‘langs’ op je site! 🙂

  Leuk filmpje dit!

 19. Mendy zegt:

  Of wij dat handig/leuk vinden?!?! Jazeker! Ik word altijd zo vrolijk van je filmpjes! Voor mij heeft de voorkeur dinsdag maar als het een andere dag wordt, vind ik ook mooi! Dinsdag is een mooie afwisseling met donderdag vind ik.

 20. Wow, wat heb je weer veel opgemaakt! Dit keer niet zoveel TBS-producten 😉 De spray van Vaseline staat nog steeds bij mij in de kast. Ik ben bang dat mijn badkamervloer een spiegel wordt waardoor ik uitglijd. P.s. ik vind het iedere keer weer top dat je onder je filmpje zet welke nagellak, lipproduct, oorbellen je draagt.

 21. Jouw filmpjes zijn echt zo mooi om naar te kijken. De hele ambiance is echt perfect 🙂

 22. Oehh ik vind opgemaakt filmpjes altijd zo leuk om te zien! Die toner van the body shop vind ik ook heel fijn en ik heb nu ook de reinigingsmelk gekocht! 🙂

 23. Wat is het toch fijn om zulke filmpjes te bekijken, moet je echt vaker doen 🙂

 24. Leuke producten heb je opgemaakt. En wauw een OPI nagellak!

 25. Leuk filmpje en leuke producten zaten er tussen:)

 26. Leuk filmpje! Ik denk dat ik mijn kwasten ook maar eens met een fruitige douchegel ga wassen, want kwasten die naar aardbeien ruiken lijkt me niet verkeerd!

 27. Eva zegt:

  ik vind het altijd heel fijn om naar je te luisteren! precies goede toon en gewoon lekker vlot! echt heel goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.