Video's

Filmpje: Opgemaakte Producten #3

Nagellak: NYC Full Metal Jacket
Oorbellen: Forever 21
Camera: Panasonic FZ-100

Genoemde Producten:

 • John Frieda Full Repair Shampoo + Conditioner
 • The Body Shop Earth Lover Showergel (Apricot & Basil en Rosemary & Fig)
 • Etos Nagellak Remover
 • The Body Shop Pink Grapefruit Body Butter
 • Yves Rocher Demaquillant Express Yeux
 • The Body Shop Mango Body Lotion
 • Rituals Lao Tze Cooling Foot Balm
 • Alessandro Pedix Feel Heel Rescue Balm

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Leuk filmpje weer ^^

 2. Wat leuk om te zien.

 3. Erg leuk filmpje weer! En ik vind het helemaal niet erg dat je zoveel producten van The Body Shop laat zien. Ik vind het juist leuk, aangezien ik ook heel erg van de producten hou!

 4. leuk filmpje 😀
  ik vind het juist wel leuk dat je veel TBS producten als favoriet of opgemaakt laat zien :3

 5. karin zegt:

  Leuk filmpje weer! Bedankt voor de tip, dat het dopje van de douchegel ook op de bodylotionflesjes past. Ik heb al 3x gehad dat het pompje van de bodylotion kapot ging, terwijl er nog minstens een cm of 5 aan spul in het flesje zat.

 6. Wat ik doe met producten die bijna opzijn. Snij de fles rondom in met een schilmesje haal het bovenste gedeelte er af. Zet eerst de punt van een schilmesje in de fles. Druk tot dat de punt van het mesje door het plastic schiet Zo kun je voorzichtig rond snijden. Sommige flessen gaan wat stroef daarom uitkijken dat je niet in je hand steekt. spreek uit ervaring.
  Doe er een plasticzakje rond wel afsluiten anders droogt het product uit en zo kun je alles opmaken. Ik gebruik hier voor een lepel . Sta soms versteld wat er nog aan product in zit.
  Bij tandpasta denk je de tube is leeg. Knip maar open dan zie je het resultaat.

 7. Superleuk filmpje weer!
  Draag je een lipstick, en zoja, welke?

 8. Zit jij je nu te verontschuldigen voor de producten die je dagelijks gebruikt hahahaha.

 9. Weer een super leuk filmpje! Ik vind het echt niet erg dat er zoveel The Body Shop producten inzitten. Die vind ik zelf ook erg fijn!

  xx

 10. heel leuk om te zien! er zitten echt hele fijne producten bij 🙂

 11. Als jij droge hielen heb, ben jij naar mijn mening juist de persoon om zo’n product te testen! Heb m zelf ook en vind hem ook niet zo boeiend 😉

 12. Aardig wat op gemaakt:-) Altijd fijn:_)

 13. Erg leuk om te zien (: x

 14. Yay mijn favoriete oogschaduw remover! Ik gebruik hem ook al jaren. Eerst kon ik m niet meer vinden, dus toen kwam ik toevallig in Antwerpen en heb ik gelijk ingeslagen, maar nu zit er in de buurt ook een 😀

 15. Esmee. zegt:

  Ik gebruik de Fairtrade Footlotion van Lush! Ben er zelf heel tevreden over! Misschien dat je een proefje kunt vragen als je er een keer bent?
  En die oogmakeupremover gebruik ik ook al tijden! Werkt zo goed!

 16. Sofie zegt:

  Wat is er raar aan The Body Shop? Ik ga altijd helemaal los daar xD The Body Shop heeft echt fijne producten 🙂

 17. Je werkt bij TBS, ik vind het dan helemaal niet raar dat je zoveel spulletjes ervan hebt! Juist alleen maar leuk want jij weet de beste en leukste spulletjes. Ik vind de voetbalsem van Rituals ook niet echt top, ik wil geen pepermuntgeur op mijn handen als ik naar bed ga. Of ik moet mijn voeten insmeren, sokken aan, handen wassen, sokken uit en gaan slapen. Of ik moet het laten intrekken en dat duurt al helemaal een eeuwigheid en vaak glibber ik alsnog over de vloer.

 18. Leuk filmpje, ik vind het niet zo erg om veel The Body Shop producten te zien want ik vind het zelf ook een leuk merk. Wat jammer dat het pink grapefruit gamma niet meer in de winkels te koop is, dat wist ik helemaal niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.