Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Wat een hoop goede producten! Producten van de Body Shop zijn altijd perfect!

 2. kathleen zegt:

  De douchecreme met shea is ook een echte favoriet van mij!
  Ik denk trouwens dat het shee-a boter is van uitspraak 😀
  Heb je trouwens de nieuwe producten van Catrice al gezien? Ik zag ze deze ochtend via de facebookpagina van Catrice. Ze gaan namelijk een BB cream en een dupe van het naked pallete uitbrengen! Wat spannend, ik kijk al enorm uit naar februari :p

  xxx

  1. Wat een naked dupe? Wauw ik hoop dat je die gaat reviewen!

 3. Jessica zegt:

  Ik heb afgelopen week ineens ook redelijk wat producten opgemaakt:
  – Mini van Nuxe Rêve de miel hand and nail cream
  – Kruidvat reinigingsgel
  – mini TBS Cocoa butter scrub
  – Labello lippenbalsem

  Ik hou ervan om producten op te maken. 🙂 Deze filmpjes zijn echt mijn favoriete filmpjes van jou!

 4. Marielle zegt:

  Ik heb de La Roche Posay Effaclar K ook gehad en bij mij dee ie letterlijk niks zelfs niet in begin. Benzolperoxide deed ook niks bij mij. Heb maar een klein beetje puistjes maar ze gaan gewoon niet weg. En als ik dan bij de apotheek kom dan geven ze mij een ligt product ook als ik zwaarder vraag dan zeggen ze ik ga je dit mee geven maar eigenlijk is dit veel te sterk voor jou en als ik het dan gebruik doet het niks.

  Nu heb ik een product meegkregen het aller sterkste dat vrij te verkrijgen is zonder dokters voorschrift het is een zalf en deze werkt wel een beetje. Ze heeft moeten zoeken in een boek welk product ze mij zou geven.

 5. paulien zegt:

  leuk filmpje weer! ik heb alleen een opmerking/vraag. wil je bij je opgemaakt en favorieten filmpjes niet er gelijk onder zetten wat erin voorkomt? het is zo vervelend met kijken want onbewust lees ik het toch waardoor ik soms halverwege het filmpje afhaak omdat ik toch al weet wat er in voorkomt.

 6. Jessica zegt:

  Nu heb ik trouwens spijt dat ik niet voor een Shea cadeaupakket gekozen heb waar de shower cream ook bij zit. Ik koos voor de 300 ml scrub + 300 ml bodybutter omdat die in dat filiaal voor 16 euro samen waren.

 7. judith zegt:

  Ik had precies hetzelfde met de effaclar lijn.. in het begin duurde het even bij mij maar toen ineens werkte die super goed. Mn huid was echt ontzettend opgeknapt, waardoor ik met de lijn stopte. Al heel snel zat ik weer helemaal onder de acne, en kocht het opnieuw, ik heb toen nog 3 tubes geprobeerd maar het deed gewoon niks. Ik denk dat het dus is dat je huid er na tijdje niet meer op reageert ofzo.

  Ik gebruik nu biodermal acne, dat lijkt enigszinds te helpen om dit moment…

 8. Linda zegt:

  Leuk opgewekt filmpje!
  Kijk de laatste video van Rachel Whitehurst op YT (over haar Empties). Rond 1.30 min spreekt zij shee uit. Zo ken ik de uitspraak in ieder geval van Amerikanen.

 9. Toen ik zag dat je estee lauder product erbij zat dacht O nee! Want daar was je toen zo enthousiast over. Grappig om te zien dat je op lange termijn toch erop uitgekeken raakt, het is ook echt veel geld…

  De winged eyeliner staat je superleuk! ik geloof dat ik die van catrice ook heb, ik heb ook een stift van de hema die vind ik nog fijner, die is iets preciezer en makkelijker te corrigeren.

  Mijn Catrice photofinish is ook al op de helft, je ziet echt al een lege ruimte. Ik heb het idee dat hij zooo snel leeg gaat, heb jij dat ook? Of is dat normaal voor foundation? Want ik gebruikte het eerder niet dagelijks :p

  Ik denk btw dat een pony je heel mooi zou staan!

 10. mijn website gaat alleen maar over lowbudget producten.
  dus met de catrice dingen heb je me geinspireerd! 😀
  Thnx!
  xx

 11. Esmiralda zegt:

  Is het niet Shea (zoals je t eerst zei) op zn amerikaans en dan She-a op zn brits? Of misschien ligt t gewoon aan uit welke plek in Engeland ze komen, dat kan heel veel uitmaken voor de uitspraak! 🙂

 12. Ik gebruikte ook altijd de loreal 2 fase reinigingslotion, maar ik vind hem best wel duur. Nu heb ik die van de albert heijn eigen merk geprobeerd en die vind ik minstens net zo fijn en is maar 2,-! Ik merk vrijwel geen verschil terwijl veel lotions bij mij prikken.

 13. Bianca zegt:

  I love Shea body butter, heerlijke geur, lekker romig en voedend

 14. Fijne producten. En wat een leuke intro en uittro! (had je die al, dacht dat je iets anders had?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.