Video's

Filmpje: Opgemaakte Producten #5

Nagellak: Bourjois Peach & Love + Catrice Gold Leaf Topcoat
Oorbellen: Forever 21
Sjaal: Tory Burch

Ik heb de afgelopen weken weer heel wat producten opgemaakt! Het werd dus weer de hoogste tijd voor een nieuw ‘Opgemaakt’-filmpje. Dit zijn producten die ik dus helemaal tot op de laatste druppel heb gebruikt. Zo zien jullie meteen welke producten ik fijn genoeg vond om helemaal op te maken en daarbij meteen een paar mini-reviews in één video. Vrolijk pasen!

Klik op ‘Read More’ voor een lijst met de genoemde producten.

 • Bioderma Créaline H20
 • Kiehl’s Ultra Facial Cleanser
 • Rituals Sunrise Foaming Shower Gel Sensation
 • Etos Voordeelselectie Nagellakremover
 • John Frieda Frizz Ease Crème Serum Night
 • Max Factor False Lash Effect Mascara
 • INM Out The Door Top Coat

 

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Leuk filmpje! Je hebt altijd heel erg veel producten die ik zelf nog nooit getest heb waardoor ik ze iedere keer weer heel graag wil proberen. Mijn lijstje wordt steeds groter. Haha.

 2. Oh die douchefoam van de Rituals is zoo fijn. Ik heb hem ook heel snel opgemaakt voor mijn doen. Elke keer als ik onder de douche stond wilde ik die wel pakken en dat komt niet zo vaak voor bij mij.

 3. Ik ben echt gek op mijn bioderma, ik wil niets anders meer, ik heb echt al een drietal van die giga 500ml bussen opgemaakt

 4. oeh best veel opgemaakt 😀

 5. Mooie producten heb je opgemaakt! Leuk filmpje 🙂

 6. Leuke producten!

 7. Heel leuke en fijne producten!

 8. Leuk filmpje! Die douchegel van ritualen ga ik proberen!

 9. Tof filmpje. Die Rituals douchegel heb ik ook, maar dan de Yogi Flow versie. Ruikt zoooooo goed!

 10. Leuk filmpje en fijne producten zitten er tussen die je hebt opgemaakt

 11. En, weer een heel leuk enthousiast filmpje 🙂 Oh, Rituals is zó fijn! Ik heb onlangs nog een review geschreven ove de Sunrise Scrub. Een heel prettig product. De foam staat nog in de kast, maar zal snel aangebroken worden 😉
  Oh ja, weet je wat mij verbaasde?! Je hebt dit keer geen producten van The Body Shop opgemaakt 😉

 12. Leuke producten heb je opgemaakt 😀 Dit keer geen producten van The Bosy Shop 😉

 13. Leuk filmpje en mooie producten heb je opgemaakt!

 14. Leuk filmpje met mooie producten! Ik vind je trouwens erg fijn om naar te luisteren, je klinkt zo leuk en vrolijk altijd haha!

 15. Mooie producten!

 16. Leuk om te zien welke producten je hebt opgemaakt :-).

 17. Nabila zegt:

  Leuk om te zien!

 18. Ik vind van dit soort filmpjes altijd heel leuk en handig om te kijken.

 19. Mooie producten heb je opgemaakt!

 20. Superleuk filmpje! Oh, en wat een leuke producten!

 21. Ik vind jou filmpjes altijd zo leuk! Echt heel prettig om naar te kijken en te luisteren.
  Mooie producten heb je opgemaakt:D

 22. Leuk filmpje en mooie producten. Ik had hem al gezien op Youtube 🙂 !

 23. Wat een leuk opgemaakt filmpje! Ik ben sinds kort ook een beautyblog begonnn en ik heel erg dat jullie er een kijkje gaan nemen. Klik op mijn naam en je wordt doorgelinkt of ga naar labellebeauty.blogspot.nl Love Lana

  1. Een kleine tip: spammen wordt hier en op andere beautyblogs niet gewaardeerd 😉

 24. Marieke zegt:

  Aan wie kan ik beter een nagellakvraag stellen dan aan jou! 😉
  Net als jou ben ik fan van de Sally Hansen topcoat, het probleem is alleen dat als hij bijna leeg is dat hij dan dik wordt en niet meer goed aan te brengen is, zodat ik al 2 keer een flesje met nog een kwart erin weg kon gooien. Weet jij misschien een oplossing voor dit probleem? (Heb het ook gehad met de INM topcoat die je in het filmpje laat zien)

  1. Ik heb met zulke topcoats eigenlijk altijd dat probleem. Vaak doe ik er dan een paar druppels nagellakverdunner in (ik heb er een van Mavala, is te koop bij Douglas) en dan kunnen ze weer even mee!

 25. Sanne zegt:

  Leuk hee! Enne… ik word altijd zo mega blij van jouw positiviteit en energie die je uitstraalt! 😉 Heerlijk voor als het regent! 😀

  1. Dank je! Goed om te horen 😀

 26. xxxx zegt:

  ik vind jou filmpjes altijd zo leuk! ik durf bijna wel te zeggen de leukste van alle blogs die ik volg, o.a. door wat Sanne hierboven al zegt 🙂

  ik heb een vraagje dat helemaal niks met dit filmpje te maken heeft. Ik heb van die kleine bodybutters van the body shop, ik gebruik deze soms als handcrème (voor de héérlijke geur). Misschien een stomme vraag, maar doet dit wel echt iets voor je handen? wat is precies het verschil tussen een bodybutter en een handcrème?

 27. Maria zegt:

  I think you’ll look much better if you change the camera angle a bit. The camera needs to be a little higher. Now it feels like it’s at your mouth/nose level.

 28. Melanie zegt:

  John Frieda producten zijn bij de Etos 5 euro !, Ik weet niet of het bij alle productedn zo is maar bij het meeste wel.

 29. Pfieuw, ben dus niet de enige die niet helemaal wild is van INM out the door. Bedankt voor jouw tips! Ik ga die van Sally Hansen eens proberen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.