Video's

Filmpje: Opgemaakte Producten #6

Nagellak: Orly luxe
Oorbellen: Forever 21

Jeetje, wat gaan sommige producten de laatste tijd hard! Zoals ik eerder een keer heb verteld probeer ik op dit moment zo veel mogelijk producten uit m’n stash op te maken, in plaats van telkens iets anders te proberen. Deze keer was er weer heel wat lichaamsvezorging doorheen gegaan, maar ook een aantal huidverzorgingsproducten. Ik heb deze video een paar weken geleden opgenomen, en inmiddels zijn er alwéér een aantal dingen opgegaan. Snel weer een nieuwe video dus!

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Mooie producten heb je opgemaakt!

 2. Die vitamine e creme toner van TBS vond ik ook erg fijn, maar na twee dagen werd mijn huid knal rood en was ‘ie dus helemaal niks voor mij 🙁 Haha ik moest wel lachen wat je zei bij de reiniger van L’oreal :’)

 3. De vit e toner, reiniger van philosophy en nog een aantal andere dingen heb ik ook in mijn bezit, leuk overeenkomsten te zien!

 4. Fijne producten heb je opgemaakt en je bent weer zo vrolijk !

 5. Wat een fijne producten! Ik vind de vitame e lijn van The Body Shop ook superfijn!

 6. Veel fijne bodybutters! 😀

 7. Leuke video 😀

 8. Cheryl zegt:

  Hoeveel ml zit er in de oogmakeup remover van L’Oreal? Ben op zoek naar een travel-size make-up remover die ook waterproof make-up eraf haalt.. Mag maar max. 100 ml zijn, want we reizen alleen met handbagage..

  1. Ici Paris XL heeft kleine make-upremovers van 50 ml in het assortiment! 🙂

   1. Cheryl zegt:

    Thanks! Ga even een kijkje nemen 🙂

 9. Leuk filmpje! (:

 10. Mooi nagellakje draag je in het filmpje! En leuk om te zien welke producten je zoal hebt opgemaakt. Ik ben erg benieuwd naar de reinigingsdoekjes, heb ze al een aantal keren in mijn handen gehad maar nogsteeds niet gekocht. Misschien toch eens een poging wagen!

 11. Ik vraag me echt af hoe je het doet, haha! Ik maak zelden iets op en dat vind ik echt jammer, ik moet heel vaak dingen weggooien. Waarschijnlijk komt het ook gewoon doordat ik altijd zoveel nieuwe dingen blijf bijkopen voor ik oude opmaak.

 12. Leuk filmpje! Ik vind je altijd zo lekker vrolijk babbelen over al je producten. Ik vind de L’Oréal make-upremover ook al jaren fijn, mijn moeder kocht ‘em vroeger ook altijd voor me hihi.

 13. Allemaal fijne producten dus als je ze tot de bodem toe hebt opgemaakt! Leuk om te zien 🙂

 14. Rianne zegt:

  Wat ben jij altijd heerlijk enthousiast!

 15. Leuk filmpje. Je hebt weer je best gedaan 🙂

 16. Suzanne zegt:

  Leuk filmpje weer, wat ben je lekker enthousiast!

  Ik had laatst ook die reinigingsdoekjes van Kruidvat en mijn huid irriteerde daar ontzettend van. Ik kreeg meteen een branderig/prikkend gevoel als ik die gebruikte.

 17. Ik gebruik ook altijd de zachte oog en lip reinigingslotion van L’oreal 🙂

 18. Leuk filmpje! Vind het altijd leuk om naar je te kijken haha, denk dat het aan je leuke persoonlijkheid ligt!

 19. Leuk filmpje! Ik ben zelf ook dol op de producten van The BodyShop 🙂

 20. leuk filmpje ik heb ook weer een hoop spulletjes liggen moet er nog een artikel van maken

 21. Emma zegt:

  Hoi! Leuk dat je altijd zo spontaan bent in je filmpjes! Als het een leuk filmpje is maakt de duur toch niks uit?

 22. je hebt weer flink wat producten opgemaakt!

 23. Bianca zegt:

  Geeft niks dat er veel body shop producten bijzitten, I love the body shop !

 24. Anne zegt:

  Ik vind je opgemaakt filmpjes leuk dus maak ze vooral 😉

 25. Leuk de uitleg er nog even bij, houd ik van en wat goed dat je elke keer weer dingen koopt als ze gewoon goed zijn.

 26. Marielle zegt:

  De Kruidvat reinegingsdoekjes voor de gevoelige huid vind ik zelf ook heel fijn! Ze zijn goed vochtig, fijn in gebruik en één van de weinige doekjes die mijn huid prima verdraagt.
  Ik gebruikte eerst de baby doejes Sensitive van de Lidl (hier kan mijn huid ook zeer goed tegen) maar die drogen zo snel uit en nu zijn die van Kruidvat mijn favoriet!

  Momenteel gebruik ik de Diadermine High Tolerance reinigende gel en die gebruik ik als make-up remover en daarna mijn face wash (gebruik hem niet zoals op de verpakking staat) en ben er ook zeer tevreden over! Hij verwijdert super goed gezichtsmake-up.

 27. Leuke producten, een aantal ken ik wel van ziens, maar nog nooit geprobeerd. En nu maak je mij toch wel benieuwd.

 28. miryam hamkour zegt:

  leuk filmpje,maar zou je ook is weer een keer een opmaak filmpje willen maken?

 29. miryam hamkour zegt:

  niemand heeft ooit beantwoord

 30. Altijd fijn om te zien wat anderen hebben opgemaakt! Ik ben zelf ook gek van The Body Shop 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.