Video's

Filmpje: Opgemaakte Producten #8

Oorbellen: Accessorize
Nagellak: NYC Full Metal Jacket + Catrice Gold Leaf Topcoat (kijk hier voor het artikel over deze combinatie)

Genoemde Producten:

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | Facebook

Dit vind je misschien ook leuk...

42 reacties

 1. Mooie producten!

 2. Super leuke producten! Ik vind de plek heel goed! Perfect licht 😀

 3. Zeker fijne belichting!

 4. love je achtergrond 😀 leuk filmpje en lekker veel opgemaakt zeg!

 5. Leuk filmpje. En de setting is ook heel erg leuk. Het licht is perfect zo.

 6. Leuke achtergrond. Je hebt weer lekker veel opgemaakt. Ik gebruik ook altijd de L’oreal zachte oog en lip reinigingslotion!

 7. Heel fijne belichting! 😀

 8. Ben heel benieuwd welke lichtboxen je gebruikt!

  1. Het zijn twee softboxen!

 9. Wauw, mooie belichting zeg! En leuk filmpje weer!

 10. fijne belichting zo, heel mooi!

 11. Leuk filmpje en mooie achtergrond zo inderdaad!

 12. Bianca zegt:

  Mooi ingerichte slaapkamer heb je, leuke kleuren 😀

 13. Leuk filmpje weer! En echte elke keer zit de L’oreal reiniger ertussen, haha! 😛

  1. Haha, echt he? Ik doe met een flesje ongeveer 2 maanden, en maak elke 1-2 maanden zo’n video, dus daardoor blijft hij maar terugkomen. Tja, het is gewoon echt een favoriet!

 14. Mooie producten heb je opgemaakt!

 15. Mooie producten heb je opgemaakt!

 16. Cheyenne zegt:

  Je achtergrond is echt super mooi! Ik vind dit echt je beste filmpje als je kijkt naar het licht en achtergrond. Ik hoop dat je nog meer van die mooie plekjes in huis hebt maar die lampen werken in elk geval goed!

  1. Dank je! Helaas is mijn huis erg klein en heb ik niet veel andere plekken, maar ik zal mijn best doen om er in te toekomst wat moois van te maken!

 17. Leuk weer om te zien! Ik ben laatst bij The Body Shop even gaan ruiken aan Sweet Lemon omdat je er altijd zo enthousiast over bent, maar het is toch niet helemaal mijn geur hihi. Ik ben meer van de zoete geuren! Die cleanser van MAC wil ik ook graag nog proberen! 🙂

  1. Tja, smaken verschillen, hihi! Ach, voor liefhebbers van zoete geuren zijn er nog genoeg andere opties 😉

 18. Leuk filmpje! x

 19. Leuk filmpje!
  Ik vind de locatie heel mooi, en super dat licht zo! Moet je vaker doen op deze plek!

 20. Leuk filmpje, vooral de achtergrond vind ik heel erg leuk en lekker vrolijk, moet je zeker vaker doen. Misschien ook een keer een roomtour? Het ziet er zo tof uit!

  1. Dank je, maar een roomtour ga ik helaas niet doen! Sorry!

 21. Vera zegt:

  Leuk filmpje! Mag ik vragen waar die gordijnen vandaan komen en welk lipproduct je draagt?:)

  1. De gordijnen hebben mijn ouders 15 jaar geleden laten maken en hingen in mijn kamer toen ik nog bij hen in huis woonde, die die zijn niet zomaar te koop… De lipgloss is de Clarins Instant Light Natural Lip Perfector in Candy Shimmer (uit het artikel van een paar dagen geleden).

 22. Wies zegt:

  Het licht is heel erg mooi! Ziet er een stuk professioneler uit!

 23. wat zie je er weer leuk uit!

 24. SisiLady zegt:

  Ik heb ook vaak grote bodylotion flessen met een pomp. Als er niks meer uit komt snij ik met een stevig en scherp mes de onderkant van de fles er af, zo’n 6cm hoogte en wat daar nog in zit! Smeer ik nog dagen mee! Leuk bedacht van die fabrikanten maar ik gooi het niet weg.

 25. Mendy zegt:

  Leuk filmpje en inderdaad leuk om een keer een andere kamer te zien:)
  Wil je een keer bij een tutorial de minerale skinfinish gebruiken van MAC? Ben wel erg benieuwd namelijk!

 26. Volgende keer zo’n vla likker gebruiken om het laatste uit de verpakking te krijgen, google er maar op dan zie je wel wat het is (rubber flapjes met steel eraan). Krijg je echt alles mee uit verpakkingen en volgens mij heeft AH het wel bij de huishoudelijke artikelen.

 27. Emy zegt:

  hoi Charlotte leuke video en ook leuke achtergrond!
  Ik heb een vraagje want zou je eens een whats in my bag willen doen?? En ook een stash filmpje ik zou ze beide graag willen zien! XX Emy

 28. Hooooi! Erg leuk filmpje, misschien moet je voortaan ook wat foundation of bb cream in je hals doen? Het lijkt een beetje nep, hihi. Maar een leuk filmpje! Liefs, Vera.

 29. Mooie achtergrond!

 30. Tip: Die loreal Studio secrets lijn wat bij Douglas verkocht word heeft ook zo’n anti redness primer en die doet ook zo’n wonderen als wat jij over het clinique product verteld! Ik kon mijn ogen ook niet geloven bij een vriendin wat een heel rode huid heeft. Eerst zie je niks en na een paar minuten is het rode ineens weg XD magic

 31. jill zegt:

  In de Action hebben ze de demake up waterproof remover, het blauwe flesje, haalt zo alles in bijna 1 keer weg, echt super goed en ook nog eens budget! aanrader!

 32. Suzanne zegt:

  De achtergrond lijkt bijna nep, maar de belichting is wel erg goed!

  Ik moest zo lachen om hoe je zei: Goud, dat kan gewoon altijd.

  Ik heb twee xl flessen strawberry douchegel van tbs gekocht, ben benieuwd hoe lang ik daarover zal doen. Je hebt maar weinig nodig.

 33. Marielle zegt:

  Leuk filmpje!
  Die meeeters kan je krijgen van te vette producten. Sommige mensen (vooral als je meer een droge huid hebt) geen puistjes van te vette producten maar zij krijgen meeeters.

  Ik heb een vette huid maar mijn gezichtszonnebrand is best wel vettig (ook al is ie speciaal voor de vette huid en als je dan een halve theelepel voor je gezicht MOET gebruiken dan word het zeker een vet boeltje maar ik poeder hem af met de meest fantastische poeder die ik heb ontdekt voor mijn huidtype) maar hij verstopt de porien niet (op verpakking staat No Comedogenic) maar ik krijg dus van vette producten meeeters.

  Van nachtcreme krijg je dit ook. je kan het ook zelf testen door je nachtcreme te vervangen zeker met dit warme weer door een serum alleen te gebruiken of gewoon niks op je gezicht te smeren (volgens de theorie van Dr Haushka kan je in de avond beter niks op je gezicht smeren maar is het wel heel belangerijk dat je dagcreme/ gezichtzonnebrandcreme gebruikt.

 34. Marielle zegt:

  Ik vind de oogmake-up verwijderaar voor gevoelige ogen van de Cora eigenmerk echt heel fijn. Ik gebruik eerst zonnebloemolie voor mijn ogen te ontschminken en daarma ga ik er met de remover over. Echt heel fijn!

 35. hoii,

  ik vind de producten heel goed en je kamer is supermooi en in het begin van het filmpje was de belichting heel mooi, maar uiteindelijk werd het steeds veller…

  xx sharon

 36. Je belichting is zo mooi! Leuk om naar te kijken. Leuk filmpje ook. Alleen vind ik af en toe je filmpjes wat lang. Wel leuk, maar er mag misschien wel een keer een korte tussendoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.