Persoonlijk Video's

Filmpje: Persoonlijke Update (Studie, leuke projecten + sporten)

Nagellak: Luipaard nail-art met lakken uit de OPI Brazil-collectie van voorjaar 2014
Oorbellen: merk weet ik niet, maar ze komen bij Parisienne in de Berenstraat in Amsterdam vandaan!
Lipgloss: Clarins Instant Light Natural Lip Perfector in 05: Candy Shimmer

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | Facebook | Google+

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Very pretty..and *Hello!* from London! 😉

  http://vodkaandarose.blogspot.co.uk Jess. x

 2. Fijn dat het zo goed met jou gaat! Succes nog met de laatste loodjes van deze pre-master! Ik heb eigenlijk al een idee wat je gaat doen voor je privé project. Ik heb nou al zin dat dat online is! (ik hoop dat ik het goed heb, haha!)

 3. Bieke zegt:

  Ik ben erg benieuwd naar jullie/jouw nieuwe projecten! En het is waar wat je zegt ivm sporten, ik sport nu ook al terug 3 maanden en voel me zoveel beter in m’n lichaam dan ervoor… keep up the good work :p !!

 4. Leuk filmpje! Alleen ben ik nu wel héél benieuwd naar dat project met Mascha 😉

 5. Wat een leuke video. Ik ben echt benieuwd naar het project met Mascha en je eigen project. Sporten is inderdaad fijn om te doen.

 6. Joelle zegt:

  Ik ben zooo benieuwd naar je ‘projecten’ 😀

 7. Ik vind het echt heel leuk dat je ook dit soort filmpjes maakt! Ik ben op dit moment met het afronden van m’n bachelor bezig om ook in februari met m’n master te gaan starten. Statistiek valt best mee, als je je aandacht er gewoon bij houdt is het prima te doen! Heel veel succes met het combineren van het studeren en bloggen, het is echt pittig!

 8. Ik vind het altijd leuk om te zien wat de persoon achter de blog nog meer doet en ik ben vooral heel erg benieuwd naar de projecten! en ik snap heel erg van het sporten, ik probeer ook steeds meer te sporten en nog gezonder te leven/eten en dan voel je je echt zoveel beter! en ik zie het trouwens zelfs aan je dat je je beter voelt, ik ken je niet heel erg goed en naar mijn idee kwam je altijd leuk en vrolijk over, maar de laatste tijd is het bijna aanstekelijk haha! ( op een positieve manier natuurlijk! )

 9. Leuke video! Ik ben benieuwd naar de projecten hihi Succes met je studie 🙂

 10. Jildau zegt:

  Zou je een keer een dag uit je leven willen filmen? lijkt me super leuk omdat van jou te zien 🙂 Zet hem op met je studie!!!

 11. Leuke video, ben benieuwd naar de projecten! Heel erg veel succes met jouw studie.

 12. Leuke video!

 13. Wat fijn dat het zo goed met je gaat. Ik ben echt benieuwd naar je prive projecten.

 14. Ik ben wel benieuwd naar al die projecten 😀 Spannend!

 15. leuk! xx

 16. wat zie je er weer gorgeous uit 😀

 17. Goed bezig meid!

 18. Ben erg benieuwd naar je projecten! En wat heb je een gave ooglook gemaakt Xoxo

 19. eecht een heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel leuk filmpje!! Ik kijk altijd uit naar je filmpjes en artikelen!

 20. Ik ben blij dat ik niet meer hoef te studeren en blokken! Heel veel succes nog 🙂 Goed om te horen dat het allemaal goed gaat.

 21. leuk update filmpje!! 🙂

 22. Hoihoi, wat een leuke update!
  Zou je eens een dag, aantal dagen, weekje een eetschema bij willen houden?
  Ik begrijp precies wat je zegt over niet fit enzo, wil wel eens zien wat jij nu eet!
  Alvast bedankt!
  Groetjess

 23. Janneke zegt:

  Leuk om te zien! Ik vond dat je in dit filmpje heel fijn praatte! Ik zou eigenlijk niet zo kunnen noemen wat er anders is dan normaal maar ik vond het heel prettig om naar je te luisteren. Wel grappig om te horen dat je een ‘stopzinnetje’ hebt haha : ‘Om het zo maar te zeggen’. Succes met je pre-master! Ik ga dit jaar mijn bachelor psychologie afronden en achteraf gezien bleken de statistiekvakken mijn beste vakken haha! Had ik zelf inderdaad ook niet verwacht.

 24. Wat zijn jouw filmpjes altijd prachtig belicht zeg! Echt ongelofelijk mooi. Fijn om te horen dat het goed met je gaat. Sporten kan inderdaad een hoop veranderen als je even wat minder in je vel zit. Ik wil op den duur ook graag een personal trainer. Keep the good work up!

 25. Bianca zegt:

  Mooie ooglook, kun je er een tutorial van maken? 🙂

 26. ik vind jou altijd zo’n heerlijk positief mens! dit soort filmpjes ‘inpsireren’ mij echt.
  Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.