Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Lisa zegt:

  Wat fijn dat alles (weer) goed gaat,
  De laatste tijd heb ik het gevoel dat je veel relaxster bent onder de filmpjes.:)

 2. Wat een leuk filmpje en fijn dat alles zo goed gaat!

 3. Mariska zegt:

  Ik ben bijna 24, kan bijna rollen naar mijn werk. Daarnaast ga ik ook liever op de fiets of met het OV, Ik heb er niks aan!

 4. Spontaan filmpje weer 🙂 fijne afleiding zo in het midden van de week. Succes met je rijlessen komt goed!

 5. Isabelle zegt:

  Leuk filmpje! fijn dat het goed met je gaat 🙂
  Liefss

 6. Wat een heerlijk filmpje om te kijken! Het is inderdaad echt aan je te zien dat je lekker in je vel zit Charlotte en dat is je uiteraard van harte gegund. Het gekke is dat ik me geheel herken in jouw verhaal. Ik ben dit jaar begonnen met Cultuurwetenschappen in Maastricht en de eerste maanden waren echt hels. Ik vroeg me af hoe ik het ooit in mijn hoofd had kunnen/durven halen om aan deze studie te beginnen, het was zo niet m’n pakkie ‘an. Inmiddels heb ook ik over zes weken vakantie en mag ik met trots zeggen dat ik alles op een klein practicumvak na gehaald heb, dat voelt zo goed! Ik ben in ieder geval trots op je!

 7. Barbara zegt:

  Ik ben 22 en heb ook net pas mijn rijbewijs gehaald, ik vond het niet zo nodig is Amsterdam. Mijn grote tip: let op de fietsers, die houden zich nooit aan verkeersregels (maar goed, doe ik meestal ook niet op de fiets) haha

 8. Wat een leuk spontaan filmpje is het geworden! Leuk om te horen dat het goed met je gaat 🙂

 9. Marloes zegt:

  Leuk filmpje! Waar haal jij die work-out DVD’s vandaan? Download je ze ergens? Ik geef groepslessen in een sportschool en Turbofire lijkt me gewelige inspiratie! Liefs.

 10. Joanne zegt:

  Ik ben 25 en heb ook pas net mijn rijbewijs gehaald (echt 3 maanden geleden pas), dus ik snap je helemaal. Bij mij ook om dezelfde reden trouwens, maar dan woon ik in Utrecht i.p.v. Amsterdam. Ik heb het ook nog steeds niet ‘nodig’, maar het werd inderdaad gewoon tijd en het is wat je zegt, als je het nu niet doet wanneer dan wel? Als je al werkt is het veel lastiger.
  Ik ben trouwens -echt- geen natuurtalent in het verkeer. Ik vind het verkeer ook helemaal niet leuk. Maar autorijden vind ik wel leuk en ik heb het gewoon in 1x gehaald. Eerst dacht ik echt ‘shit, dit gaat me nooit lukken’, maar met oefenen komt het echt goed.
  Mijn tip is idd zoals hierboven al gezegd werd, altijd blijven kijken in je spiegels en er niet zomaar vanuit gaan dat mensen zich aan de regels houden. Want dat doen ze niet. Maar met dat soort dingen kan je je pas bezig gaan houden als je de besturing van de auto helemaal onder controle hebt en ik neem aan dat dat bij les 3 nog niet zo is. Bij mij duurde dat iig een tijdje, haha.
  Maar serieus, als zelfs ik het kan, dan kan jij het ook. Het komt inderdaad goed. Succes ermee! 🙂

 11. DidI zegt:

  Koop jij die DVD”s altijd, of heb je een link waar je ze kan downloaden?
  Op Youtube zoek ik ook weleens filmpjes op, maar dat werkt toch niet helemaal lekker.

  1. Ze zijn online vrij makkelijk te vinden 😉

 12. Jessica zegt:

  Wil je niet eens een artikel maken met studeertips?

  Ik ben blij voor je dat het allemaal zo goed gaat op verschillende vlakken.
  Je straalt ook echt in je filmpje.

  1. Dat is inderdaad een goed idee! Ik weet niet of ik zoveel tips heb om te delen, maar ik kan het allicht proberen, hihi

   1. Jessica zegt:

    Gewoon proberen! Ik kijk al uit naar het artikel. 🙂

 13. Wat een super leuk filmpje 😀

 14. Marloes zegt:

  Oeh! Die workout is precies wat ik zoek! Heb jij die dvd’s gekocht? Of download je ze ergens, of eBay ofzo? Kan niet echt iets vinden.

 15. anne zegt:

  ah leuk dat je weer een stuk beter in je vel zit!
  ik vind dat je er leuk uit ziet, die kleur van die top staat je goed en je make-up zit ook erg mooi!

 16. Tessa zegt:

  Mooi dat het zo goed met je gaat! Ik heb ook rijles, en ik vind rijden juist heel leuk eigenlijk… Het verraste me, maar ik vind het wel spannend en een soort avontuur 🙂

 17. Joyce zegt:

  Ik verbaas me altijd over het feit hoe ontzettend leuk je filmpjes zijn! Vaak vind ik bij andere bloggers dat het lijkt alsof het een beetje uit de hoogte is ofzo, maar jij bent altijd zo lekker vrolijk en spontaan! 🙂

  Overigens nog een vraagje. Ik vind je haarkleur ontzettend mooi! Zou je willen vertellen welke verf je gebruikt? 🙂

 18. Oh wat een leuke video.Ik ben wel erg nieuwsgierig naar TurboFire. En wat fijn dat het goed gaat met je studie;D

 19. Karlijn zegt:

  Ik vind jouw filmpjes altijd zo leuk! Ik wordt echt vrolijk als ik er naar kijk! En zo’n vlog vind ik hartstikke leuk! Vaker doen, en succes met alles!

 20. Ik ben 25 en heb mijn rijbewijs nu zo’n 6,5 jaar en iets meer dan 5 jaar een eigen autootje. Ik kan me dus ook niet meer voorstellen hoe het is om zonder rijbewijs te leven 😉 Feit is wel dat ik momenteel 170 km per dag rijd voor mijn werk, omdat ik nog niet verhuisd ben. Met het OV zou de afstand bijna niet te doen zijn, maar ik moet wel zeggen dat ik mijn studenten OV heel erg mis! Ik wipte eerst vaak even snel de stad in, want de bus was toch gratis. Doe ik nu ook niet meer 😉

  Succes met je studie, en geniet van de heerlijk lange vakantie die je in het vooruitzicht hebt!

 21. Irene zegt:

  Lekker filmpje, de manier waarop jij praat vind ik altijd wel fijn om naar te luisteren. Ik vind het altijd zo raar als ik hoor dat mensen hun gezicht niet twee keer per dag wassen, sommige vriendinnen van mij wassen hun gezicht niet eens dagelijks, so hebben 2 van mijn vriendinnen het liefst dezelfde eyeliner 3 dagen op, dan vinden ze de eyeliner het mooiste zitten (?!). Mijn moeder heeft het bij mij er al vanaf vrij jongs af aan ingestampt dat ik mijn gezicht moet wassen en moisturizen. Ik ben het haar echt heel dankbaar, ik vind het nu echt een vies gevoel als ik mijn gezicht niet was, het is net zo standaard geworden als tanden poetsen.

 22. Eline zegt:

  Je ziet er prachtig uit! Wil je vertellen welke foundation je hier op hebt? Je huid is heel mooi 🙂

 23. Wow! Je ogen! Ik kan niet wachten op de tutorial!!!

 24. Dewi zegt:

  Wat leuk dat we dezelfde soort studie doen (ik doe Communicatiewetenschap in Enschede), wist ik niet! En dat je niet elke dag update is niet erg hoor, de updates zijn zo leuk dat we wel blijven lezen, ik iig. Leuk filmpje!

 25. Suzanne zegt:

  Wat fijn dat het zo goed met je studie gaat! Ik merk het inderdaad aan je dat je erg vrolijk overkomt en dat is prettig om naar te luisteren.

  In september word ik 18 en heel veel klasgenoten van mij zijn al bezig met rijles enzo. Je kan nu zelfs al beginnen als je 16,5 jaar oud ben! Zelf denk ik niet dat ik binnenkort al ga beginnen, hier in Zoetermeer kan ik prima overal komen met de fiets. Of als ik naar Den Haag ga neem ik de randstadrail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.