Make-up Reviews Video's

Filmpje: Review + Demo Real Techniques Miracle Complexion Sponge

Het is dinsdag, dus weer tijd voor een nieuwe video! In deze video laat ik zien hoe je de Real Techniques Miracle Complexion Sponge gebruikt en wat ik er van vind.

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal, het is gratis!

Real Techniques is in Nederland niet echt verkrijgbaar bij gewone winkels, maar wel makkelijk online! Bij de Nederlandse webshop The Make Up Spot betaal je €6,00 voor deze spons. Zelf bestel ik Real Techniques altijd bij iHerb, daar kosten ze $6.00. Met de code DUZ736 krijg je korting op je eerste bestelling! Trouwens, ik kies altijd voor de verzendoptie DHL Express. Dat is iets duurder, maar je hebt het binnen een paar dagen in huis en hoeft meestal geen invoerrechten te betalen (wat vaak wel moet bij de goedkope optie, wat vaak ook nog een paar weken duurt). Bij die webshop kun je helaas alleen met creditcard betalen.
Ook is Real Techniques te koop bij de webshop Alice & Jo en die hebben enkele verkooppunten in Nederland.

Nagellak: Claire’s Pastel Neons + Nail Art
Oorbellen: Forever 21

 

18 Comments

 • Reply
  Amelie
  20 mei 2014 at 11:08

  Ik had het filmpje al op YouTube gekeken. Echt een duidelijke, goede, uitgebreide review! Ik ben zelf ook dol op dit ding, echt een fijne toevoeging aan al die kwasten!

 • Reply
  Kelly
  20 mei 2014 at 11:23

  Hij lijkt me zo ontzettend fijn!

 • Reply
  pamela
  20 mei 2014 at 12:03

  klinkt erg fijn!! al zou ik denk ik eerder de kwasten bestellen dat deze spons.

 • Reply
  Manon
  20 mei 2014 at 12:10

  Ziet er fijn uit!

 • Reply
  Miranda
  20 mei 2014 at 12:27

  Jaaa de expert face brush is ook echt een topper. Dit klinkt ook als een geweldige tool 😀

 • Reply
  Cutecle
  20 mei 2014 at 14:44

  Ik heb hem net vorige week gekocht en ik ben het er helemaal mee eens! Ik heb nooit een beauty blender gehad ivm de prijs, maar deze is zeer zeker fijn. (hoewel ik voor poeder toch nog liever mijn puff gebruik.)

 • Reply
  Joanne
  20 mei 2014 at 15:02

  Ziet er goed uit! Hoe doe je dat met schoonmaken? Na elk gebruik of kan je er meerdere keren mee doen?
  Ik vind de finish van sponjes altijd heel mooi, maar vind het een gedoe om ze schoon te maken. Omdat het nat wordt heb ik het idee dat het vaker schoongemaakt moet dan kwasten. Na elk gebruik dus. Maar aangezien deze niet zo duur is, wordt het al aantrekkelijker om er gewoon een aantal te kopen zodat je niet elke dag hoeft te wassen.

  • Reply
   Charlotte
   20 mei 2014 at 18:38

   Ik maak ‘m ongeveer elke 2 keer dat ik ‘m gebruik schoon. Is natuurlijk wel even wat extra werk, maar omdat je ‘m gewoon nat kunt gebruiken hoeft hij ook niet te drogen! Ik denk dat ik er ook nog een paar extra ga kopen, want ik vind ‘m erg fijn werken 😀

 • Reply
  charile
  20 mei 2014 at 15:16

  Die lijkt me super 😀

 • Reply
  Desmain
  20 mei 2014 at 16:24

  Lijkt me super fijn!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  20 mei 2014 at 16:48

  Zelf ben ik al jaren een trouwe Beauty Blender gebruiker, maar deze zou ik toch ook wel eens willen proberen. Kwestie van eens te kunnen vergelijken.

 • Reply
  Ellen
  20 mei 2014 at 18:18

  Het effect vindt ik erg mooi. Het lijkt me ook een fijne spons.
  Ik weet niet of het me ontgaan is maar ik vraag me af welke lipstick je op hebt, ik de kleur namelijk erg mooi.

 • Reply
  Robin
  20 mei 2014 at 18:46

  Wat een uitgebreide / fijne review! Het effect ziet er heel mooi uit.

 • Reply
  femketje
  20 mei 2014 at 19:12

  qua vorm lijkt hij me echt fijn 😀

 • Reply
  Daisy
  20 mei 2014 at 19:17

  De vorm lijkt me inderdaad handiger dan de beautyblender. Helaas heb ik zelf nog geen ervaring met deze 2.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  20 mei 2014 at 20:25

  Wow, interessant!

 • Reply
  chucky1012
  22 mei 2014 at 00:17

  Het ziet er goed uit en klinkt geweldig 😉

 • Reply
  Rada
  22 mei 2014 at 22:52

  Welke oogschaduw heb je op, zo mooi?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.