Reviews Video's

Filmpje: Review Producten uit Glossybox Augustus 2012

Jullie konden afgelopen woensdag al eventjes de inhoud van de Glossybox van september zien, maar jullie hadden ook nog de augustus-box van mij tegoed! Aangezien jullie review-filmpjes veel leuker vinden dan unboxing-filmpjes heb ik bij deze box de producten langere tijd uitgetest. In dit filmpje het resultaat!

Voor €12,50 (vanaf oktober wordt de prijs verhoogd naar €14,95) krijg je maandelijks de Glossybox met daarin 5 luxe samples en vaak fullsize producten opgestuurd. Meer informatie vind je op de site van Glossybox!

Nagellak: Essie Tart Deco + Essence Copperize Me
Oorbellen: Forever 21
Sjaal: Pieces
Camera: Panasonic FZ-100

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Leuk! elke keer als de unboxingvideos van de box zie, wil ik hem liever en liever. Heb alleen het geld er niet voor 🙁

 2. Mariette V. zegt:

  zeker vaker dit doen
  Ik vind het super handig en leuk!!

 3. Marloes zegt:

  Leuk filmpje!
  Inderdaad leuk om te zien wat jouw mening over de producten. Maar ik vind de unboxing filmpjes net zo leuk. Hihi, van mij mogen ze allebei 😉
  Ik moest lachen om het verhaal over die kwast. Ik vond ‘m zelf ook waardeloos. Mijn vriend zei zelfs dat hij niet goed aanvoelde in vergelijking met mijn andere kwasten. Haha, nou, dat zegt een hoop!

  1. Marloes zegt:

   Wat jouw mening IS….. natuurlijk

 4. Ik ben echt afgeknapt op de glossybox. Heb in juli de laatste ontvangen, en heb tot nu toe niks gemist. Zeker als je zo’n kwast erbij krijgt en in die van september een vijl of pincet. Tja, ‘vroeger’ kreeg je gewoon 2 fullsizes. Maar de laatste maanden waren voor mij geen leuke producten, parfumtestertjes die je gratis bij de douglas zou kunnen krijgen en veel shampoo en haar producten waar ik niet echt interesse in had. Erg jammer. Ik ga het van december wel bestellen, in de hoop dat ze dan een leuke kerstbox hebben 😛

 5. Wat zonde van die kwast… hij zag er al dubieus uit vond ik 😉
  Dat oogschaduwpalette ziet er wel heel erg tof uit! Leuk filmpje 🙂

 6. zo’n review filmpje vind ik veel leuker dan de unboxing filmpjes van deze box!
  hij komt al op zo veel blogs langs en zelf krijg ik de box niet dus die unboxing filmpjes vind ik nooit zo veel aan. Jouw mening over een product daar ben ik dan weer wel benieuwd naar.

 7. Leuk filmpje. Zelf zou ik alleen maar 2 producten van de Glossybox gebruiken waardoor het voor miij niet zoveel zin heeft om de Glossybox te bestellen. Wel ben ik altijd benieuwd wat er elke maand inzit 🙂

 8. leuk om te zien =)

 9. Hoi! wat een leuke blog zeg! ik ga je echt volgen! wil je mijn site die net is gestart ook bekijken? http://www.madenailart.blogspot.nl xxx Made

 10. Marielle zegt:

  Verzend Glossybox ook naar Belgie?

 11. Leuk om te zien 🙂 x

 12. bij Rob Peetoom wordt Pureology verkocht!!!

 13. Ik vind het idee van reviewvideo’s over de Glossyboxen nog steeds érg geslaagd! Wat ik zelf jammer vind is dat de kwaliteit van de Glossybox, naar mijn idee, maandelijks afneemt, er steeds vaker een ‘prutproduct’ tussen gestopt wordt en nu ook nog de prijs stijgt. Hmm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.