Video's

Filmpje: Review van de producten uit de Glossybox van April!

Deze keer niet zomaar een filmpje, maar meteen een review van de producten! Voor €12,50 krijg je maandelijks de Glossybox met daarin 5 luxe samples (en vaak fullsize producten!) opgestuurd. Meer informatie vind je op de site van Glossybox!

Producten uit de Glossybox van april:

 • Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Shocking
 • Indola Innova Hydrate Bi-Phase Conditioner
 • H20 Plus Spa Hand & Nail Cream
 • Essie Nagellak (Russian Roulette)
 • Robert Piguet Eau de Parfum (Fracas, Bandit en Baghar)

 

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. JoycevdB zegt:

  Leuk filmpje!
  Ik had exact dezelfde inhoud als jouw box, behalve de kleur van de nagellak. Ik had mint-groene in mijn box. Hangt het misschien af van de kleur hoe lang de lak blijft zitten? Die van mij blijft namelijk wel heel lang chipp-vrij zitten.

  Fijn ook dat je even uitlegt hoe die leave-in conditioner gebruikt moet worden, dat wist ik dus niet.

  1. Yep, dat verschilt per kleur!

 2. Leonie zegt:

  Ik ben het wel met je eens, voor mij viel die ook wel een beetje tegen…

  Liefs
  Leonie

  1. Leonie zegt:

   Had trouwens precies dezelfde box alleen een andere kleur nagellak

 3. Ik vond deze box echt een tegenvaller, die parfumsamples! En ik had WEER een mini haarlak, dat was de derde keer al dat er haarlak in m’n box zat.. Wat dat betreft zou ik liever hebben dat iedereen gewoon hetzelfde zou krijgen dan zit je ook niet van ohh had ik die maar! Met het Essie lakje was ik wel blij, dan had je toch al bijna de waarde van de box eruit haha 😛

 4. Marielle zegt:

  Wat jammer van de nagellak! Zelf gebruik ik alleen maar nagellak van Essence en Catrice en die blijven bij mij altijd 6 a 7 dagen chipp-vrij, het hangt zoals je zegt ook een beetje af van nagellak tot nagellak want ik had onlangs een erg mooie kleur uit de limites edition lijn van Catrice (een koraalachtige kleur) en die begon ook al na 2 dagen te chippen. Verder koop ik ook soms naggelakjes van Biocura van Aldi en die blijven ook wel lang zitten heb één in een hele mooie kersenkleur.

  1. Klopt, want andere Essie-lakjes blijven bij mij wel goed zitten. Verschilt dus gewoon per kleur!

 5. Lotte zegt:

  Oh die mascara en het nagellakje lijken me ook erg leuk om te testen!
  Ik vind je filmpjes trouwens altijd echt heel leuk, je komt heel spontaan, enthousiast en vrolijk over 🙂

 6. Hanne zegt:

  essie blijft super lang zitten bij mij

 7. Leuk filmpje! Wel jammer van de nagellak, ik had er wel iets meer van verwacht.

 8. Lisa zegt:

  Je komt altijd zo gezellig over in alle filmpjes! Ja, je lijkt me echt een leuke meid!
  En ik zou ook wel een abonnement willen op een glossybox of een variatie daarop. Ben alleen een beetje bang dat ik heel erg teleurgesteld ben na het ontvangen van zo’n box..

  1. Dank je 🙂

 9. nina zegt:

  Ik had ook tart deco, maar hij chipte bestsnel bij mij. Kan ook door mijn werk komen. Maar ik vond het wel jammer. Maar als je zegt dat het per kleur verschilt ben ik minder geneigd om de andere kleuren uit te proberen…

 10. Femke Doolaeghe zegt:

  Bij mij chipt helaas alles snel, komt door mijn werk en paardrijden!
  Vraag me verder wel af wat je natuurlijke haarkleur is!

  1. Die is iets lichter, maar wel vrij rood-achtig 🙂

 11. Joyce zegt:

  Ik vind jouw filmpjes zo leuk!! De glossybox viel tegen deze maand maar die van vorige maand vond ik geweldig! Dus dat maakt het een beetje goed, de parfum vond ik vies en ik had ook de rode Essie maar ik hou juist zo van roze!

 12. cindytjee zegt:

  je kan de leave-in spray bij een kapsalon kopen die dat merk verkoopt,
  ik denk dat je dat wel kan vinden op de site van indola

 13. Conny zegt:

  leuk filmpje.
  en heb je een nieuwe layout.
  wel een hele mooie

 14. Leuk filmpje. Hoop persoonlijk dat de volgende Box iets beter wordt.

 15. Amy zegt:

  Heey<3
  Ik vind jhe filmpjes echt supper en heb meschien een tip:$
  Als je een laagje top coat over je nagellak doet blijfd het ook
  Beter zitten, maar moet je wel twee laagjes doen;) En ik
  Zou het wel leuk vinden als je het de volgende keer wel
  Weer meteen een filmpje maakt over je box dat vind ik wel leuker:D
  Maar echt love your filmpjessss!!!
  Xxx AMyTJhUu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.