Shoplogs Video's

Filmpje: Shoplog 12-13 September

Het is weer tijd voor een shoplog! Afgelopen week was ik weer sinds een lange tijd in de stad en heb ik wat leuke beautyspulletjes geshopt. Onder andere MAC, The Body Shop en Rituals komen voorbij. Veel kijkplezier!

Trouwens, ik gebruik sinds kort een kleine intro/outro en onderschriften in mijn filmpjes. Vinden jullie dat leuk of makkelijk? Ik hoor graag wat jullie ervan vinden!

Nagellak: Essie Tart Deco + Essence Copperize Me
Oorbellen: Forever 21
Camera: Panasonic FZ-100

37 Comments

 • Reply
  Fleur
  18 september 2012 at 17:47

  Ik vind het intro erg leuk !

 • Reply
  Vera
  18 september 2012 at 18:02

  Mooie spullen heb je geshopt!

 • Reply
  Irene
  18 september 2012 at 18:20

  Ik vind je altijd zo gezellig overkomen in filmpjes, zo leuk!!

 • Reply
  Joanne
  18 september 2012 at 18:22

  Wat zit je haar mooi hier! En de lippenstift die je op hebt vind ik ook heel mooi.
  De intro vind ik leuk, de outtro deed het bij mij niet (filmpje liep vast). Maar als hij net zo is als de intro (kort) dan lijkt me dat ook leuk. Enige tip die ik heb voor outtro is: maak hem niet te lang. Als het langer dan een paar seconden is dan kijk ik het bijvoorbeeld niet af, en volgens mij is dat wel een probleem voor je aantal views op youtube (als je een filmpje niet helemaal af kijkt?) of niet?

  • Reply
   Charlotte
   18 september 2012 at 21:05

   Bedankt voor je feedback! Outtro is niks bijzonders, maar inderdaad een paar seconden, dus je hebt niet veel gemist ๐Ÿ˜‰

 • Reply
  chantal
  18 september 2012 at 18:25

  morgen uit school ga ik naar de body shop echt leuke korting actie

 • Reply
  Fรฉ
  18 september 2012 at 18:59

  Wauw, wat zit je haar hier onwijs mooi!

 • Reply
  lisanneleeft
  18 september 2012 at 19:08

  Leuk weer! Die handcremes had ik bij TBS op Mallorca ook gescoord. Dat waren er 3 voor 5 euro toen, super goedkoop! En een geurtje (die love etc eu de parfum) voor 6 euro, die heb ik toen cadeau aan iemand gegeven. Ik voelde me ZO blij in die body shop, alles wat zo goedkoop!! ๐Ÿ˜›

  En all that glitters was mijn aller-eerste MAC product, dus die vind ik natuurlijk ook errug mooi (die kan altijd!)

  • Reply
   Charlotte
   18 september 2012 at 21:06

   Wow, dat is helemaal een goede deal! Lucky you ๐Ÿ˜€

 • Reply
  Kim
  18 september 2012 at 19:16

  Je haar zit echt heel leuk! Morgen op naar de bodyshop… (weg geld)

 • Reply
  femketje
  18 september 2012 at 19:21

  mooie aankopen allemaal ๐Ÿ˜€

 • Reply
  Jana
  18 september 2012 at 19:48

  Hele leuke aankoopjes ๐Ÿ˜€ x

 • Reply
  Nicole
  18 september 2012 at 19:51

  hele leuke aankoopjes!

 • Reply
  PinkFairy
  18 september 2012 at 19:54

  Wow goede deals bij TBS!!! Daar moet ik ook eens binnenkort heen.

 • Reply
  June
  18 september 2012 at 19:58

  Heel erg leuk!! ๐Ÿ˜€ en wat een prachtige MAC palettes!

  Xx

 • Reply
  beautybysandra
  18 september 2012 at 20:17

  wat een leuke spulletjes heb je gekocht!

 • Reply
  Christianne
  18 september 2012 at 20:18

  Waaauw, je haar zit echt prachtig!

 • Reply
  Nicole
  18 september 2012 at 20:36

  Leuk filmpje! Weet jij of de Moroccan Rose-lijn er uit gaat? Want ik de online shop zijn deze producten allemaal afgeprijsd. Dan weet ik of ik nog wat moet inslaan, hihi! Je haar zit trouwens heel mooi!

  • Reply
   Charlotte
   18 september 2012 at 21:04

   Moroccan Rose is vervangen door de geur Atlas Mountain Rose en die is eigenlijk precies hetzelfde! De nieuwe verpakking ligt al in de winkel, maar het kan natuurlijk nooit kwaad om wat voorraad in te slaan ๐Ÿ˜‰

   • Reply
    Nicole
    19 september 2012 at 15:23

    Bedankt voor je reactie!
    Pfieuw, gelukkig gaat mijn favoriete geur dus niet weg!

 • Reply
  Charile
  18 september 2012 at 20:43

  Super leuke spulletjes! Ik krijg gelijk zin om te shoppen ๐Ÿ˜€
  De intro en alle andere dingen vind ik super leuk! Beter dan eerst en ook heel duidelijk!

 • Reply
  Pauline
  18 september 2012 at 21:01

  Leuke aankopen zeg! Ik ga denk ik ook maar eens naar The Body Shop deze week, even kijken of ze hier ook wat leuke dingen in de aanbieding hebben!

 • Reply
  Celine
  18 september 2012 at 21:06

  Leuk filmpje! Heel grappig dat je bij Redhead MSF de donkere/rozere kant meer gebruikt, bij mijn MSF is de gouden/lichte kant enorm aant krimpen haha! Gebruik ‘m vaak als highlighter over bijvoorbeeld Dainty heen! Prachtig ding!

 • Reply
  Sarah | Belgianology
  18 september 2012 at 21:25

  Ik ben langs de Rituals winkel gegaan in Antwerpen en vond persoonlijk dat de fijgen lijn echt niet lekker rook! :s
  Ik houd zo van fijg maar dit vond ik echt naaaah! Ik kocht uiteindelijk de Indian Rose shower foam en die is goddelijk!
  Ik kocht onlangs de BB cream van Yves Rocher (via het net, dus kon het niet testen) en inderdaad die dekt niet zo erg maar is wel dikker van structuur dan die van Garnier! Wow ik ben zo benieuwd naar die honing shower foam, spijtig genoeg hebben we geen Bijekorf in BE! Toevallig zag ik die actie in The body shop ook en heb me ook laten gaan! Top winkel! Trouwens jouw nieuwe oogschaduwen van MAC zien er ook super uit!

 • Reply
  Eva
  18 september 2012 at 21:59

  Wat een leuk filmpje, intro en outro maken het helemaal compleet..
  Vind je haar trouwens prachtig zitten!!

 • Reply
  Jorinde
  18 september 2012 at 22:16

  Leuk filmpje en wat zit je haar mooi ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Ellis
  18 september 2012 at 22:47

  Heej wat zit je haar leuk ! Wat tof van die bodyshop koopjes, ik ga morgen ook eens kijken bij ‘mijn bodyshop’.
  Prachtig Mac palette heb je ook gecreert. kuss

 • Reply
  Nathalie
  19 september 2012 at 00:16

  Die Aloe Bio Yves Rocher producten zijn zoooo lekker!

 • Reply
  Maud
  19 september 2012 at 08:17

  Leuke shoplog! Ik vind je intro en outro erg leuk, klinkt lekker vrolijk. Je hebt goed gescoord bij The Body Shop zeg! Ik heb gelijk zin om er te gaan shoppen ๐Ÿ™‚

 • Reply
  Drustan
  19 september 2012 at 09:27

  Leuke shoplog ๐Ÿ™‚ en wauw, je ziet er echt prachtig uit in dit filmpje!! Ik heb echt een beetje een girl crush op jou (A)

 • Reply
  Lysanne
  19 september 2012 at 10:33

  Leuke intro/outro en die ondertiteling is ook erg handig!
  Mooie ooglook heb je nu op, ga je daar nog een tutorial over maken? Als ik nl. een donkere kleur in de crease gebruik, zie ik er zo moe uit, dus mijn ooglook bestaat eigenlijk uit 1 neutrale kleur over het hele ooglid, dus geen andere kleur in de crease, terwijl ik dat wel graag een keer wil proberen met een lichtere crease kleur.
  Wat trouwens ook een mooie kleur MAC oogschaduw is, is “Vex”. In de pan ziet het er niet bijzonder uit, maar het is een mooi glanzende oogschaduw met kleurschakeringen in grijs, groen, paars en roze, heel bijzonder!

 • Reply
  Kimberly
  19 september 2012 at 13:29

  Je haar zit echt heel mooi in dit filmpje!

 • Reply
  Mariel
  20 september 2012 at 20:31

  Vind de intro erg leuk! Je haar is zooo mooi!

 • Reply
  Nina
  21 september 2012 at 15:56

  Ik ben door jou naar the body shop gegaan en heb 2 lipbalms (cranberry joy en spiced vanilla) van de kerst en de deep sleep spray gekocht. Ik betaalde maar 5,50. Goede deal. Ik vind dat the bodyshop echt geweldige producten heeft maar een beetje duur maar hierdoor vind ik het fijn shoppen.

 • Reply
  Dawn
  24 september 2012 at 17:10

  Bij welke Body shop werk je??

 • Reply
  Meyke
  26 september 2012 at 17:08

  Ik kan je Trax van MAC van harte aanbevelen! Het is een prachtige paarse kleur (niet te blauw, niet te rood) met gouden glitters. In de pan glittert -ie de pan uit, maar op je oog is -ie gewoonweg prachtig! Aanrader dus! Verder heb je heerlijk geshopt meis, genieten zo’n filmpje..

  • Reply
   Charlotte
   26 september 2012 at 17:31

   Die heb ik al! Maar toch bedankt, hihi ๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.