Shoplogs Video's

Filmpje: Shoplog 12-13 September

Het is weer tijd voor een shoplog! Afgelopen week was ik weer sinds een lange tijd in de stad en heb ik wat leuke beautyspulletjes geshopt. Onder andere MAC, The Body Shop en Rituals komen voorbij. Veel kijkplezier!

Trouwens, ik gebruik sinds kort een kleine intro/outro en onderschriften in mijn filmpjes. Vinden jullie dat leuk of makkelijk? Ik hoor graag wat jullie ervan vinden!

Nagellak: Essie Tart Deco + Essence Copperize Me
Oorbellen: Forever 21
Camera: Panasonic FZ-100

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Ik vind het intro erg leuk !

 2. Mooie spullen heb je geshopt!

 3. Ik vind je altijd zo gezellig overkomen in filmpjes, zo leuk!!

 4. Joanne zegt:

  Wat zit je haar mooi hier! En de lippenstift die je op hebt vind ik ook heel mooi.
  De intro vind ik leuk, de outtro deed het bij mij niet (filmpje liep vast). Maar als hij net zo is als de intro (kort) dan lijkt me dat ook leuk. Enige tip die ik heb voor outtro is: maak hem niet te lang. Als het langer dan een paar seconden is dan kijk ik het bijvoorbeeld niet af, en volgens mij is dat wel een probleem voor je aantal views op youtube (als je een filmpje niet helemaal af kijkt?) of niet?

  1. Bedankt voor je feedback! Outtro is niks bijzonders, maar inderdaad een paar seconden, dus je hebt niet veel gemist 😉

 5. chantal zegt:

  morgen uit school ga ik naar de body shop echt leuke korting actie

 6. Wauw, wat zit je haar hier onwijs mooi!

 7. Leuk weer! Die handcremes had ik bij TBS op Mallorca ook gescoord. Dat waren er 3 voor 5 euro toen, super goedkoop! En een geurtje (die love etc eu de parfum) voor 6 euro, die heb ik toen cadeau aan iemand gegeven. Ik voelde me ZO blij in die body shop, alles wat zo goedkoop!! 😛

  En all that glitters was mijn aller-eerste MAC product, dus die vind ik natuurlijk ook errug mooi (die kan altijd!)

  1. Wow, dat is helemaal een goede deal! Lucky you 😀

 8. Je haar zit echt heel leuk! Morgen op naar de bodyshop… (weg geld)

 9. mooie aankopen allemaal 😀

 10. Hele leuke aankoopjes 😀 x

 11. hele leuke aankoopjes!

 12. Wow goede deals bij TBS!!! Daar moet ik ook eens binnenkort heen.

 13. Heel erg leuk!! 😀 en wat een prachtige MAC palettes!

  Xx

 14. wat een leuke spulletjes heb je gekocht!

 15. Christianne zegt:

  Waaauw, je haar zit echt prachtig!

 16. Nicole zegt:

  Leuk filmpje! Weet jij of de Moroccan Rose-lijn er uit gaat? Want ik de online shop zijn deze producten allemaal afgeprijsd. Dan weet ik of ik nog wat moet inslaan, hihi! Je haar zit trouwens heel mooi!

  1. Moroccan Rose is vervangen door de geur Atlas Mountain Rose en die is eigenlijk precies hetzelfde! De nieuwe verpakking ligt al in de winkel, maar het kan natuurlijk nooit kwaad om wat voorraad in te slaan 😉

   1. Nicole zegt:

    Bedankt voor je reactie!
    Pfieuw, gelukkig gaat mijn favoriete geur dus niet weg!

 17. Super leuke spulletjes! Ik krijg gelijk zin om te shoppen 😀
  De intro en alle andere dingen vind ik super leuk! Beter dan eerst en ook heel duidelijk!

 18. Leuke aankopen zeg! Ik ga denk ik ook maar eens naar The Body Shop deze week, even kijken of ze hier ook wat leuke dingen in de aanbieding hebben!

 19. Celine zegt:

  Leuk filmpje! Heel grappig dat je bij Redhead MSF de donkere/rozere kant meer gebruikt, bij mijn MSF is de gouden/lichte kant enorm aant krimpen haha! Gebruik ‘m vaak als highlighter over bijvoorbeeld Dainty heen! Prachtig ding!

 20. Ik ben langs de Rituals winkel gegaan in Antwerpen en vond persoonlijk dat de fijgen lijn echt niet lekker rook! :s
  Ik houd zo van fijg maar dit vond ik echt naaaah! Ik kocht uiteindelijk de Indian Rose shower foam en die is goddelijk!
  Ik kocht onlangs de BB cream van Yves Rocher (via het net, dus kon het niet testen) en inderdaad die dekt niet zo erg maar is wel dikker van structuur dan die van Garnier! Wow ik ben zo benieuwd naar die honing shower foam, spijtig genoeg hebben we geen Bijekorf in BE! Toevallig zag ik die actie in The body shop ook en heb me ook laten gaan! Top winkel! Trouwens jouw nieuwe oogschaduwen van MAC zien er ook super uit!

 21. Wat een leuk filmpje, intro en outro maken het helemaal compleet..
  Vind je haar trouwens prachtig zitten!!

 22. Leuk filmpje en wat zit je haar mooi 🙂

 23. Heej wat zit je haar leuk ! Wat tof van die bodyshop koopjes, ik ga morgen ook eens kijken bij ‘mijn bodyshop’.
  Prachtig Mac palette heb je ook gecreert. kuss

 24. Nathalie zegt:

  Die Aloe Bio Yves Rocher producten zijn zoooo lekker!

 25. Leuke shoplog! Ik vind je intro en outro erg leuk, klinkt lekker vrolijk. Je hebt goed gescoord bij The Body Shop zeg! Ik heb gelijk zin om er te gaan shoppen 🙂

 26. Drustan zegt:

  Leuke shoplog 🙂 en wauw, je ziet er echt prachtig uit in dit filmpje!! Ik heb echt een beetje een girl crush op jou (A)

 27. Lysanne zegt:

  Leuke intro/outro en die ondertiteling is ook erg handig!
  Mooie ooglook heb je nu op, ga je daar nog een tutorial over maken? Als ik nl. een donkere kleur in de crease gebruik, zie ik er zo moe uit, dus mijn ooglook bestaat eigenlijk uit 1 neutrale kleur over het hele ooglid, dus geen andere kleur in de crease, terwijl ik dat wel graag een keer wil proberen met een lichtere crease kleur.
  Wat trouwens ook een mooie kleur MAC oogschaduw is, is “Vex”. In de pan ziet het er niet bijzonder uit, maar het is een mooi glanzende oogschaduw met kleurschakeringen in grijs, groen, paars en roze, heel bijzonder!

 28. Je haar zit echt heel mooi in dit filmpje!

 29. Vind de intro erg leuk! Je haar is zooo mooi!

 30. Ik ben door jou naar the body shop gegaan en heb 2 lipbalms (cranberry joy en spiced vanilla) van de kerst en de deep sleep spray gekocht. Ik betaalde maar 5,50. Goede deal. Ik vind dat the bodyshop echt geweldige producten heeft maar een beetje duur maar hierdoor vind ik het fijn shoppen.

 31. Bij welke Body shop werk je??

 32. Ik kan je Trax van MAC van harte aanbevelen! Het is een prachtige paarse kleur (niet te blauw, niet te rood) met gouden glitters. In de pan glittert -ie de pan uit, maar op je oog is -ie gewoonweg prachtig! Aanrader dus! Verder heb je heerlijk geshopt meis, genieten zo’n filmpje..

  1. Die heb ik al! Maar toch bedankt, hihi 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.