Dit vind je misschien ook leuk...

73 reacties

 1. Laura* zegt:

  Hey, de video staat nog op prive! πŸ˜‰

  1. Als het goed is moet hij nu werken, ik heb 'm vrijgegeven (maar het kan misschien nog heel eventjes duren!). πŸ™‚

 2. elske zegt:

  Hij staat nog op prive! :c

  1. Heb 'm vrijgegeven, dus hij zal het snel doen πŸ™‚

 3. Genya zegt:

  Ik ben heel benieuwd naar de faundation, vooral ook of deze goed is voor de vette huis en naar het nude lakje! Ik kan niet wachten tot het in ons filiaal komt πŸ™‚

 4. Wat heb je een gave dingen gekocht zeg! Ik ben echt heel erg benieuwd naar de foundation, skin finish en oogschaduw basis πŸ˜€

 5. AmyGrace zegt:

  Leuke spulletjes! Ik ben bang dat ik het schap leegroof zodra het Kruidvat hier de nieuwe producten heeft.. πŸ˜‰

 6. Lotte zegt:

  Leuke dingen heb je geshopt! Ik ben benieuwd naar de reviews!

 7. Haha ik snap volkomen dat je heel Amsterdam ervoor ben doorgefietst πŸ˜‰ Ik kon het nergens vinden, boehoe πŸ™ Echt mooie lakjes heb je gescoord, ben super benieuwd naar je swatches! Eigenlijk ben ik gewoon super benieuwd naar alle make-upjes die je gekocht hebt, dus kom maar op met de reviews πŸ˜‰

 8. beautyrecensie zegt:

  Ik ben erg benieuwd naar de reviews!

 9. lieke zegt:

  Ik vind je op film veel mooier dan op foto's…

  en die nagellakjes zijn gewoon geweldig πŸ˜€

  1. ja dat vind ik ook

  2. Haha, dank je! Ik ben niet zo fotogeniek, vandaar het verschil πŸ˜‰

 10. Iris zegt:

  Leuk! Ik heb ook de foto finish foundation gekocht in de lichtste kleur maar hij was echt té donker voor mij helaas..

 11. Shna zegt:

  ohh wat ben jij leuk op video!!

 12. Leuke haul! Ik ben dol op nagellak en heel erg benieuwd naar het nude lakje. Ook vind ik de pen heel erg leuk. Mag ik vragen hoeveel de pen kost?

  1. Volgens mij was hij €8,95!

 13. Catharina zegt:

  Echt leuke dingen, ik kijk uit naar je reviews.

 14. Marijn_88 zegt:

  Ik vind het zo leuk om filmpjes van je te zien.. je doet het heel naturel!

 15. Leuk dit filmpje :D!!
  Toen je zei dat je filmpjes ging maken was ik erg benieuwd en je doet het echt geweldig πŸ™‚

  Trouwens ik had die foundation ook geprobeerd, maar bij mij was hij echt veel te donker (ben NC15/20) en dat is op zich niet raar, maar hij leek echt heel grauw '~' misschien lag het aan het testertje, maar hij leek haast grijs *-*
  En oeh.. blijkbaar hebben we ong dezelfde huidskleur πŸ˜€ misschien ga ik ook die BB cream es kopen ^^

  1. Die BB-cream zal dan in elk geval geschikt voor jou zijn! De foundation is inderdaad erg donker, eerder NC20/25, maar ik heb m nu met zelfbruiner op en dan is hij goed πŸ™‚

 16. Jessica zegt:

  Ik heb al aardig wat nieuwe producten van Catrice en Essence ingeslagen, maar na het zien van jouw filmpje heb ik alweer een nieuwe wishlist…. Ik kan niet wachten op je reviews! BTW, wat heb je een mooie inrichting, vooral die lichtroze lampekap is geweldig πŸ˜€

 17. Wat een leuke dingen zeg! Hier ligt het nog niet in de winkels helaas.

  x

 18. Wauw wat heb je prachtige spullen geshopt! Heerlijk! En je verteld zo duidelijk en rustig! Heel erg goed! Ik heb ook al heel wat ingeslagen. Ik ben heel benieuwd naar die BB cream, prijs en vindbaarheid!

 19. Maaike zegt:

  Ik wil je even complimenteren met je leuke filmpjes en blog! Ik kijk al een tijdje op je site, maar ik merk dat ik de laatste tijd steeds meer op je site kijk en ook eerder in mijn rij met favoriete blogs. Je komt gewoon heel sympatiek over πŸ™‚ Leuke spulletjes heb je gekocht van Catrice πŸ™‚ Ik zit ook echt te wachten tot het hier in de winkel ligt. Blond vind ik ook echt zoo leuk. Pip en Blond zijn mijn favo lifestyle merken. Trouwens, in Osdorp is er ook nog geen Catrice en Essence te vinden. Ik was er van de week even en ik zag dat ze het toen nog niet hadden.

  1. Dank je! Osdorpplein is altijd erg laat (vind) ik, en ze hebben heel weinig Catrice. Zo jammer! Nog even geduld dus… πŸ™

 20. anne zegt:

  Je bent echt een natuurtalent op film πŸ™‚ haha. Heb je al een kruidvat kortingskaart? Ik vroeg me af of jij daar misschien de logica in ontdekt hebt, ik heb er namelijk net 1 maar snap niet wat je er nu precies mee kan..

  1. Lotte zegt:

   Volgens mij kun je, als je zo'n kaart hebt, sparen voor korting of spullen. Volgens mij geldt 1 euro voor 1 punt, en als je iets koopt komen die punten op je kaart. Moet je hem wel even activeren trouwens.

 21. Joanne zegt:

  Je filmpjes zijn echt leuk. πŸ™‚
  En wat een leuke producten heb je gekocht! Echt handig ook dat je zoveel korting hebt gekregen. Ik ben heel benieuwd naar de reviews en kan niet wachten tot ze hier (utrecht) ook in de schappen liggen. Ik ben vooral benieuwd naar de eyeliners.
  Die pen ziet er ook echt handig uit, die ga ik zeker even checken in de winkel!

 22. Haha ik zou ook heel Amsterdam doorkruisen voor de lakjes! Helaas hebben ze ze hier nog niet! Leuk filmpje!

 23. Emily zegt:

  haha die ipod box heb ik ook! Superschattig is hij hè?

  1. Jaaa! En hij geeft geweldig geluid!

 24. omg ik wil zoooooo graag dat dirty berry lakje πŸ˜€

 25. Oe ik ben heel benieuwd!
  Ik stond in de winkel en ging haast kwijlen!

 26. Marieke zegt:

  Where's the party heb ik nu op mijn nagels en ik blijf er maar naar kijken. Het groene zie je alleen in bepaald licht en blauw kan ik niet terugvinden, maar het paarse opzich is ook heel mooi <3

 27. Lieke zegt:

  hadden ze de crackle niet, of denk je dat ie heel slecht is..

  X

  1. Ze hadden 'm niet, maar zodra ik ze tegenkom neem ik ze mee!

 28. Super! Zou je ook een keer je nagellakcollectiepagina willen bijwerken? Ik ben er benieuwd naar! πŸ˜€

  1. Ga ik doen, maar het is echt heel veel werk! Heb 'm al een tijdje niet meer bijgewerkt, want het is zo veel, maar ik ga proberen het binnenkort te doen πŸ™‚

 29. Jessica zegt:

  Super leuke dingen heb je gekocht. Ben vooral benieuw naar de nagellakjes!
  Verder moet ik kwijt dat ik de filmpjes die je nu plaatst een onwijs leuke aanvulling vind op je blog! Je komt zo leuk, naturel en duidelijk over. Super leuk om naar te kijken.
  Keep up the good work zou ik zeggen πŸ˜€

  1. Dank je, ik ben er zelf ook erg tevreden over πŸ˜€

 30. Katja zegt:

  Leuke producten! oh, en je hebt echt een prettige stem om naar te luisteren, ook heel rustig haha:)

 31. pamela zegt:

  Jou filmpje zijn geweldig!
  Ik ben benieuwd naar de catrice reviews, zo irritant dat ze het bij ons ook nog niet in de kruitvat hebben!
  XX

 32. Wat leuk, een filmpje! Ik vind dit je blog echt wat leuks geven, toch persoonlijker. Viel me op dat ik je op film er heel anders uit vind zien dan op foto's :p Je komt wel heel spontaan over, echt superleuk!

  1. Haha, dank je! Tja, ik ben nou eenmaal niet zo fotogeniek πŸ˜‰

 33. ellen125 zegt:

  Haha ik kon niet wachten op je review van de bb cream, ik heb hem gelijk besteld van ebay. ik zat te twijfelen tussen 20 en 50 ml. maar aangezien ik hier nog niet bekend mee ben heb ik toch maar voor de 20 ml gekozen.
  Ik heb ook al verschillende filialen van kruidvat gehad en heb nog nergens de nieuwe collectie van catrice gezien. ik hoop dat ik deze week nog kan inslaan met de stapelkorting.

 34. xxx zegt:

  bij ons komen de nieuwe collecties pas 10 april… ik wil alle nagellakjes! haha. Essence is toch ook gewoon het vaste assortiment?

  1. Yep, geen van de producten zijn LE!

 35. Esmaralda zegt:

  aah ik had helemaal geen weet van de nieuwe producten! (ik leef geloof ik onder een steen haha!) Maar je hebt me helemaal enthousiast gemaakt! Ik moet eens gauw naar de kruidvat gaan en dan gelijk punten sparen op mijn voordeelkaart hehe πŸ˜›

 36. beautyandso zegt:

  Ziet er leuk uit! Ik ga morgen toch maar een keer naar de Kruidvat!
  Leuk filmpje trouwens!

 37. Ben wel erg benieuwd naar die effect lak van Catrice en hun eyeshadowbase!
  Jammer genoeg hebben ze in 'mijn' Kruidvat de nieuwe collecties nog niet liggen! Grmbl..

 38. Felicia zegt:

  Géweldig toen ik vanochtend deze review las ben ik ook naar de kruidvat in Amsterdam-noord gegaan en het was het waard! Veel was al uitverkocht (010 lippenstift) maar het wel lipstain NYC 495 (LOVELY colour!), catrice compact powder, blush, en 2 nude lakjes (helaas waren de anderen uitverkocht) gekocht. Ook de Pris matic effect topcoat en die is heel mooi! Doet me aan 100 denken van L'oréal πŸ˜‰ Thank you!!! Je hebt me echt blij gemaakt!! Had wel wat meer nude lakjes gekocht en nagellakjes maar veel was al weg

  1. Er was toen ik ging shoppen ook al veel weg (had ook die nude-lipstick gewild), maar dat wordt gelukkig allemaal weer aangevuld πŸ˜€ Geen dank!

 39. alexandra zegt:

  YES, ik was al opzoek naar de nieuwe essence/catrice spulletjes en buikslotermeerplein is voor mij echt om de hoek. Dinsdag maar even in mn pauze langs (ik loop stage op het buikslotermeerplein). Ik word er helemaal vrolijk van

  1. Aaaah, wat een toeval! Veel plezier dinsdag πŸ˜€

 40. kvind je filmpjes echt leuk!

 41. lotte zegt:

  Ik vind het echt SUPER LEUk dat je nu filmpjes maakt echt!!! heb hier echt van genoten haha..
  ben trouwens echt benieuwd naar de liquid eyeliner en eye shadow base van catrice!

 42. Mirjam zegt:

  Ik ben jaloers! Je hebt echt veel leuke dingen gekocht =D Helaas heb ik de collecties hier nog nergens gezien.. Hoop dat ik nog van de stapelkorting gebruik kan maken. Heel leuk dat je nu filmpjes hebt toegevoegd aan je blog trouwens, erg leuk om naar te kijken!

 43. Monica zegt:

  Nice work!

 44. Ulrike zegt:

  Heel leuke producten heb je gekocht! Ik hoop dat ze in België ook die leuke lijnen hebben van Catrice en Essence! (ik ben Belgische namenlijk)

 45. deedee zegt:

  Echt, superfilmpje, complimenten!

 46. Leuk filmpje! Ik ben erg benieuwd naar de gelliner van Catrice

 47. Lotte zegt:

  Je hebt echt leuke filmpjes! Ik kijk uit naar de reviews en swatches van de spullen. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar het holografische essence lakje

 48. Nynke zegt:

  Leuk filmpje zeg!
  Ben erg benieuwd naar de gelliner en naar wanneer het hier in de winkels ligt! De 14e zou leuk zijn, verjaardagscadeautje, haha πŸ˜‰

 49. Aïsha zegt:

  Normaal vind ik shoplogs best wel saai, maar deze vond ik wel leuk! Compliment!;)

 50. Anna zegt:

  Ik zou graag willen weten bij welk aanbieder via ebay je de BB cream hebt aangeschaft..

 51. Nieke zegt:

  Je had al veel eerder filmpjes moeten maken!
  Je doet het goed, je praat mooi, …
  Ik hoor je graag bezig!

 52. Merve zegt:

  je filmpjes zijn heel leuk πŸ™‚ ga zo door!
  ik kan niet wachten tot ze de nieuwe collecties bij ons in de kruidvat hebben πŸ™‚

 53. Leuk filmpje! Je hebt een erg fijne stem om naar te luisteren. Ik ben erg benieuwd naar de nagellakjes, skin finish en de blush! En die liquid eyeliner!

 54. joel zegt:

  Ik vind je filmpje echt hartstikke leuk πŸ˜€ Leuke spulletjes ook! En ik kan, net als de rest, ook echt niet wachten tot de spulletjes ook hier te koop zijn!

 55. Sabine zegt:

  je bent echt leuk in een filmpje!!
  Ben heel benieuwd naar de foundation, gelliner en de nude nagellak!
  Handig dat ik nu weet dat op de collectie op 14 april binnenkomt in de kv bij tushinski want daar ga ik altijd heen πŸ™‚

 56. Irene zegt:

  Leuk filmpje! Zou je misschien een look kunnen maken ofzo met die liquid eyeliner?
  Ik weet namelijk niet echt hoe ik hem moet matchen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.