Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. Die slices zijn leuk! Maar hoe breng je ze aan? Sorry, ben een beetje een nitwit op nagellak gebied!

  1. Op natte nagellak en daarna topcoat erover 🙂

 2. Wat een super leuke aankoopjes! Ik ben heel benieuwd naar de olie van TBS 🙂

 3. Wat een leuke producten. Ik doe precies het zelfde als jou. Wanneer ik een opdracht goed heb afgerond dan mag ik soms ook wat kopen van mijzelf. Trind producten zijn inderdaad geweldig:D

 4. Jessica zegt:

  Dat “beloningensysteem” heb ik ook een tijdje geleden ingevoerd en het werkt echt heel erg motiverend. 😉

  Ik ben heel erg benieuwd naar de olie van The Body Shop en naar die gezichtspeeling.

 5. Ik heb ook fimo plakjes besteld, hoop dat ze snel binnen zijn 😀 Leuke aankopen, ben benieuwd naar die olie van TBS. Ben toevallig nu ook die peeling aan het testen vanwege die zuren haha

 6. he charlotte,
  hier ff een typ voor je filmpjes, probeer eens een maximaal van 10 minuten voor je filmpjes te doen langer dan 10 minuten worden al snel saai en minder boeiend. ik hoop dat je hier iets aan hebt!
  groetjes judy

  1. Jessica zegt:

   Ik vind haar filmpjes net leuk als zo zo lang duren. Ze laat alles mooi en duidelijk zien en geeft er wat info bij. Ik hou er niet van als men dat maar snel snel laat zien, dan kan het evengoed in een geschreven artikel.

   Charlotte, doe gewoon verder als anders, zou ik zeggen. Je bent lekker spontaan en vrolijk in je filmpjes; en daar hou ik van.

   1. Marielle zegt:

    Ik vind ze ook juist leuk als ze wat langer duren want op veel beautyblogs duren ze vaak minder dan 10 minuten en sommige maar 5 minuten of minder en dat vind ik echt niet leuk! Dus doe zo verder!

  2. Lianne zegt:

   Ik kijk shoplogs eigenlijk alleen als ze juist wat langer duren, dan kan ik ze een beetje op de achtergrond afspelen en actief terugkijken als ik iets leuks hoor (en bij kortere filmpjes lukt dat minder, dus die kijk ik dan eigenlijk liever niet).. Klinkt misschien een beetje ongeinteresseerd, maar ik vind het juist wel fijn als het stil is en ik hoor iets op de achtergrond, vooral bij bijvoorbeeld het opmaken of als ik schoon moet maken of zoiets en je hoort altijd wel iets interessants, juist omdat er wat meer verteld wordt.. 🙂

  3. NEEEEEE! langer vind ik juist leuk

 7. Nicole zegt:

  Leuke shoplog! Ik ben heel benieuwd naar de oliën van TBS!

 8. Heel leuk filmpje weer! Ik ben niet zo heel tevreden over de peeling van Decubal eerlijk gezegd! Veel te hardnekkig voor mijn huid!

 9. Renske zegt:

  ik heb een vraagje, ik heb vorige week trind ook gekocht in die aanbieding (dus de nail balsem en de nail repair) en ik gebruik het dus elke dag als een soort treatment maar ik merk er niks van, sterker nog ik kan elke dag nog ‘laagjes’ van ’n nagels afhalen… Is dit normaal in het begin en wordt het nog beter? ik ben namelijk in beetje in de war nu haha 😉

 10. Janneke zegt:

  Oooh, ik vind je filmpje heerlijk! Zit ondertussen flink te bladeren op Forever21 en zit dikke lijsten te maken wat ik allemaal wil shoppen.
  Eigenlijk zijn je filmpjes dus heel slecht, 😉 Voor de portomonnee dan haha.
  De sjaal heb ik ook besteld, errug tof!

 11. Leuke aankoopjes! Trind kopen bij dit soort acties is een goed idee! Ik wil ook nog steeds wat dingen van dit merk proberen!

 12. Leuke aankoopjes 😀 x

 13. Leuke shoplog 🙂

 14. Silvia zegt:

  Leuke dingen heb je gekocht!! Vooral de forever21 bestelling!! Ik twijfelde over de flamingo ketting… maar vind hem nu erg leuk!! Maar volgens mij zag ik dat hij is verkocht… helaas!!

 15. Nancy zegt:

  Leuk 😀 Ik wil de oorbellen met al die gekleurde steentjes ook graag bestellen, maar ik zag dat er bij jou al een steentje af is 🙁 (3:37)

  1. Ik was er later pas ook achter gekomen, maar ik heb ze gemaild en heb net een nieuw paar ontvangen! Tja, kan gebeuren 🙂

   1. Nancy zegt:

    Oke, wel goeie service! 🙂

    1. Vond ik ook 😀

 16. wat een mooie oorbellen!!

 17. Gabriëlla zegt:

  Bij mij loopt de Forever21 site steeds vast. Ben ik de enige die dat heeft? 🙁 Ik vind het zo jammer want je oorbellen zijn ontzettend tof en ik wil ook wat bestellen!

 18. Anna zegt:

  toen je zei dat de trind in de aanbieding was, ben ik als een gek naar de Etos gerend (geen grapjes, true story haha). En heb gelijk m’n vooraad weer aangevuld want dat spul is een echte holy grail. Ik zat hier al zo lang op een aanbieding te wachten want trind maakt altijd zo’n moeilijke inslag op je bankrekening 🙁 maar je bent nu mijn heldin haha! dankjedankjedankje! 😀 xoxo Anna

 19. Charlotte, ik heb net een video gezien van pixiwoo ( cheap v spencer) en ze vergelijken de channel vitalumire ( je begrijp wat ik bedoeld) en de bourjois healthy mix fundation en ze zeggen dat bijna hetzelfde zijn, is dat voor jouw ook zo ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.