Shoplogs Video's

Filmpje: Shoplog 6 Mei 2012


Nagellak: Chanel Particulière
Oorbellen + Sjaal: Forever 21

eBay-verkoper met Fimo Slices: http://stores.ebay.com/km718

Website: https://www.pinkypolish.nl
Twitter: http://www.twitter.com/pinkypolish
YouTube: http://www.youtube.com/pinkypolishnl

27 Comments

 • Reply
  CreaBeaBlog
  6 mei 2012 at 08:19

  Die slices zijn leuk! Maar hoe breng je ze aan? Sorry, ben een beetje een nitwit op nagellak gebied!

  • Reply
   Charlotte
   6 mei 2012 at 10:52

   Op natte nagellak en daarna topcoat erover 🙂

 • Reply
  Charile
  6 mei 2012 at 08:53

  Wat een super leuke aankoopjes! Ik ben heel benieuwd naar de olie van TBS 🙂

 • Reply
  Miranda
  6 mei 2012 at 11:10

  Wat een leuke producten. Ik doe precies het zelfde als jou. Wanneer ik een opdracht goed heb afgerond dan mag ik soms ook wat kopen van mijzelf. Trind producten zijn inderdaad geweldig:D

 • Reply
  Jessica
  6 mei 2012 at 11:35

  Dat “beloningensysteem” heb ik ook een tijdje geleden ingevoerd en het werkt echt heel erg motiverend. 😉

  Ik ben heel erg benieuwd naar de olie van The Body Shop en naar die gezichtspeeling.

 • Reply
  amanda
  6 mei 2012 at 12:45

  Ik heb ook fimo plakjes besteld, hoop dat ze snel binnen zijn 😀 Leuke aankopen, ben benieuwd naar die olie van TBS. Ben toevallig nu ook die peeling aan het testen vanwege die zuren haha

 • Reply
  judy
  6 mei 2012 at 13:01

  he charlotte,
  hier ff een typ voor je filmpjes, probeer eens een maximaal van 10 minuten voor je filmpjes te doen langer dan 10 minuten worden al snel saai en minder boeiend. ik hoop dat je hier iets aan hebt!
  groetjes judy

  • Reply
   Jessica
   6 mei 2012 at 17:36

   Ik vind haar filmpjes net leuk als zo zo lang duren. Ze laat alles mooi en duidelijk zien en geeft er wat info bij. Ik hou er niet van als men dat maar snel snel laat zien, dan kan het evengoed in een geschreven artikel.

   Charlotte, doe gewoon verder als anders, zou ik zeggen. Je bent lekker spontaan en vrolijk in je filmpjes; en daar hou ik van.

   • Reply
    Marielle
    7 mei 2012 at 17:52

    Ik vind ze ook juist leuk als ze wat langer duren want op veel beautyblogs duren ze vaak minder dan 10 minuten en sommige maar 5 minuten of minder en dat vind ik echt niet leuk! Dus doe zo verder!

  • Reply
   Lianne
   10 mei 2012 at 09:28

   Ik kijk shoplogs eigenlijk alleen als ze juist wat langer duren, dan kan ik ze een beetje op de achtergrond afspelen en actief terugkijken als ik iets leuks hoor (en bij kortere filmpjes lukt dat minder, dus die kijk ik dan eigenlijk liever niet).. Klinkt misschien een beetje ongeinteresseerd, maar ik vind het juist wel fijn als het stil is en ik hoor iets op de achtergrond, vooral bij bijvoorbeeld het opmaken of als ik schoon moet maken of zoiets en je hoort altijd wel iets interessants, juist omdat er wat meer verteld wordt.. 🙂

  • Reply
   jackie
   11 mei 2012 at 16:21

   NEEEEEE! langer vind ik juist leuk

 • Reply
  Nicole
  6 mei 2012 at 13:23

  Leuke shoplog! Ik ben heel benieuwd naar de oliën van TBS!

 • Reply
  Tedje
  6 mei 2012 at 16:01

  Heel leuk filmpje weer! Ik ben niet zo heel tevreden over de peeling van Decubal eerlijk gezegd! Veel te hardnekkig voor mijn huid!

 • Reply
  Renske
  6 mei 2012 at 17:05

  ik heb een vraagje, ik heb vorige week trind ook gekocht in die aanbieding (dus de nail balsem en de nail repair) en ik gebruik het dus elke dag als een soort treatment maar ik merk er niks van, sterker nog ik kan elke dag nog ‘laagjes’ van ‘n nagels afhalen… Is dit normaal in het begin en wordt het nog beter? ik ben namelijk in beetje in de war nu haha 😉

 • Reply
  Janneke
  6 mei 2012 at 17:21

  Oooh, ik vind je filmpje heerlijk! Zit ondertussen flink te bladeren op Forever21 en zit dikke lijsten te maken wat ik allemaal wil shoppen.
  Eigenlijk zijn je filmpjes dus heel slecht, 😉 Voor de portomonnee dan haha.
  De sjaal heb ik ook besteld, errug tof!

 • Reply
  Paola
  6 mei 2012 at 19:33

  Leuke aankoopjes! Trind kopen bij dit soort acties is een goed idee! Ik wil ook nog steeds wat dingen van dit merk proberen!

 • Reply
  Jana
  6 mei 2012 at 19:37

  Leuke aankoopjes 😀 x

 • Reply
  Jorinde
  6 mei 2012 at 19:45

  Leuke shoplog 🙂

 • Reply
  Silvia
  6 mei 2012 at 23:06

  Leuke dingen heb je gekocht!! Vooral de forever21 bestelling!! Ik twijfelde over de flamingo ketting… maar vind hem nu erg leuk!! Maar volgens mij zag ik dat hij is verkocht… helaas!!

 • Reply
  Nancy
  8 mei 2012 at 09:53

  Leuk 😀 Ik wil de oorbellen met al die gekleurde steentjes ook graag bestellen, maar ik zag dat er bij jou al een steentje af is 🙁 (3:37)

  • Reply
   Charlotte
   8 mei 2012 at 11:06

   Ik was er later pas ook achter gekomen, maar ik heb ze gemaild en heb net een nieuw paar ontvangen! Tja, kan gebeuren 🙂

   • Reply
    Nancy
    8 mei 2012 at 13:58

    Oke, wel goeie service! 🙂

 • Reply
  janina
  8 mei 2012 at 11:05

  wat een mooie oorbellen!!

 • Reply
  Gabriëlla
  10 mei 2012 at 17:22

  Bij mij loopt de Forever21 site steeds vast. Ben ik de enige die dat heeft? 🙁 Ik vind het zo jammer want je oorbellen zijn ontzettend tof en ik wil ook wat bestellen!

 • Reply
  Anna
  10 mei 2012 at 18:28

  toen je zei dat de trind in de aanbieding was, ben ik als een gek naar de Etos gerend (geen grapjes, true story haha). En heb gelijk m’n vooraad weer aangevuld want dat spul is een echte holy grail. Ik zat hier al zo lang op een aanbieding te wachten want trind maakt altijd zo’n moeilijke inslag op je bankrekening 🙁 maar je bent nu mijn heldin haha! dankjedankjedankje! 😀 xoxo Anna

 • Reply
  jackie
  11 mei 2012 at 16:13

  Charlotte, ik heb net een video gezien van pixiwoo ( cheap v spencer) en ze vergelijken de channel vitalumire ( je begrijp wat ik bedoeld) en de bourjois healthy mix fundation en ze zeggen dat bijna hetzelfde zijn, is dat voor jouw ook zo ?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.