Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Yay een filmpje! wat heb je mooie oorbellen gekocht zeg 🙂 Ik kan grote oorbellen alleen niet teveel dragen want ik ben bang dat mijn gaatjes dan uitrekken.

 2. Leukleukleuk! Die smaragdgroene heb ik ook besteld, vind ze prachtig! ^^

 3. Ik weet niet van eentje in Rotterdam, maar wel eentje in Den Haag!

 4. Omg, je nagels zijn te cute! Hele leuke oorbellen vooral degene met verschillende kleuren, ben zelf ook tevreden over hun accessoires en ze zijn niet duur!

 5. Noortje zegt:

  Hahahahahaha, jij hebt me echt weer vrolijk gemaakt vandaag. Ik lig al de hele dag verveeld in bed, erg last van m’n spieren en heel duf, dus als zoveelste filmpje vandaag klikte ik op ‘Play’ en meteen na 2 seconden zie ik een ontzettend enthousiaste, vrolijke Charlotte: ‘HALLO ALLEMAAL! EUHM, IK HEB VANDAAG WEER EEN SHOPLOG VOOR JULLIE, EN IK ZEI …’ Hahaha ik word zo vrolijk van jouw energie! Echt heerlijk.

 6. Noortje zegt:

  Trouwens, weet je ook hoe het zit met ruilen/retourneren, aangezien er een vestiging in Bergen op Zoom zit? 🙂

  1. Het is geen winkel o.i.d., dus je moet het gewoon opsturen. Ervaring heb ik er niet mee, aangezien ik niet van plan ben iets terug te sturen 🙂

 7. Leuk,leuk,leuk! Ik zat nog te twijfelen of ik er wel wat zou bestellen, aangezien ik de kwaliteit nooit in het echt heb gezien. Maar nu ik je filmpje zo zie, denk ik dat het toch ga doen!

 8. Jessica zegt:

  Je brengt me op ideeën! Ik vind je oorbellen altijd zo leuk en vrolijk staan.
  En nu ik mijn haren weer laat groeien, zou ik ook zo wat opvallendere oorbellen kunnen proberen.

 9. Wat een leuk en enthousiast filmpje zeg!
  Vind je geshopte sieraden erg mooi en ik kan me voorstellen dat het moeilijk was om te kiezen 😉
  Ik was een poos terug in Antwerpen in de Forever21, en ik wist niet waar ik moest kijken!

 10. Woehoe, een filmpje! Jouw filmpjes zijn altijd zo enthousiast, echt heel goed. En het gaat over oorbellen! Ik heb sinds een jaar gaatjes en ik ben echt verslaafd aan oorbellen. Ik draag het liefst lange, ‘dunne’ (ja… Jij hebt vooral ‘ronde’ oorbellen, ik heb meer een soort ‘slierten’) oorbellen omdat mijn ronde gezicht dan wat langer lijkt. Maar ze zijn altijd lastig te vinden…

 11. Wat een leuke oorbellen zeg! Alleen ben ik altijd een beetje allergisch voor verzendkosten haha dus ik wacht de winkels nog maar even af ;P

 12. Forever21 is echt geweldig. Zowel de kleding als de juwelen en accessoires vind ik erg mooi. Je hebt leuke oorbellen gekocht, ik hou ook van grote oorbellen. Zeker met hang haar vind ik dat mooi staan 🙂

 13. echt hele leuke spulletjes allemaal =)

 14. supppperrrr mooie oorbellen zeg!! Vooral het tweede setje.

 15. yeeeh weer een filmpje! nice! Je hebt hele mooie dingen gekocht zeg 🙂 ik ga binnenkort naar Antwerpen, dus dat wordt flink shoppen bij Forever21!!!

 16. Naomi zegt:

  Superleuke oorbellen,, weet je misschien of er nikkel omheen zit? Want ik zou graag willen bestellen maar ben allergisch voor nikkel.

  1. Geen idee, misschien staat het op de site?

 17. Irene zegt:

  kan je ook via Ideal betalen?

 18. wauw wat leuk
  zou het niet luek zijn om eens een keer een oorbellen stash filmpe te maaken
  ik vind oorbellen echt tegek ik maak zelf ook oorbellen

 19. Kim zegt:

  Oh, ja hoor, mijn eerste aankoop met paypal is door jou gedaan haha! Eerste setje oorbellen van forever21 komt waarschijnlijk met 2 dagen, plus een mooie jas?! Hihi. Jou filmpjes zijn echt heel leuk!

 20. Haha ik ben ook een ontzettende oorbellen verslaafde (heb ongeveer 115 paar), en kan me echt helemaal vinden in je uitspraak dat een paar grote, opvallende oorbellen echt een statement zijn. Ik was altijd nog in de overtuiging dat F21 niet naar NL verzond, maar nu heb ik daar dus 5 paar besteld… oepsie…
  Je filmpjes zijn erg leuk trouwens, je komt heel spontaan over 🙂

 21. Lisa zegt:

  Erg leuk filmpje!
  Ik wil ook wat oorbellen bestellen maar heb geen creditcard en wil geen paypal account aanmaken. Dus helaas gaat mijn bestelling niet door..

 22. Frederieke zegt:

  Hoi Charlotte, of anderen,

  Heb je nog wat tips voor soortgelijke websites waar je zulke leuke spullen kunt vinden? Ik ben nog niet zo thuis in al die buitenlandse webwinkels, dus ik ben heel benieuwd!

  Groetjes Frederieke

 23. Wat leuk een filmpje over oorbellen. Ik ben ook gek op oorbellen. Ik koop ze echt overal en nergens: Six, Accessorize, Kruidvat, Zeeman, Wibra, Bijou Brigitte, Action, Lucardi, Claire’s, Intertoys, H&M, Kijkshop, Hema. En mijn tip voor een leuke nederlandse webshop is http://www.monshop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.