Dit vind je misschien ook leuk...

36 reacties

 1. Wat leuk om al die sportkleding te zien! Zelf sport ik trouwens niet. Oh, en ik hou er juist van als je lekker enthousiast bent! 😀

 2. Erg leuk om te zien!

 3. Super leuk om te zien dat je zo enthousiast bent over sporten, werkt motiverend om zelf ook weer eens naar de sportschool te gaan ^_^

 4. Wat een mooie items allemaal 🙂

 5. Zelfs al ben ik zelf compleet A-sportief zulke shoplogs blijven leuk (en inspirerend!) om te kijken! Mooie items heb je gekocht ook! ;D Vooral de ‘laagjestops’ vind ik errrg mooi!

 6. Leuke shoplog!!

 7. Leuk enthousiast filmpje! De eerste broek lijkt me erg fijn zitten, ook leuke print heeft hij 🙂

 8. Wat leuk 🙂 Ik word altijd echt vrolijk van jouw filmpjes. Je bent echt zo enthousiast!

 9. Enthousiast filmpje, heel leuk!

 10. Marit zegt:

  Leuk filmpje!
  Ik haal mijn sportkleding bij de Bristol. Ook lekker goedkoop, maar alsnog fijn.

 11. Ik kijk in de webshop heel vaak naar de sportkleding maar elke keer haal ik het toch maar niet. De volgende keer toch maar doen 😉
  Ik vind het altijd leuk om te zien hoe enthousiast jij bent!

 12. Leuke shoplog! Ik ben de laatste tijd ook helemaal ‘into het sporten’ haha. Ik vind vooral die laatste top heel erg leuk!

 13. Super leuk! Ik zou het heel leuk vinden om wat meer te weten over hoe jij traint en gezond leeft, ook beauty!. Daar had je het toen ook op Twitter over. Een artikel met welke voeding je tot je neemt om te herstellen van het sporten ofzo?

 14. Ik krijg bijna zin om te sporten, haha! Nee, ik heb echt een hekel aan fitness. Heb het gisteren nog wel gedaan, maar probeer eigenlijk iedere week te gaan zumba’en.

 15. Super leuke aankopen! Ik heb ook veel sportkleding van H&M.

 16. Penny zegt:

  Ik heb echt een hele fijne sportbh van de hunkemoller! Felroze en de achterkant is met zwart kant, deze geeft gelukkig ook heel veel steun

 17. Ik ben niet zo sportief maar toch vind ik het leuk om te zie ! Mooie ooglook heb je trouwens! 🙂

 18. Je sportshoplogs zijn heel leuk! 😀 Gewoon omdat je zo enthousiast bent en omdat het natuurlijk leuk is om alle kleding te zien en je mening erover te horen. (:
  Ik vond je geratel helemaal niet storend hoor.

 19. Hele leuke shoplog!

 20. Leuk om deze shoplog te zien! Ik loop zelf hard en koop mijn leggings altijd wel van een iets duurder merk (Nike, Asics of Puma of iets), want die vind ik gewoon het fijnst zitten. Qua shirtjes koop ik deze ook allemaal bij de h&m, daar hebben ze echt prima spul!

 21. jennifer kenneth zegt:

  ik heb de legging met roze accenten en dat is een hardloop broek! 😉

 22. Erg leuke video, en je hebt duidelijk de juiste sportmotivatie!

 23. Leuke shoplog! Sporten wordt toch leuker als je leuke kleren aan hebt 🙂

 24. Leuke shoplog! Ik heb zelf niet zo heel veel sportkleding maar wil er zeker meer aan gaan schaffen. Dus ik ga binnenkort maar weer eens bij de H&M kijken.

 25. Leuke aankopen! ♥

 26. Wat een leuke aankoopjes 😀

 27. Erg vrolijk en leuk blog!

 28. Leuke shoplog!

 29. Leuk om te zien!

 30. Ik ben ook dol op de sportcollectie van H&M, heb er ook al een hele hoop van

 31. Bianca zegt:

  Mango heeft ook leuke sportkleding

 32. Ellen zegt:

  Naast de groepslessen heb jij dan een personal trainer of train jij zelf? Ik ben sinds kort ook te vinden in de sportschool (basic fit), maar ik merk dat ik het nog steeds lastig vind. Personal training vindt ik vrij duur en bij mijn sportschool heb je verder geen begeleiding.

  1. Yep, ik train 1x per twee maanden drie keer achter elkaar met een personal trainer en hij stelt dat een schema op dat precies op mijn lichaam voor dat moment is afgestemd (zwakke plekken die we moeten aanpakken/verschillen die rechtgetrokken moeten worden etc.), en daar ga ik dan twee maanden zelf mee aan de slag, maar hij houdt me tussendoor wel in de gaten. En na die twee maanden beginnen we weer opnieuw, haha! Tussendoor doe ik Hatha Yoga en Pilates als groepslessen, maar verder train ik dus zelf op basis van dat schema.

   Personal training kost veel geld (ik probeer me altijd maar niet te bedenken wat ik nog meer van die bedragen zou kunnen doen, hihi), maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Door de personal training is mijn gehele mindset en zelfbeeld totaal veranderd en kan ik eindelijk de resultaten behalen waar ik jaren naar op zoek ben geweest. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je een goede trainer vindt waarbij je een goede match hebt, maar het kan echt ontzettend waardevol zijn!

 33. Ingrid zegt:

  Leuke spullen! Ik heb al vaker gekeken naar de sportspullen van H&M, maar ik heb ze nog nooit gekocht. Ze zijn wel stukken goedkoper dan merken als Nike. Binnenkort nog maar eens kijkje nemen in de H&M…

  Je hebt trouwens een prachtige ooglook!

 34. Sara vermeulen zegt:

  Sport outfits kunnen zeker fashionable zijn! Er zijn zoveel opies, zelfs de h&m doet mee! Tip: SA Wear heeft nu nieuwe outfits, Neem even een kijkje op http://www.sportkleding-sawear.nl. Misschien een idee om vast een goede outfit samen te stellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.