Shoplogs Video's

Filmpje: Shoplog iHerb.com (Beauty + Food)

Nagellak: Deborah Lippmann Candy Shop
Oorbellen: Forever 21

De Blogilates pannenkoekjes waar ik over vertelde kun je hier vinden.

In deze video een shoplog van iHerb.com, een Amerikaanse webshop waar ik altijd mijn kwasten van Real Techniques, cosmetica en voedingssupplementen bestel. Ik plaatste onlangs een vrij grote bestelling met daarin allerlei beautyproducten en voedingsmiddelen. Nog een kleine tip: met de code DUZ736 krijg je $10 korting op je eerste bestelling bij iHerb.com van $40.00 of meer en $5 korting als je voor minder bestelt. Ik leg het in de video al uit, maar je kunt het beste voor de verzendmethode DHL Express kiezen. Dat kost iets meer, maar het is supersnel in huis (binnen een dag of 4) en ik heb daarmee tot nu toe nog geen invoerrechten hoeven te betalen, terwijl ik dat bij de goedkope optie wel moest doen.

Genoemde Producten + Prijzen

Dit vind je misschien ook leuk...

42 reacties

 1. Ik zal mijn duo fibre kwasten van RT eens proberen en als ze bevallen meer bestellen! Ik heb namelijk ook nog steeds van die roze eBay kwasten die echt aan vervanging toe zijn.

  1. Ik vind de Real Techniques Duo Fiber-kwasten niet representatief voor de rest van de lijn! Ze zijn veel minder qua kwaliteit… Ik ben vooral fan van de oogkwasten-set en de set uit deze video 😀

 2. Leuke video en hele leuke aankopen!

 3. Leuke spulletjes heb je gekocht. Ik ga een een kijkje nemen op die site.

 4. Leuke items heb je besteld. De RT kwasten ga ik ook daar maar eens bestellen! Fijn dat je met DHL geen invoerkosten hoeft te betalen! Dat hield me eigenlijk een beetje tegen.

 5. Wat een leuke dingen! Mijn mandje bij iherb zit ook tot de nok toe vol met producten. Twijfel of ik nog voor de zomervakantie kan bestellen of niet. Handig die tip van de invoerrechten, daar zit ik natuurlijk niet op te wachten.

  1. trouwens, op iherb staat juist het tegenovergestelde van wat jij zegt:

   Shippping
   -DHL Express and UPS have an average 4 day delivery time. These are reliable options that offer tracking information. However, there may be extra delays and expenses due to customs. Please note, DHL Express requires someone to be home at the time of delivery. If using UPS, please do not use a Postal Office Box as your shipping address.
   -Global Priority Mail by DHL (formerly called International Airmail) The average delivery to the Netherlands is 15 Days. This option applies to orders valued up to $80.00 and weighing no more than 4 lbs. Although very reliable, this method provides no tracking number and is non-refundable; however, chances are, you will pay no import taxes.

   1. Ik heb het zien staan ja, maar mijn ervaring is echt het tegenovergestelde! Ik heb bij 4 van de 5 bestellingen met de goedkope verzending extra moeten betalen, terwijl ik nu iets van 5-6 keer DHL Express heb gebruikt en nooit last van extra kosten heb gehad. Het verschilt waarschijnlijk gewoon per persoon/land…

 6. TingTing zegt:

  Grappig ik wou ook bijna de mascara bestellen bij iherb vanwege Tati van GlamLifeGuru, maar ik moet nog altijd zorgen dat ik mijn rekeningpas kan uitbreiden naar een creditcard. De facial cleanser en creme ziet er ook heel erg interessant uit en vooral ook nog eens voor die prijs! 😀 Heel erg benieuwd naar een review hierover!

  Ik vind je video’s trouwens echt heel erg fijn om naar te luisteren, samen met een ontbijtje erbij 🙂 Wel opvallend dat je elke keer zegt dat je langdradig bent in een video, wat ik helemaal niet zo ervaar. Je herhaalt jezelf niet en het is gewoon leuke uitgebreide informatie over de producten ^^

  Ik ben trouwens erg benieuwd welke make-up “guru’s” jij volgt, misschien een video of een artikel hierover?

  1. Bedankt! Leuk ook om te horen dat je ze niet als lang ervaart, dat is uiteraard alleen maar goed 😉 Misschien dat dat inderdaad een keer een idee voor een artikel kan zijn!

 7. Leuke dingetjes heb je besteld zeg! Mooie kwasten ook 🙂

 8. Eedaah-maamee 🙂

  1. Dus toch, hè? 😉

 9. Misschien moet ik ook maar eens kwasten van real techniques gaan bestellen. Ik hoor er zo veel positieve verhalen over!

 10. Femke zegt:

  Ziet er heeeeel leuk uit allemaal 🙂 ik ben benieuwd naar de reviews !

 11. Mooie aankopen heb je gedaan!

 12. Leuke dingen heb je besteld! Ik vind iHerb zo’n ontzettend leuke webshop, haha.

 13. Mooie aankopen!

 14. Marissa zegt:

  Heee! Kan je ‘Beauty Without Cruelty Skin Renewal Lotion 8% AHA Complex’ vergelijken met een soort salicylzuur, zoals ze bij Etat Pur of Paula’s Choice hebben? Ik zoek al een tijdje naar zo’n product, maar het meeste ligt toch wel boven mijn budget en dan zou dit een mooi alternatief zijn.

  1. Marissa zegt:

   Trouwens er zijn wel kruidenmixen zonder zout te verkrijgen in Nederland. Mijn moeder moet namelijk zout arm eten, dus wij hebben ze thuis. Je hebt ze in heel veel verschillende soorten bij de AH en nog wat winkels (komen steeds meer winkels met dit soort producten). Ze zijn van het merk Verstegen en ze zien er zo uit: http://thuis.verstegen.nl/producten/kruidenmixen/2386-Kruidenmix-voor-ei-(zonder-zout).html

   1. Ik zie ze inderdaad wel eens staan (heb de mix voor ei geprobeerd, maar was geen fan…), maar ik was in dit geval echt specifiek opzoek naar de Mrs. Dash-producten! Misschien ook een tip voor je moeder?

  2. Qua uiteindelijke werking is het vergelijkbaar met de AHA’s van Paula’s Choice (salicylzuur is een BHA, heeft een iets andere werking dan AHA), maar dit is echt een crème die al zelf als dag-/nachtcrème dient. De producten van PC en Etat Pur zijn juist weer bedoeld als aanvulling op andere verzorgingsproducten.

   1. Marissa zegt:

    Bedankt voor het reageren! Het lijken me erg fijne producten. Ik denk dat ik binnenkort ze ook maar ga bestellen. Eerst eventjes wat op gaan maken. Ik laat de kruidenmixen inderdaad even aan mijn moeder zien. Kan ik ze meteen mee bestellen als ze het wil proberen 🙂

 15. Leuke spulletjes. Ik kende die website nog niet.

 16. Ik ben ook wel benieuwd naar die mascara! Zie hem idd best vaak voorbij komen bij glamlifeguru 🙂

  1. Het is bijna onmogelijk een video van haar te vinden waar ze ‘m niet noemt, haha! Tja, dan word ik toch wel erg nieuwsgierig… 😉

 17. Mooie aankoopjes allemaal!

 18. Die kwasten van RT wil ik ook zo graag! Ze lijken me zo fijn. Die mascara wil ik ook heel graag proberen, ben benieuwd!

 19. Super leuke spullen heb je besteld! Like Like!

 20. Ik heb me voorgenomen om de volgende keer dat ik borstels nodig heb, ik er van RT ga kopen 🙂

  1. Groot gelijk!

 21. Leuke aankopen. Ben benieuwd naar de reviews 🙂

 22. Mooie aankopen!

 23. renoeka zegt:

  je hebt altijd zulke leuke oorbellen aan. Wat betreft oorbellen hebben we dezelfde smaak. Jammer dat forever21 niet echt meer van zulke oorbellen verkoopt:(

  1. Nee hè? Ze hebben nu alleen maar van die kleine stekertjes…. Ik wil juist groot! Hoe groter, hoe opvallender, hoe beter! 😉

 24. Linh zegt:

  Die soya bonen zijn echt super lekker en gezond ^^ Je spreekt het uit als ee-daa-maa-neh

 25. oeh awesome aankopen allemaal 😀

 26. Aleksandra zegt:

  Voedingssupplementen en pillen etc. kun je beter NIET op internet kopen en ik zou jou en jonge meiden hiervoor willen waarschuwen!! Mijn moeder werkt in het AMC en heeft een heeft een meisje binnen gekregen die voedingssupplementen had besteld via een Amerikaanse site ja veel goedkoper natuurlijk, en ze waren niet of amper in Nederland te koop. Het meisje overleed uiteindelijk doordat er biogif in de voedingssupplementen zat. Bepaalde dingen zijn niet in Nederland/EU te koop omdat ze strenge controles moeten ondergaan en die niet halen maar voedingssupplementen die via internet gaan daar heeft de EU geen grip op. Ik wil jou en andere meiden echt waarschuwen voordat jullie allemaal dingen bestellen uit het buitenland en gaan spelen met jullie gezondheid! Alsjeblieft ga naar een natuurwinkel een apotheek of supermarkt om je voeding/pillen etc. te kopen dan weet je tenminste dat je veilig zit want je wil echt niet “voor een paar euro minder” op de intensive care belanden ook al lijkt het zo vertrouwelijk!

 27. whatthebeauty zegt:

  Heey Charlotte thanks voor de tip over DHL ga ik zeker doen! Ik koop al 8 jaar bij iherb en kies altijd de airmail optie en moet altijd betalen en het duurt minstens 1 maand voor dat ik mijn pakketje binnen heb.

 28. Heel leuke producten!

 29. Nabila zegt:

  Geweldig filmpje alweer! Nergens voor om sorry te zeggen je bent prettig om naar te luisteren en geeft er goede uitleg bij! super je hebt er een fan bij!

 30. Lila zegt:

  Hoi Charlotte, wat is je oordeel over de bronzer die je hier gekocht hebt van Physician’s Formula? Ben heel erg benieuwd, want ik ben op zoek naar een bronzer voor m’n lichte huidje :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.