Shoplogs

Filmpje: Shoplog (Kruidvat, The Body Shop etc.)

Het is weer even geleden, maar in de video van vandaag heb ik weer een shoplog om aan jullie te laten zien! Ik heb even goed gebruik gemaakt van een aantal aanbiedingen, dus de schade viel aardig mee. De aanbieding op de nagelproducten bij Kruidvat loopt tot en met 12 mei en ook de korting op de Bath & Body Eau de Toilettes bij The Body Shop geldt tot en met 12 mei.

Nagellak: Coral Confetti Nail Art (tutorial komt binnenkort op mijn website)
Oorbellen: Forever 21

Genoemde Producten:

 • Sally Hansen Insta-Dri Anti Chip Top Coat
 • Kruidvat Quick & Easy Nail Polish Remover
 • Rimmel Salon Pro in Reggae Splash
 • EstΓ©e Lauder DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant & UV Defense SPF 50
 • The Body Shop Pink Grapefruit eau de toilette
 • The Body Shop Mango eau de toilette
 • The Body Shop Shea Body Lotion
 • The Body Shop Mango Body Lotion

Dit vind je misschien ook leuk...

45 reacties

 1. yay πŸ˜€ love shoplogs! leuke aankopen πŸ˜€

 2. Leuk filmpje! En je praat helemaal niet te veel hoor, vind ik juist wel gezellig!
  Kruidvat staat ook nog op mijn lijstje om te gaan shoppen deze week. Ik wil ook de removers gaan halen en misschien ook nog wel een insta-dry! Die heb ik al, maar die is al wat stroperig en begint op te raken. Fijn dat Kruidvat dit nu ook verkoopt!

 3. Die potjes met nagellakremover had ik ook aangeschaft, geprobeerd en er gelijk nog 4 gehaald. Ze zijn dus fijn. πŸ˜‰

 4. Reggea splash is echt heel mooi, ik heb hem ook! En het removerpotje heb ik ook gekocht, haha!

 5. Yay weer een shoplog! Super leuke aankopen!

 6. Leuke shoplog!

 7. Lieve zegt:

  Leuke shoplog! Ik vind dat die look je echt prachtig staat! Heel mooi bij je haar πŸ™‚

 8. Nina zegt:

  E

 9. Nina zegt:

  Elke keer ga ik naar de kruidvat voor de brush cleanser maar hij is er steeds niet πŸ™ En nu heb ik helemaal niet gezien dat ze die nagel aanbieding hebben. Hoe kan ik zoiets missen πŸ˜›
  Dus nog maar een tripje kruidvat vandaag πŸ™‚ Dankje voor de tip!

  1. Bianca zegt:

   Ik heb de brush cleanser al gekocht bij het Kruidvat, hangt van het filiaal af.

   Wat zie je er hier mooi uit Charlotte !

   1. Dat kan kloppen, want hij is inmiddels te koop (heb ik ook op Instagram gezet toen ik ‘m een tijdje geleden tegenkwam)!

 10. Leuk weer een shoplog! En ook van allemaal winkels waar ik zelf ook graag shop!

 11. Yeahh je bent zo vrolijk altijd πŸ˜€

 12. Martine zegt:

  Wat zie je er mooi uit in deze shoplog ! Die make-up look staat je prachtig en je haar is zo mooi gestyled ! Ik hou van je gezellig praten in video’s en ik hou van shoplogs, leuke produkten gekocht weeral en vooral goede deals zeg :-). Ik ben erg benieuwd naar dat Estee Lauder spf 50 creme, moet ik volgende keer ook eens naar uitkijken.

 13. Wat een leuk filmpje en mooie aankoopjes!

 14. Wat een leuke shoplog πŸ™‚ Iedere keer weer een feestje om naar jouw enthousiaste verhalen te luisteren πŸ˜‰ Ik heb me ingehouden en geen nagellak gekocht, maar wel de nodige nagellakremover, omdat ik op dit moment bezig ben met een 14 Days Nail Polish Challenge. De remover vliegt erdoorheen πŸ˜‰

 15. Leuke shoplog! Ik vond het juist wel leuk dat je zo lang over je producten praat! πŸ™‚

 16. Nancy zegt:

  Wow! Je oog make-up, Kun je hier een tutorial van laten zien?

 17. Super leuke aankoopjes heb je gedaan! Ben dol op de bodylotions van the Body Shop. Die mango geur.. ooh zo heerlijk!

 18. Cynthia zegt:

  Super mooie oogmake-up!!!! kun je hier een tutorial van laten zien?

  Ik heb ook de nagellakremoverpotjes van Kruidvat gekocht! ben benieuwd!

  En ook heb ik de luchtjes van The Body Shop gekocht in de geuren : Shea, Moringa en Vanilla

  Nu alleen nog even de Sally Hansen Insta Dri halen bij de Kruidvat vanmiddag.

  Mijn complimenten weer voor het leuke en vrolijke filmpje! ga zo door!

  1. Marielle zegt:

   Ik vind je oogmake-up ook heel erg mooi!

 19. Straks eens uitgebreid bekijken! (:

 20. Leuke dingetjes heb je gekocht. Ik las net ergens op een blog dat de kruidvat nail remover potjes met sponsje geen glitters verwijderen.

 21. Wat een leuke shoplog πŸ˜€ Je hebt leuke spullen gekocht (a)

 22. Wat een leuke shoplog, en wat zit je make-up prachtig!

 23. Femke zegt:

  Ik ben benieuwd naar de nail-art tutorial ! Ik ben gek op nail art πŸ˜€

 24. Marielle zegt:

  Charlotte ik vind het echt niet erg dat je over een paar producten maar zo lang praat ik vind dat uist vel leuker. Want hoe meer info ik heb over producten hoe beter voor mij omdat veel beautyblogers zeer snel gaan over heel veel producten en daarmee weet ikog altijd niet of ik het product zou jopen of niet. Bij jou wel en dat vind ik echt heel fijn!

  Over dat product van Estee Louder dat is echt heel duur hoor! En zeker voor een spf product omdat je daar zo veel van nodig hebt om de aangegeven spf te krijgen die op de verpakking staat (een halve theelepel anders daalt de spf spectaculair!). Je doet ongeveer 20 dagen met een verpakking van 50 ml als je het juist gebruikt. Ik heb met mijn Olaz dagcreme spf15 amper 2 weken gedaan (als de zon schijnt smeer ik mij 2X per dag in ik ga niet in de zon zitten maar ben wel best veel buiten voor mijn werk en mijn dieren).

  Weetje

  Spf 15 beschermt tegen 93 a 94% van de UV stralen
  spf 30 beschermt tegen 97% van de UV stralen
  spf 50 beschermt tegen 98% van de UV stralen

 25. Jij straalt je happy vibes altijd zΓ³ af op mij eh πŸ™‚ Heerlijk om je filmpjes te zien.

 26. Blabliebloe zegt:

  Ik vind je ogen hier echt heel mooi!!! <3 xxx

 27. Ik heb die Insta Dry ook gekocht n.a.v. jouw enthousiasme en hij droogt inderdaad snel, maar ik vind dat mijn nagellak er zo snel van gaat chippen. Zo jammer! Ik had gehoopt dat ik eindelijk DE sneldrogende topcoat had gevonden haha

  1. Dorien zegt:

   Hey, Ik heb een hele hoop topcoats, maar ik zweer nog altijd bij Essence studio nails gel-look topcoat. Antraciet flesje met groene letters.. is maar 2.50 euro en Droogt heel snel, en je krijgt er een hele gave gellook van! πŸ™‚

 28. Superleuk filmpje weer!!

 29. Karin zegt:

  Wat zie je er geweldig uit in dit filmpje, je ogen spatten van het scherm af en je haar ziet er ook echt super (bouncy) uit!
  Complimenten voor je look en zoals al eerder aangegeven………tutorial?

 30. Debora zegt:

  Superleuk filmpje! Ik had een tijdje niet meer op je blog gekeken maar word weer helemaal blij van je vrolijke filmpjes πŸ˜€

 31. Els zegt:

  Leuk filmpje maar die ooglook is echt PRACHTIG!

 32. je hebt leuke dingen gekocht! πŸ™‚

 33. Echt leuke dingen gekocht! Ik heb ook echt mega veel gekocht deze 2 weken door alle acties πŸ˜€

 34. Anouk zegt:

  mooie ooglook!!

 35. Stephanie zegt:

  Wauw je ooglook is zo mooi! Je groene ogen springen er echt uit!

 36. Nabila zegt:

  Leuk filmpje en aankopen! En je ziet er geweldig uit.

 37. leuke koopjes zeg πŸ˜€

 38. Maritte zegt:

  Wauuuw! Wat draag je mooie make-up en wat zit je haar mooi in deze video!
  Geslaagd experiment denk ik? πŸ˜‰

  Ik zelf ben vorige week naar de Kruidvat geweest voor de nagellakactie. Heb 6 mooie nieuwe nagellakjes gescoord! πŸ™‚

 39. Argh, waarom doet Kruidvat die actie nooit in BelgiΓ«?! πŸ˜‰ Toffe aankopen!

 40. Leuke dingen heb je gescoord!

 41. Ik heb dat nagellakremover-potje van de kruidvat ook in die aanbieding gekocht, en ik vind hem echt heel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.