Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Leuke shoplog! Ik heb precies dezelfde pauwen oorbellen en ik vind de geweldig. Sieraden shoppen op ebay is echt verslavend 😛

 2. De oorbellen zijn echt zo mooi! En de nagellakjes die je hebt gekocht zijn echt leuk van kleuren!

 3. wat een leuke shoplog:D Ik ga denk ik ook een keer kijken bij hema naar hun wenkbrauwpotloden ;D

 4. ik maak altijd een klein sprongetje van binnen als er weer een filmpje op je site staat, vind ze leuk en spontaan!

 5. echt een leuke spulletjes =)

  1. oeps, bedoelde echt leuke spulletjes =)

 6. Je hebt hele leuke spulletjes gekocht! Wat zie je er trouwens prachtig uit in deze video :)!

 7. Kun je asjeblieft een favorieten filmpje kunnen doen met jou top 5 teen nagellakjes voor in de zomer !?

  I hope so !
  XOXO

  1. Jeske zegt:

   Super leuk idee! Van mij mag t ook best een top 10 zijn:p

 8. Leuke shoplog hoor!

 9. hele leuke aankoopjes!

  welke mascara heb je op in dit filmpje? ziet er echt heel mooi uit 🙂

 10. Weer een erg leuk filmpje!
  Leuke spulletjes gekocht :), ik ben nu erg benieuwd naar de La Roche-Posay producten.

 11. Echt een megalang filmpje! Superleuke aankoopjes en wat was je enthousiast! <3

 12. Super leuke dingen heb je gekocht! De pauwen oorbellen zijn echt heel mooi!

 13. Emma zegt:

  Je hebt het in je filmpje over 1 van de million styles top coats die je graag wilde maar niet meer kon vinden, bedoel je million dollar baby? ik zou voor je kunnen kijken of ik hem hier nog ergens tegenkom..?

 14. Wat een leuke spullen zeg! Je bent goed geslaagd met shoppen 🙂

 15. Mirjam zegt:

  Leuke shoplog! Ik heb tijdens het kijken van dit filmpje ook meteen die pauwenoorbellen besteld, haha. Kon het niet laten!
  Verder nog een niet-gerelateerde vraag; je zei een keer in een filmpje dat je de douchegel van TBS gebruikt om je kwasten mee schoon te maken. Ik ben wel benieuwd hoe je dat precies doet. Zou je er misschien eens een artikel of filmpje aan kunnen wijden?

 16. Jeske zegt:

  wauw ik vind je nagellak echt super mooi! Ik kreeg meteen zin om nagellak te gaan kopen en aangezien ik deze week toetsweek heb (en me dus helemaal kapot leer) mag ik volgende week van mezelf voor t eerst op transdesign gaan bestellen:D Heb je misschien nog aanraders? Ik wil sowieso een kleur van de prismatic collectie en eye candy, maar heb je verder nog leuke aanraders? Of van essie ofzo?:)

 17. Evelien zegt:

  Is het de bedoeling dat er een link onder het filmpje staat naar shop vip.com met je mailadres? Kan me even niet herinneren dat dit in het filmpje ter sprake kwam?

  1. Daar komen m’n Disney Couture-oorbellen vandaan 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.