Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Erg leuke aankoopjes en een heel leuk filmpje! Ik ben zo benieuwd naar die DA! Helaas woon ik niet in Amsterdam, maar ik zal het zeker onthouden! De mascara en de eyeliner van TBS lijken me echt super fijn! Die wil ik ook nog wel eens gaan proberen. En dat hoesje van Blond is echt zo leuk 😀

 2. Super leuke shoplog! Het hoesje van Blond wil ik ook! Hij is zooooooo mooi♥

 3. Anne zegt:

  Ik was ook een hele poos iemand die Clinique vermijdde vanwege het uitproberen van het 3-stappen plan. (wat mijn huid vreselijk uitdroog, ik had ”level” 3)
  Maar nu ben ik weer helemaal overtuigd (als je althans weet welke je moet kopen en gebruikejn 😉 thank god for beautypedia.com). Ik gebruik City block spf 25, Sun SPF 30 & stay-matte oil-free foundation (aangezien ik een behoorlijk vette huid heb).

 4. nanadoe zegt:

  Superleuke shoplog!! wat mij betreft mag je ze altijd plaatsen, het blijft ALTIJD leuk!
  Vind dat je het echt goed doet!

 5. yay voor een shoplog!

 6. Ik heb die cleanser van Philosophy ook, maar dan in full size en die ruikt ook echt niet lekker! Maar hun producten werken wel echt super vind ik!

 7. Leuke aankoopjes 🙂 x

 8. Leuke shoplog. ik ben ook geen fan van het 3 stappen plan van clinique!

 9. ‘.. omdat ik blijkbaar genoeg had uitgegeven’ hahaha. 🙂
  En die proefjes opsturen werkt dus, slim van ze!
  Naar Philosophy wordt ik ook steeds benieuwder, na alle goede verhalen op blogs!

 10. word ik zonder T dus *schaam*

 11. De Soothing cleanser van Clinique wil ik ook nog eens proberen. Als ik door mijn voorraad heen ben is dat zeker de eerste die ik zal aanschaffen!

 12. Martine zegt:

  Ik ben groot fan van de philosophy produkten ! Ik gebruik de nachtcrème Help Me, de exfoliator, de reinigingsolie en de purity cleanser. Ben nu wel benieuwd naar die soothing cleanse van Clinique… Shoplogs blijven leuk, je vooral niet inhouden hoor 😀

 13. Shoplogs zijn juist ontzettend leuk, zeker omdat jij net altijd voor de luxe-producten gaat die ik vaker laat staan! : D Zelf ben ik ook nog érg nieuwsgierig naar Philosophy, vooral hun parfums staan nog op mijn wishlist. Je IPhone hoesje vind ik trouwens enig!

 14. Saartje zegt:

  Hoeveel zijn de mono’s van urban decay en hoeveel krijg je ervoor?

 15. Inga zegt:

  Je hebt wel een Sephora in A’dam, in de Kalverstraat toch?
  Miss. heb ik het mis maar ik liep daar toch echt een keertje langs, en dat was toch echt een sephora!

  1. Geloof me, als die er zat had ik het echt geweten. Er zit 100% zeker géén Sephora in Amsterdam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.