Dit vind je misschien ook leuk...

62 reacties

 1. Daisy zegt:

  oehh 🙂 ik gamaar vandaag eens kijken.
  kruidvat is bij ons vernieuwd gister weer open!
  YAY!

 2. Norma zegt:

  Ik volg pas sinds september je blog ik rommelde altijd maar wat aan. Ik ben 40 en ziek bedlegerig zelfs doe vaak je tutorials na op bed zo leuk. Nu moet ik zo lachen om dit filmpje hoor je allemaal zeggen voor Vd zomeren ik draag al 25 zomer en winter tezelfde kijken of je dat ook kan veranderen voor alsnog ben ik niet zo van de perzik kleurtjes ik wacht af

  1. Leuk om te horen! Ik draag zulke lakjes het hele jaar door hoor, maar ik kan me voorstellen dat veel vrouwen zulke kleuren liever in de zomer en lente dragen 🙂

 3. *ren naar de kruitvat*

 4. Je heb lekker ingeslagen! Ik heb me ingehouden en maar 2 lakjes gekocht en het kwastje!

 5. Wat een mooie producten allemaal, echt veel ook!
  Bij ons liggen de nieuwe producten er nog niet 🙁
  x

 6. Ik ga morgen kijken, ik kan niet wachten!

 7. Mirjam zegt:

  Ik wil zeker een paar van de nagellakjes gaan scoren, maar denk dat ik even wacht op een kortingsactie! Ik denk trouwens dat je I Sea You bedoelt bij het nieuwe lakje King Of Greens. Volgens mij zijn de kleuren ongeveer hetzelfde, maar King Of Greens bevat glitter/shimmer en I Sea You niet.

  1. Nee, ik bedoelde echt Run Forest Run! Maar King Of Greens lijkt een beetje tussen Run Forest Run en I Sea You in te zitten 🙂

 8. Ik ben echt zo benieuwd naar de nieuwe nagellakjes… En het quad ‘Rumble in the jungle’ heb ik destijds inderdaad gemist, erg fijn dat deze terug in het assortiment komt! Bedankt voor dit filmpje! 🙂

 9. Yentl zegt:

  Ik heb spijt dat ik je filmpje gisteren heb gezien. Je hebt mij helemaal enthousiast gemaakt! En ik kijk al uit naar al je reviews. 😉

 10. Joanne zegt:

  Leeeuk! Kan niet wachten tot ze in Utrecht ook in de winkel liggen!

 11. mooie aankoopjes :D!; hopelijk liggen de producten hier ook al in de winkel, ben benieuwd
  X

 12. Desirée zegt:

  Sold out for ever is wel heel erg van kleur verandert heb ik al ergens anders gezien.. Hij lijkt nu meer op Am I blue or green..
  Ooow ik wil de nagellakken ook, maar hier waren ze nog niet :p Volgende week is me beloofd 😉
  Echt een geweldige namen weer, hoe verzinnen ze het toch! 🙂

  1. Desirée zegt:

   Ben ze nu toch in Rotterdam wezen scoren en heb flink wat, jippie! 🙂 Alleen Salmon & Garfunkel was al helemaal op 🙁 Maar goed, dat komt later wel weer goed :p
   Zag trouwens dat Sold out forever er toch gewoon hetzelfde uit zag. Wel gek want ik had dus swatches van de nieuwe op een Duitse blog gezien en die was echt heel anders..

   1. Ik heb het ook gelezen ja! De Sold Out Forever die ik in het schap was zag er ook nog gewoon hetzelfde uit. Misschien had zij een misdrukje?

    1. Desirée zegt:

     Ja wie weet.. De oude versie is, vind ik, in ieder geval wel veel mooier dan die swatch die ik had gezien 🙂

     1. carla zegt:

      Dan zouden er wel heel erg veel misdrukken moeten liggen. Want in de Kruidvat winkels die ik de afgelopen week gezien heb is Sold Out Forever toch een heel ander kleurtje dan zijn voorganger.

      1. Desirée zegt:

       Of misschien is hij inderdaad wel van kleur veranderd, maar hadden ze nog een voorraad van de oude versie ofzo, die ze dus ook maar verspreid hebben.. Wie weet, het is eigenlijk wel een beetje vreemd.

       1. Danielle zegt:

        Dat heb ik ook! 2 weken geleden ofzo heb ik Sold Out Forever gekocht, maar hij lijkt véél lichter dan alle foto’s op internet! Vandaag was ik weer in de stad en nu was hij wel in de goede kleur! Heel raar…!

 13. Sabine zegt:

  even over de mascara’s, ik gebruik zelf al heel lang een van essence, ik geloof dat ie maximum definition heet (niet zeker), in ieder geval die in de fel oranje verpakking, is niet te missen! deze mascara is echt geweldig, ik vind m zelfs fijner dan de max factor false lash effect. Ik zou zeggen, probeer die eens 😉

  1. Die heb ik ooit wel eens geprobeerd, maar ik kon ontzettend slecht tegen de plastic haartjes van het borsteltje. Die kan ik bij False Lash Effect prima hebben, maar bij de meeste mascara’s gaan ze m’n ogen gigantisch irriteren… 🙁

 14. Petra zegt:

  Leuke producten weer! Ik ben benieuwd naar de swatches.

 15. Super leuke shoplog, ik ben echt heel benieuwd nar de nagellakken! En wat een leuek namen heeft Catrice toch altijd, Pimp My Schrimp 😀

  xx Astrid

 16. kathleen zegt:

  Ow, is Karl says très chic! geen dupe van chanel may? Of beeld ik het me in? Want wat lijkt hij er hard op! x

  1. Nee, totaal niet! Heb ze even naast elkaar gehouden en die van Catrice is veel paarser van kleur 😉

 17. Daniëlle zegt:

  Supermooie producten! Ik moet zelf ook nog even naar Kruidvat, want ik ben vorige week geweest maar toen was ‘ie er nog niet… Nu wel hoop ik! 🙂

  Haha, ik moest echt lachen om dat je zo tegen de oogschaduw zegt: ‘En hoe heet jij? Chocolate Factory. Ahw, wat een leuke naam!’ Haha 😉 Superleuk filmpje!

  1. Haha, ik praat altijd tegen m’n make-up! Klinkt trouwens raarder dan dat het in werkelijkheid is 😉

 18. brenda zegt:

  Oeh je hebt me helemaal enthousiast gemaakt:d ook geweldig dat je laat zien wat eventuele dupes zouden kunnen zijn:d! heel erg bedankt:d

 19. Adriënne zegt:

  Zou ik mogen vragen wat je in dit filmpje op je lippen draagt? Is het prachtig!

  1. De lipstick die ik laat zien met een perzik-kleurige lipgloss uit de XXXL Nudes-lijn van Essence 🙂

   1. Adriënne zegt:

    Ik ben nu nét bij het stukje dat je de lipstick laat zien in het filmpje, sorry!

    1. Haha, geeft niet!

 20. Janneke zegt:

  Heb ook pas je blog ontdekt en is nu wel 1 van mn favorieten hoor. Je maakt zulke leuke filmpjes!! En wat ik ook erg tof vind, is dat ik dezelfde kleur haar, ogen en huid heb. Ik blijf vaak maar veilig in de bruintinten (wat toch wel het tofste bij ons staat!!), maar ik vind het leuk om te zien wat jij nog meer laat zien, dan durf ik dat ook sneller te proberen.
  Welke blush heb je nu op? Hij staat je erg mooi, ook de plek waarop je hem hebt aangebracht, juist meer geshaped.

  Leuke spulletjes van de Kruidvat! Ik ga morgen shoppen in R’dam.

  1. Om te shapen heb ik Make Up Studio Blusher in de kleur 9 gebruikt en de blush die ik draag is MAC Mineralize Skinfinish Redhead 🙂 Ik blijf meestal toch ook wel bij bruin en goud, maar ik vind paars ook geweldig staan, zal jou vast ook goed staan!

 21. Superleuk om al zoveel nieuwe producten te zien! Ik ga morgen even de stad in om te kijken of ze hier al liggen.

 22. Haha ik zie je al helemaal in de kruidvat staan, keihard lachen om de namen 😀

 23. Wat een hoop leuke nieuwe producten!! Ik ben heeel benieuwd naar de gebakken oogschaduws. Ik neem de volgende keer meteen een kijkje! 🙂

 24. hele leuke producten 🙂
  ben vooral benieuwd naar de oogschaduw quatro

 25. Martine zegt:

  Superleuk filmpje ! Heb je site ook pas paar weekjes geleden ontdekt en het behoort bij mijn favorieten !
  Ik ga dinsdag in het Kruidvat Maastricht kijken voor de lakjes ! Ik hoop dat ik Sold out forever kan scoren ! Ben net met nagellaken begonnen, na 42 lentes ! 🙂 Zou Pimp my Shrimp een dupe van Chanel June kunnen zijn of is ie donkerder ?

  1. Leuk om te horen! Pimp My Shrimp is echt veel donkerder dan June, zijn echt heel anders! Een goede dupe heb ik nog niet gevonden, maar zodra ik ‘m heb laat ik het natuurlijk weten 😀

 26. Wat een geweldige producten heb je gekocht;D

 27. Leuke nieuwe producten! Ik ben vooral benieuwd naar de Intensify oogschaduws en die lipstick is ook erg mooi. Je look (incl. kleding) is trouwens erg mooi. Hierdoor krijg ik helemaal zin in de lente/zomer! Helaas zitten we nog even in de vrieskou…

 28. sandra zegt:

  Hi, wat een leuk filmpje! Vraagje, blog jij niet meer voor Beautyscene?
  xx

  1. Nee, helaas niet meer! Ik kon het op een gegeven moment gewoon niet meer combineren met m’n studie, werk en eigen site, dus ik heb eind vorig jaar besloten te stoppen 🙁

 29. Wauw! Wat heb je veel producten gekocht! Ik weet al precies welke lakken ik wil kopen en eigenlijk ben ik ook heel erg benieuwd naar de oogschaduw! Ik zat tijdens het kijken van je filmpje er al over na te denken om morgen de bus te pakken om alles met eigen ogen te bekijken.

 30. ellen zegt:

  wou dit was nu eens echt een prachtige post:)
  had ik echt nood aan

 31. Ooooh, je bent zo slecht voor mijn portemonnee! Ik wil nu (en het is kwart voor elf ’s avonds) naar de kruidvat rennen om pinkadilly circus en álle nieuwe nagellakken in te slaan. Ze zijn gorgeousssss!

 32. Nynke zegt:

  Mooie nieuwe profielfoto!
  Hele leuke site heb je. Ben benieuwd of ik je eens in de Body Shop tegenkom, aangezien ik ook in A’dam woon en een beetje Body Shop verslaafd ben 🙂

 33. Tessa zegt:

  Oehh ik ga morgen naar de kruidvat voor wat prachtige nagellakjes en gebakken oogschaduws. wauw wat zag alles er super uit. Op de persfoto’s was ik iets minder enthousiast, maar nu!! Vind ’t echt super als ik weer iets zie verschijnen op je site. Juist omdat je niet elke dag 2x post zoals vele blogs waardeer ik het zoveel meer. 😀

 34. Oeh leuk! Ik word er helemaal enthousiast van! Lijkt Salmon & Garfunkel trouwens op Walk On Air van de laatste collectie? Hij doet me er zoveel aan denken.. Verder wil ik echt alles hebben, en ik ben heel erg benieuwd naar de ultimate shine lipstick in de kleur Kiss Kiss Hibiscus, ik was echt onder de indruk in de winkel! Hij was heel erg gepigmenteerd, wat ik niet zou verwachten…

 35. Suzanne zegt:

  Wat een leuke nieuwe nagellakjes zijn het! Ik ga binnenkort maar eens kijken of het hier al ligt bij de Kruidvat, vooral Birdy Reloaded en Pimp My Shrimp vind ik mooi. Ik kijk uit naar de swatches!

  Wat is er verbeterd aan de borsteltjes van de nagellakken? Bij mij is soms het borsteltje los als ik een nagellak van Catrice opendraai en bij ‘London’ van de Big City Life collectie is er 1 ‘haartje’ dat veel te lang is. Ik hoop dat dit soort problemen nu zijn voorkomen?

 36. Vet mooie producten! Die nagellakjes ga ik ook kopen ;D Die 2 favorieten van jou dan xd

 37. Leuke nieuwe items! Wat was de naam van de eerste bruingoudachtige mono die je liet zien? Dat kon ik niet zo goed verstaan. Zou je misschien ook het nummer daarvan door willen geven en ook van die Heidi Plum? Ik kan de omschrijvingen namelijk nooit lezen met het blote oog maar wel de nummers. Alvast bedankt!

 38. Ik heb ze inmiddels gevonden op de website van Catrice, die Heidi Plum mono staat overigens toch bij de nieuwe kleuren! Dus misschien dat hij daarom anders is dan die er eerder was. Kijk maar! http://bit.ly/ySQ2Mk

 39. Daphne zegt:

  Jammer dat je er geen prijzen bij hebt gezet/gezegd!

  x

 40. hier zijn ze nog niet eens begonnen met de oude spullen halve prijs doen :(:( dus de nieuwe spullen/lakjes zitten en nog lang niet in 🙁 grrr ze zijn bij deze kruidvat altijd wel heel erg langzaam, ook met LE’s…. overal al uitverkocht, hier is jij er niet eens…

 41. Irene zegt:

  Ik moet toch echt even kwijt dat ik echt een fan geworden ben van jouw blog! Normaal gesproken ga ik alle blogs af, zonder ooit een berichtje achter te laten. Maar ik kon het nu niet laten om te zeggen dat je het onwijs leuk doet!

  Heerlijk dit soort filmpjes! Nu kan ik gelijk mijn verjaardagslijstje weer wat aanvullen.. bedankt! x

  1. Goed om te horen, dankjewel!

 42. Eline zegt:

  ik had een vraagje, hopelijk weet iemand het antwoord!!

  ik vind simon ang garfinkel echt heel mooi!
  maar ik heb zelf het lakje: apropos apricot van catrice.
  een super mooi kleurtje, maar ik vind hem echt verschikkelijk lakken.
  Dus ik vroeg me af of het nieuwe kleurtje een dupe is van apropos apricot..

  Hopelijk weet iemand dit! (l)

  1. Bij H&M is een nieuwe kleur die erg op Apropos Apricot lijkt 🙂

 43. Henny zegt:

  Ik heb sinds deze week je blog ontdekt en ben gelijk helemaal fan geworden. Was altijd al een groot fan van nagellakjes en make up etc. Kocht altijd dure producten, maar sinds ik een kleine heb is het minder geworden. Mezelf wat aan de kant gezet, maar na veel blogs van je te hebben gelezen werd ik helemaal enthousiast en heb vandaag flink geshopd voor mezelf. Had laatst al wat Catrice nagellakjes gekocht, want draag altijd nagellak, en heb er nu wat van de nieuwe bij gekocht( karl says tres chic, sing oh champs…, sold out forever, bruno brownani, top coat frosting, salmon & garfunkel, pimp my shrimp). Ook de nodige make up gekocht van zowel essence als catrice, eens kijken of mij dat ook bevalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.