Haar Video's

Filmpje: Snelle haarstijl voor tijdens het sporten

Nagellak: Barry M Lychee + Catrice Kitsch Me If You Can
Oorbellen: Accessorize
Top: Nike

In deze video laat ik de haarstijl zien die ik eerder al even in deze editie van de Weekly Rewind voorbij liet komen. De video duurt wat langer door al mijn gekwebbel, maar het staartje zit er werkelijk binnen een halve minuut in. Enjoy!

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | Facebook | Google+

Dit vind je misschien ook leuk...

28 reacties

 1. Susan zegt:

  Leuk idee!

 2. Leuk en handig! Zelf maak ik meestal een vlecht om alle haartjes op zijn plek te houden tijdens het sporten. Ik heb niet heel dik haar dus het is niet geschikt voor alle creaties, maar jouw ‘doortrek-staart’ werkt denk ik wel bij mij!

  1. Vast wel! Ik heb zelf best dun haar (waardoor bijvoorbeeld een gewone vlecht er wat zielig bij mij uitziet, haha), dus dan moet dit met jouw haar vast ook lukken 😀

 3. Mooi! Mijn haar is net niet lang genoeg maar ik ben aan het “sparen”.
  Even een heel ander vraagje… Bewerk jij je video’s met iMovie? En zo ja, hoe doe je dat bokeh effect (die lichtvlekjes) in het begin van je video?

  1. Nope, ik gebruik Final Cut Pro. iMovie werkt op zich best lekker, maar soms wil ik kleine dingetjes doen die je zelf in iMovie niet aan kunt passen, vandaar dat ik FCP gebruik 🙂 En daar kun je makkelijk bokeh-effecten toevoegen!

   1. Bedankt voor je reactie! Thanks!

 4. Wauw, super handig!

 5. Leuk en fashional idee maar ik kan niet tegen haar in mijn nek als ik sport, Veel te warm ahaha
  Een knot werkt bij mij het beste.

 6. Wauw dit is inderdaad heel erg gemakkelijk en leuk!! Ik ga het eens proberen.

 7. Ziet er super makkelijk uit!

 8. Leuke haarstijl. Ik droeg eerst ook wel eens zo mijn haren, maar niet tijdens het sporten. Toch ziet het er erg leuk uit en daarbij ook handig tijdens het sporten 🙂

 9. Anouk zegt:

  Met die pin met lus is toch naar mijn gevoel nog sneller dan zonder

 10. Ik zag het wel eens bij een vriendin van mij. ik vind het echt heel leuk!

 11. inderdaad héél handig tijdens het sporten!

 12. Superhandig!

 13. Dit ziet er leuk uit! Lekker makkelijk ook.

 14. zit er erg leuk uit! ik draag wel altijd gewoon een staart of een knot 😛 maar ik vind die tweede manier wel heel erg leuk om ook gewoon overdag te dragen!

 15. Heel erg leuk!! Wat heb je mooi haar:)

 16. Wat handig dit! Bij gym op school probeer ik altijd een knot te maken maar na het opwarming-rennen hangt die er al uit.
  Deze ga ik de volgende keer proberen!

 17. Wat simpel zeg! handig filmpje, dankjewel!

 18. super pretty 😀

 19. Het is handig en ziet er ook nog eens heel mooi uit! Helaas is mijn haar er veeel te kort voor :p Trouwens, heel goed dat je zo goed bezig bent met sporten!

 20. Echt heel erg leuk! Dit deed ik altijd vroeger!

 21. Je hebt er ook een speciaal apparaatje voor een soort lus met handvat (in een setje bij de Action voor 0,59 cent)., is het wat makkelijk te doen voor mensen met dik, veel en krullend haar want dan is het niet zo makkelijk te doen met je handen., eigen ervaring. 😛

 22. Leuk! Ik ga het eens proberen tijdens het hardlopen. Ik vind het dan ook altijd zo vervelend als het zwiept, mijn staart/knot gaat altijd weer uit door al het lopen, zo irritant… Zo’n lage staart lijkt me minder zwieperig ofzo. Thankyou! 🙂

 23. Heel leuke en handig! Blijft vast meer stil zitten dan een staart of vlecht!

 24. Dit doe ik ook wel eens, en niet alleen om te sporten 🙂 Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.