Tips Video's

Filmpje: Tip – Budget Oogschaduwkwast! (+ mini Shoplog)

Ik zag later dat hij in de winkel voor €3,50 in het schap ligt, maar op mijn bonnetje stond toch echt €2,50! Ik weet dus niet wat de exacte prijs is, maar ga uit van maximaal €3,50. Dit is trouwens een hele andere kwast dan de zwarte oogschaduwkwasten die ze al een langere tijd hebben! Het gaat echt om de lichtroze kwasten met witte haren. Ik heb begrepen dat de lichtroze kwasten nog vrij nieuw zijn, dus het zou kunnen dat hij nog niet overal verkrijgbaar is. Neem ‘m mee als je ‘m tegenkomt, want voor €3,50 is dit een prima kwast!

P.S. De foto’s van de andere artikelen liggen er op dit moment even uit, want er is een storing bij Photobucket! Ik kan er dus niks aan doen, maar ik hoop dat het zo snel mogelijk wordt opgelost.

Dit vind je misschien ook leuk...

44 reacties

 1. super tof! ik zal eens een keer kijken de hema als ik er langs kom!

 2. maar jezus jij hebt ook alles zeg. 10 oogschaduwkwasten ofzo: P

 3. chantal zegt:

  Inderdaad echt interessante producten! Ik loop ook altijd even de hema in om te kijken of ze nog iets leuks hebben, maar meestal vraag ik mezelf na 1 keer kijken al af waarom ik daar ben.. Vooral die lipstain wil ik wel eens proberen! & ben je bekend met de primer van sephora? Misschien dat ie daar ook wel op lijkt.. (die gel)

  1. Die ken ik, en daar lijkt hij inderdaad op!

 4. Ziet er goed uit, ga eens kijken!

 5. Leuke tip! Ik ga binnekort eens kijken bij de HEMA 🙂 Maar de haren blijven goed zitten? Vaak knijp ik bij budgetkwasten dat platte gedeelte net voor de haren een beetje plat met een tang. Ik ben benieuwd.

 6. Leuk filmpje! Die oogschaduwkwast lijkt me erg fijn.

 7. Christianne zegt:

  Bij ons liggen ze er ook al! Ik heb de zwarte, is dat niet gewoon dezelfde? Want die is ook heel zacht, fijn en goed, en de rest van de roze kwasten waren eigenlijk ook hetzelfde als de zwarte versies…

  1. Nee, dat is een andere! Die heeft donkere haren en die kwast is veel slapper en totaal anders. De haren van deze kwast zijn veel steviger en veel meer geschikt om kleur op te bouwen.

   1. Christianne zegt:

    Oh oke, dan ga ik snel even een kijkje nemen! ;D

 8. joanne zegt:

  Leuke budget tips! Ik ben benieuwd naar die mattifying gel en de lip&cheek stain. Ga ze snel even checken

 9. BudgetBeautyNL zegt:

  Voor het eerst dat ik echt benieuwt ben naar HEMA producten! Kan niet wachten op de reviews e.d. En wat ben je lekker enthousiast in je filmpje! ^^ Hartstikke leuk

 10. a1001addictions zegt:

  O ik ben heel benieuwd naar deze kwasten serie maar ook naar de liquid blush!
  Ik ga van de week eventjes langs de hema!

 11. Marieke zegt:

  Klinkt als een kwast voor mij! Normaal breng ik highlighter aan met mijn vingers, maar dat geeft niet zo'n mooi resultaat. Weet jij trouwens waar je een budget pencilbrush kan krijgen? Dat is de enige die ik nog mis.

  1. Die zijn lastig goedkoop te krijgen, maar is het niet zo dat Essence in de nieuwe collectie een Smokey Eyeshadow-kwast heeft? Die leek verdacht veel op een pencil-brush, maar ik weet het niet zeker!

  2. Ellen zegt:

   Gosh heeft een hele fijne. maar die is wel ongeveer 10 euro.

   1. Die van Gosh is inderdaad fijn!

  3. Marieke zegt:

   Okay, dank je wel iedereen!

 12. ik ga maar even een paar van die kwastjes halen dan 😀

 13. Jessica zegt:

  Ik heb de neiging om gelijk naar Hema te gaan, maar ik ga proberen om eerst je reviews af te wachten. Eigenlijk heb ik al genoeg oogschaduwkwasten, maar die kleur is natuurlijk geweldig! Het zal moeilijk worden me te beheersen, zeker omdat alles zo goedkoop is.

 14. Wies zegt:

  Leuk filmpje.. Ik ga eerst je reviews afwachten van de andere producten. De kwasten ga ik denk ik wel halen:)

 15. Kelly zegt:

  Thanx voor de tips, er zitten echt leuke producten bij dus ik ga binnenkort maar eens even kijken bij de Hema. Leuke sjaal heb je om (mag ik vragen waar je die gekocht hebt?)!

  1. Dank je, hij is van Pieces!

   1. Kelly zegt:

    Thanks ;-)!

 16. Ik had ook de kwast laatst gezien, ze zagen er inderdaad erg goed uit. De mattifier gel heb ik ook zien liggen , ik had ook geen idee wat het was ;P

 17. Ik vind je filmpies steeds leuker 🙂

 18. Madelon zegt:

  Die lijkt me echt fijn, binnenkort maar eens meenemen 😀

 19. Joyce zegt:

  Die kwast is 3,50 🙂 kocht hem ook! 😀

  1. Op mijn bon stond €2,50, in het schap stond hij voor €3,50. Heb het inmiddels in het artikel aangepast.

 20. Mirjam zegt:

  Jij gaat echt vaak naar de stad, of niet?! 😉 Van zulke filmpjes/artikelen krijg ik altijd de behoefte om meteen even bij de winkel te gaan kijken, maar helaas staat mijn bankrekening dat op het moment echt niet toe.
  Leuk filmpje in ieder geval 🙂

 21. Die blush lijkt me echt heel leuk 🙂 en die kwast ga ik deze week zeker aanschaffen!
  Leuk filmpje!

 22. Oh wat een toffe producten zeg! Die lip & cheek stain lijkt me wel wat. En de oogschaduwkwast, ik zocht nog zo'n model! Bedankt voor de tips 😉

 23. Haha, dat krijg je als je in de stad woont, werkt en studeert… Dank je!

 24. Wat een gave producten allemaal zeg! Mij lijkt vooral die primer wel fijn,
  en die kwast natuurlijk! Was vandaag nog in de Hema geweest, maar heb ze niet gezien 🙁

 25. Wat een leuk product! Ik heb er zondag ook naar staan kijken maar heb hem uiteindelijk toch niet meegenomen.

 26. Karo zegt:

  Die mattifying gel lijkt me wel wat, ben benieuwd naar je review ! Ik vind je filmpjes trouwens altijd heel erg leuk 🙂
  Je sjaal viel me trouwens ook meteen op, mooi zeg ! Moet ook maar eens bij Pieces gaan kijken denk ik zo ^^

  1. Dank je! Het is zeker aan te raden om even een kijkje te nemen, ik ben echt dol op je sjaals van Pieces! Volgens mij heb ik hun halve collectie in m'n kast liggen 😉

 27. Leontine zegt:

  Mooie kwast, lijkt me wel wat. Ik heb de felroze foundationkwast en die is heel fijn. De poeder idd wat minder, maar ook de kleine oogschaduwkwasten zijn fijn.
  Als ik bij de hema kom, neem ik deze zeker mee.
  Ben trouwens erg benieuwd naar je review van de mattifying creme.

 28. Natas zegt:

  Jammer dat ze er niet bij zetten of het van dierenhaar is gemaakt, ik wil namelijk geen kwasten van een bepaald dier.

 29. Eline zegt:

  Superleuk filmpje! Ik ben enorm benieuwd naar de stain 😀

 30. Ik ga die oogschaduwkwast echt kopen als ik de volgende keer in de stad ben, ik hoop dat ze hem bij mij ook hebben!

 31. Wauw, Nederland is blijkbaar goedkoper dan België! Hier kostte hij 4,25 :s ! Terwijl sommigen van jullie er maar 2,50 voor betalen! Niet eerlijk 🙁

  1. Ik heb er inderdaad ook €4,25 voor moeten neerleggen, dat vind ik ook niet echt eerlijk 😉

 32. loes1996 zegt:

  heb vandaag bij de hema een super zachte kabuki brush gekocht, misschien niet perfect voor blush. m’r voor mijn poeder of wa bronzer is hij perfect bij mij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.