Lifestyle Video's

Filmpje: Tips om gezonder te eten (Femme)

De video die ik deze week voor Femme maakte gaat over gezonder eten! Ik heb daar in het verleden al een artikel over geschreven, maar het leek me leuk om in het kader van de zomer er een video-versie van te maken en er nog wat extra tipjes aan toe te voegen. Een voorbeeld van hoe ik mijn tips in de praktijk toepas vind je in dit artikel over mijn eetpatroon. Vergeten jullie je niet op Femme te abonneren? Dat vinden we heel leuk!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Leuk filmpje 😉
  Ik eet al jaren heel gezond. Goed dat je heel veel kilo’s afgevallen bent……
  Ga zo door.

  Geniet van het mooie en zonnige weer Xoxo

 2. plannen wat je gaat eten is inderdaad een goede tip!

 3. Anouk zegt:

  Van mij mag je wel ophouden met sport filmpjes en dit soort filmpjes. Ik vind ze niet meer leuk of je moet t anders doen ik vind dit geneuzel verschrikkelijk.

  1. Bianca zegt:

   Nou, nou, kan wel aardiger hoor!

   Goed verhaal, toch zou ik graag willen zien wat jij o.a. eet 🙂

 4. wat een fijne tips

 5. Sarina zegt:

  Als je salades op voorhand maakt wordt de sla enzo dan niet slap, en de worteltjes droog?
  Daar ben ik steeds bang voor.

 6. Soms probeer ik ook van te voren dingen klaar te maken maar ik weet pas 5 min van te voren wat ik wil eten en dan ben ik ook wel weer zo dat ik mijn klaargemaakte dingen laat staan haha. Zo slecht 🙁

 7. Wat een handige video! Dankje!

 8. Anoniem zegt:

  Hoi Charlotte,
  Bedankt voor dit fijne filmpje. Ik heb zelf het binge eating disorder en dit houdt in dat ik last heb van vreetbuien en vaak ook maar door eet zonder per se trek of honger te hebben. Ik begin de dag positief met een goed, gezond ontbijtje maar daarna gaat het vaak al mis.
  Ik wil hier graag vanaf ook al weet ik dat dat moeilijk is.
  Heb je hier misschien enige tips voor?

  Liefs X

 9. Super goede tips, ben het helemaal met je eens, en zo’n planning ga ik ook eens maken, handig! 🙂

 10. Plannen is inderdaad ook mijn key, als ik niks plan ben ik verloren! Fijne tips! 🙂

 11. Elise zegt:

  Je ziet er geweldig uit 🙂 ga zo door

 12. Hi!

  Goede tips! Ik heb zelf ook een blog o.a over eten! Ikzelf ben vegetariër, sinds ik dat ben voel ik mij wel stukken beter. Op mijn blog heb ik ook tips staan over gezonder eten en waarom je dat zou moeten doen. Ook over nog veel meer dingen. Ik vind jouw blog echt heel handig en leuk, vooral de filmpjes, maakt het echt veel persoonlijker en interessanter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.