Lifestyle Video's

Filmpje: Tips om je beter over jezelf te voelen (Femme)

Gisteren is er weer een nieuwe Femme-video online gekomen! In deze video geef ik je tips om je beter over jezelf te voelen als je je een beetje somber voelt. Ik ga niet de positiviteitsguru uithangen, maar we hebben allemaal weleens even een dipje. Vergeet je trouwens niet te abonneren op het kanaal van Femme, dat kan via deze link!

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Hele handige tips 😉
  Mooie oorbellen heb je in en leuke trui.

  Happy Friday Xoxo

 2. Hele fijne tips! Vooral ‘fake it till you make it’. Wanneer je een positieve instelling inneemt, ga je jezelf ook meteen weer een stukje beter voelen.

 3. Super fijne tips!

 4. handige tips! ik probeer me altijd over de negatieve dagen en momenten heen te zetten door aan dingen te denken wat allemaal wel goed en fijn zijn 🙂 wat ik bijv. al allemaal bereikt heb en waar ik nu sta in mijn leven :3

 5. Yeah handig filmpje!! Hier heb ik wat aan, en ja alles stapje voor stapje dan bereik je uiteindelijk het meest.

 6. Wat een goed filmpje!

 7. Wat een fijn filmpje!

 8. ankeee zegt:

  Leuk filmpje? Wil je eens je workout in de sportschool filmen? 🙂

 9. Zulke tips zijn altijd handig. Ook vooral als reminder!

 10. Hele handige tips! Wel typisch dat je het voorbeeld van 10 kilo afvallen noemde, dat is namelijk precies wat ik wil gaan doen de komende tijd!

 11. Wat een topvideo. Doet mij persoonlijk een beetje denken aan het boek van Mascha

 12. Sarah zegt:

  Wauw, ik vind je echt een inspirerende vrouw Charlotte! Ik kijk altijd heel erg uit naar jou lifestyle en sportvideo’s/-artikels 🙂 Doe zo voort!

 13. Nena zegt:

  Hee volgens mij zag ik jou vandaag in de Zara! Ik wou nog naar je toestappen maar je ging al passen 😉

 14. Emma zegt:

  Als ik me even niet goed in mijn vel voel, of ik voel me wat onzeker over bepaalde dingen, dan is het echt super om zulke video’s als deze te bekijken. Ik voel me dan meteen al een stuk beter en rustiger 🙂

 15. Wat een inspirerend filmpje!

 16. Super!

 17. Dank je wel! Fijne tips, en wat ben jij toch een leuk mens!

 18. TingTing zegt:

  Goed filmpje! Ik wou nog even zeggen dat ik echt blij was met de studietip om colleges op te nemen via een voicerecorder. Dat ik daar niet zelf eerder aan heb gedacht! Ik moet er nog naar luisteren, maar binnenkort moet ik hard studeren. Hopelijk dat ik er wat aan hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.