Tutorial Video's

Filmpje: Tutorial 2x WK Nail Art (Femme)

Klik hier om je gratis op Femme te abonneren en neem ook even een kijkje op mijn eigen YouTube-kanaal voor nog meer video’s!

Het is WK themaweek bij Femme en daar horen natuurlijk bijpassende nagels bij! Ik maakte twee verschillende nail arts die heel erg makkelijk zijn en je nagels op een simpele manier omtoveren in WK-stijl. Easy, subtiel en perfect voor de volgende wedstrijd! De nagellakken die ik heb gebruikt zal ik hieronder neerzetten. De dottingtool en het kwastje zijn allebei van Essence en te koop bij grotere filialen van Kruidvat met een tweede Nail Art-schap (het kwastje zit in een setje met sponsjes erbij).

Gebruikte nagellakken:
OPI Where Did Suzi’s Man-go (oranje)
– OPI Keeping Suzi At Bay (blauw)
– Barry M Matt White (wit)
OPI Red Hot Rio (rood)
– Catrice Gel Like Top Coat

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. De eerste nailart vind ik het leukst!

 2. Beide nailarts zijn leuk! Ja, zo komen we helemaal in de WK stemming 🙂

 3. Leuke nailarts 😉
  Ik ben weer helemaal klaar voor de wedstrijd van a.s. maandag 😉

  Happy Friday Xoxo

 4. Leuke nailart! Ik heb er pas ook een aantal gemaakt.
  De Hema verkoopt trouwens een klein setje met deze 4 kleuren, mochten er nog meiden naar op zoek zijn;)

 5. love die met die streepjes 😀

 6. Die vlag vind ik echt onwijs leuk. Alleen zou ik hem andersom doen, zodat je als iemand een hand geeft of iemand komt je tegemoet lopen, ze echt rood- wit -blauw zien en niet blauw- wit -rood (frankrijk)

  1. Dat kan natuurlijk ook, maar persoonlijk maak ik vooral nail art voor mezelf, en dan wil ik toch wel zelf het vanuit mijn perspectief kunnen zien 😉

 7. Wat een leuk idee 🙂 Deze ga ik zeker namaken, wel in de kleur van de vlag waar in woon 😉

 8. Leuke nail arts!

 9. Super leuk gedaan! Ga er sowieso eentje namaken voor de volgende wedstrijd:D

 10. Heel erg leuk hoor! (:

 11. Die eerste is inderdaad vrij eenvoudig, en het ziet er leuk uit met die streepjes 🙂 De oranje basislak die je gebruikt hebt is ook erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.