Make-up Tutorial Video's

Filmpje: Tutorial Basislook (Snel, makkelijk of voor beginners)

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal, het is gratis en je bent altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

In deze video laat ik zien hoe je een hele simpele, maar toch mooie look in elkaar zet. Ik heb bewust het heel basic en makkelijk gehouden, zodat je ideeen krijgt over hoe je een simpele look in elkaar kunt zetten als je net begint met make-up, nog niet zoveel make-up draagt of als je ’s ochtends weinig tijd hebt. Veel kijkplezier!

Nagellak: China Glaze Metro Pollen-tin + China Glaze Glimmer More
Oorbellen: Forever 21

Gebruikte producten:
Gezicht

Ogen

Lippen

 • Maybelline Babylips Cherry Me

Kwasten:

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Dat is een mooie natural look 😉
  Leuke accesoires en prachtige nagellak.

 2. Wat een mooie look

 3. Hele geslaagde look, zo mooi fris.

 4. Catelijne zegt:

  Leuk! Zo doe ik het bijna elke dag! Alleen de laatste tijd ben ik nóg luier en gebruik ik geen liner óf ik gebruik makkelijke oogschaduw ipv de liner..ik ben nogal een pietlut met liner dus doe er lang over.
  De producten die ik gebruik:

  bourjois foundation in nr 51 (dankzij jou ontdekt!)
  sephora matterende poeder
  nyc high definition mascara
  nyc applelicious lipbalm in big apple red
  nars orgasm blush en laguna bronzer
  Eventueel:
  essence liner (dezelfde, ook dankzij jou ontdekt!)
  en/of maybelline color tattoo on and on bronze

 5. Leuke en handige video!

 6. Charlotte zegt:

  Het bruine essence oogpotlood is al jaren mijn favoriet! Supergoedkoop en blijft lang zitten!

 7. Real Techniques kwasten zijn fijn he!

 8. Hele mooie basic look !

 9. Wauw, echt mooi!

 10. Wow die Chanel foundation is echt goed! Fijn filmpje weer 🙂

 11. erg leuke video 😀

 12. Hele fijne basic-look!

 13. Heel erg goed uitgelegd en het is inderdaad niet een moeilijke look. Prima geschikt voor elke dag! Ik draag wel altijd vloeibare eyeliner, kost mij net zoveel moeite als met een potlood boven mijn oog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.