Nagellak Tutorial Video's

Filmpje: Tutorial Nagels Lakken

Ik heb jaren geleden een tutorial gemaakt over hoe ik mijn nagels lak, maar ik vond het de hoogste tijd worden voor een vernieuwde versie. In deze video laat ik zien hoe ik mijn nagels lak en geef ik tips hoe je dit zo netjes mogelijk kunt doen. Veel plezier!

Genoemde producten:

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | PinterestFacebook | Google+

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Mendy zegt:

  Jeetje….kan me dat oude filmpje nog wel herinneren! And that makes me…..pfff. Nou, laten we het er maar op houden dat ik een trouwe fan ben!;)

 2. Handige video!

 3. Leuk filmpje! En het lukt mij inmiddels ook wel aardig om mijn nagels netjes te lakken! Maar de tip van het Hema kwastje vind ik een top tip! Met nailart wil ik nog wel eens mijn randjes raken en wist eigenlijk nooit hoe ik dit netjes kon weghalen! Meteen langs de Hema dus! 😉

 4. Joelle zegt:

  Super leuke en handige tutorial! Ik ben opzich aardig goed in het lakken van m’n nagels, maar tips zijn altijd handig 🙂

 5. Natuurtalent haha. Handige tips geef je in het filmpje 🙂

 6. Heel handig!

 7. Goed filmpje! Misschien moet ik mijn trind nail balm maar eens gaan opzoeken, is een goede tip!

 8. Chantal zegt:

  Het eerste wat ik dacht bij blogtitel was van: “Huh maar dat fimpje is er toch al?” Had geen idee dat het al zolang geleden was :p Maar goed teken iig dat je filmpje aantal jaar later nog steeds goed in t geheugen zit haha.

 9. Superleuk artikel en wat heb je toch mooie nagels! Nog een vraagje:wat draag je op je lippen? Echt een mooie kleur roze!

 10. Superleuke tutorial met erg handige tips!

 11. Leuke tutorial!
  Plus super handig!

 12. Heel handig filmpje!

 13. Goh, ik kan me het eerste filmpje ook nog herinneren. Ik gebruik dus ook bijna altijd de kwast met aceton. En door jou gebruik ik ook ALTIJD insta dri als topcoat. Zo een wonder middel.

 14. Joëlle zegt:

  Heel duidelijk filmpje, ik ga denk ik maar een keer die nagelbalsem halen!

  En ik gebruik ondertussen ook al jaren een kwastje, ik gebruik een dun eyeliner kwastje, die is ideaal omdat hij stevig, dun en schuin afgesneden is. Perfect voor foutjes (die ik nog regelmatig maak)!
  Wel wordt het een keer tijd voor een nieuw kwastje, hij is nogal versleten, haha!

 15. Handige video! In het begin was ik ook een ramp met nagels lakken, nu heb ik het zo vaak gedaan dat het zo gedaan is. En die tip van de randjes bijwerken met een kwastje gebruik ik ook vaak, werkt super.

 16. Het lijkt zo simpel, nagels lakken maar toch zullen velen hier van leren! 😉

 17. xAmber zegt:

  Ik heb het vorige filmpje ook gezien! ondanks dat ik eigenlijk vrijwel alle tips al kende vond ik het toch een interessant filmpje!

  Hoe heb jij je nagelbed zo lang gekregen? Die is bij mij namelijk heel erg klein/kort

 18. handig uitgelegd 😀

 19. Van zo’n hydraterende gel had ik eigenlijk nog nooit gehoord! Dat moet ik echt eens een keer proberen !

 20. handig filmpje hoor dat laatste met dat kwastje gebruik ik ook altijd 🙂

 21. Handig filmpje!

 22. Leuk om te zien hoe jij je nagels doet

 23. Bianca zegt:

  Dankzij jouw 1e filmpje over nagels lakken, gebruik ik ook nu nail balsem, insta dri top coat (the best!) en gebruik een kwastje om foutjes te corrigeren. Keep up the good work!

 24. Als ik die topcoat gebruik, braaf even wachten, dan gaat (als ik m’n handen gebruik) de hele nagellak over mijn nagels schuiven/rimpelen. Kortom: het blijft niet zitten. Wie herkent dit?

  1. Bianca zegt:

   Waarschijnlijk door “dikke” lagen nagellak. Probeer eens dunne laagjes.

  2. Het kan helpen om de laagjes nagellak iets beter te laten drogen. Ik heb het zelf ook weleens als ik te snel verder ga met de topcoat, dus dat kan schelen!

 25. Handig zeg, zo’n filmpje!

 26. Wat een fijne tutorial! Ik ben dus ook niet zo handig met nagels lakken dus dit is erg fijn! Vraag die ik had. Ik gebruik ook Trind nIl repair alleen het rare is dat mijn nagellak (zelfs na 5 minuten wachten en daarna topcoat van Sally Hansen en nog eens 3 minuten wachten) heel vaak niet lijkt te hechten op een paar nagels. Heb jij enig idee hoe dit kan? Heb dit niet met mijn Koh base coat xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.