Nagellak Tutorial

Filmpje: Tutorial Watercolour Nail Art (Femme)

Een tijdje geleden liet ik hier op Instagram mijn eerste poging tot zogenaamde ‘watercolour nails’ zien. Ik wist toen nog niet zo goed wat ik ervan moest vinden, maar na jullie enthousiaste reacties heb ik besloten om het vaker uit te proberen en er een video voor Femme van te maken. Vergeet je trouwens niet hier op Femme te abonneren, dan ben je altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Super leuk wat een mooie kleurtjes ook dit ga ik zeker een keer proberen wel nog even aceton kopen lijkt me sowieso een handige manier om altijd mijn nagels bij te werken want ik ben nooit zo netjes helaas, nog veel oefenen 🙂

 2. Wauw wat een prachtige nailart! Ziet er super vrolijke en zomers uit. Dit moet ik zeker eens proberen!

 3. Heel erg leuk! Vooral die zomerse kleurtjes!

 4. Jette zegt:

  Geen idee of het zo hoort, maar als ik op de link onder de video (in de tekst) klik waar staat ‘hier op Femme te abonneren’, kom ik op een totaal ander kanaal uit! Misschien iets om naar te kijken? 🙂

  Dan ga ik nu de video kijken, haha!

  1. Bedankt voor je oplettendheid! Geen idee hoe het is gekomen, maar nu werkt alles naar behoren. Thanks 😀

 5. Erg leuke en mooie nail-art, vooral lekker makkelijk!

 6. Super leuke nail art deze wil ik zelf ook eens gaan proberen!

 7. Wat een lieve kleurcombinatie! Heel leuk gedaan! XO

 8. Wauw, helemaal mijn ding, ga ik zeker proberen!

 9. Wauw dit is echt zo gaaf <3

 10. Geluid doet het helaas niet bij mij, maar het ziet er echt gaaf uit! Ik ga het zeker een keer proberen 🙂

 11. super handige manier zo 😀

 12. Nina zegt:

  Dit is lekker zomers, even wat pastel kleurtjes bij elkaar zoeken 😛

 13. Leuke nailart en in mooie zomerse kleuren 😉

 14. Heel mooi effect, en de techniek is ook erg leuk. Misschien probeer ik het wel eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.