Nagellak Tutorial

Filmpje: Tutorial Waterfall Nail Art (Femme)

Vandaag weer een nieuwe video die ik voor Femme maakte! Deze keer een nail art tutorial, en stiekem hebben jullie het resultaat al een keertje voorbij kunnen zien komen in Nails of the Month. Het is heel erg makkelijk en het resultaat ziet er ontzettend leuk uit! Vergeet je niet op Femme te abonneren zodat je helemaal op de hoogte blijft van de nieuwste video’s.

P.S. Door extreem drukke weken (privé en voor mijn studie) was het de afgelopen tijd wat rustiger op mijn website, maar vanaf morgen zullen er weer zoals normaal regelmatig nieuwe artikelen online komen!

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Nienke zegt:

  Super mooie Nail art vind ik dit, vandaag zelf ook weer een nieuwe combinatie gemaakt met de kleuren uit een bloesje die ik van t weekend aan doe voor een feestje.

 2. 1 woord : Wauw.

  ik ben daar echt geen ster in.
  Ben jaloers.

  Xx

 3. Oh wauw, wat ontzettend mooi gedaan zeg!

 4. prachtig!

 5. Ziet er ontzettend leuk uit, én het is lekker simpel!

 6. Ziet er echt heel mooi uit!

 7. Wat ziet dit er prachtig uit!

 8. I love it! Femme vind ik echt een heel leuk kanaal, nu al. 🙂

 9. Heel mooi gedaan! Ik vind de groene kleur ook erg leuk erbij!

 10. Wat een leuk effect, en het ziet er inderdaad niet heel moeilijk uit 😉 Erg leuke DIY!

 11. Wauw wat een leuk effect! Ik ga het binnenkort eens zelf proberen 🙂

 12. Ik vind de intro van Femme echt ontzettend leuk. Mooie nail art trouwens!

 13. Heel tof gedaan! Ik zou dit soort dingen eigenlijk echt meer moeten doen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.