Video's

Filmpje: Unboxing Pakketjes (Yves Rocher, Hema, The Body Shop, Paula’s Choice etc.)

Nagellak: OPI Honey Rider
Lipstick: The Body Shop Colour Crush 215: Innocent Pink
Oorbellen: Merk weet ik niet, ze komen in elk geval bij Parisienne in de Berenstraat in Amsterdam vandaan

De lakken van China Glaze heb ik bij deze verkoper op eBay besteld.

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | Facebook | Google+

Dit vind je misschien ook leuk...

33 reacties

 1. Wat een super leuke pakjes heb je gekregen!

 2. Leuke unboxing met mooie producten! Wat een prachtige lakken van China Glaze en interessant die spray zonder druk! 🙂

 3. Mendy zegt:

  Wat vind ik het toch altijd leuk om filmpjes van je te zien! Je enthousiasme werkt zo aanstekelijk! Het is maar goed dat ik je nog nooit in TBS ben tegen gekomen (alhoewel ik me afvraag of ik dan wel op je durf af te stappen) want ik zou zo de winkel leegkopen! Ohh…bij 10.41 vertel je 2 keer dat je geen roos hebt:)

  1. Haha, leuk! Dat van geen roos hebben is er bij het editen ingeslopen blijkbaar, maar ik heb zoveel ruzie met YouTube gehad tijdens het uploaden dat ik het nu maar zo laat 😉

 4. Mooie producten! Ik ben benieuwd naar het serum!

 5. Super leuke producten 🙂

 6. Ik ben heel erg benieuwd naar de glow foundation van Yves Rocher, hij ziet er heel mooi uit in het flesje 🙂

 7. Wat leuk om al die pakketjes te zien! Ik ben vooral erg benieuwd naar die huidverzorgingslijn van Paula’s Choice! 🙂

 8. Ik ben wel benieuwd naar het serum van the body shop!

 9. Die china glaze lakken zijn mooi! ♥

 10. Wat een leuk en vrolijk filmpje! Ik vind het altijd zo leuk om unboxingvideos te kijken, zie je meteen een ecte reactie op spulletjes. Je China Glaze lakjes vind ik echt supermooi joh. Ik ga ook eens even snuffelen bij die verkoper op Ebay!

 11. Super leuk!!

 12. Linda zegt:

  Wat een leuk filmje, je enthousiasme is zo leuk om te zien. Er zijn echt veel nieuwe producten in aantocht, leuk is dat. Ik ben erg benieuwd naar de Hema verzorgingslijn en de producten van Yves Rocher, ook dat overnight serum van TBS lijkt me fijn. Ben erg benieuwd naar je reviews

 13. Wat leuk zeg zulke pakketjes. Ik ben wel benieuwd naar de spullen van de HEMA, wanneer deze te koop zijn!

 14. Roxzana zegt:

  Huh, bij 6.00 zeg je dat het bijna sinterklaas is? haha

  1. Het lijkt bija Sinterklaas, als in: cadeautjes openmaken.

 15. Haha wat een leuke pakketjes en spullen. Heerlijk he dat uitpakken! Liefs

 16. TingTing zegt:

  Leuke video! Ik vind unboxings echt leuk om naar te kijken, dus vaker doen vind ik 😉 Ben erg benieuwd naar het nacht olie serum van TBS!

 17. Ik zou zo graag wat van Paula’s Choice proberen! Ze verzenden echt naar quasi overal in Europa, behalve naar Zwitserland, zo stom 🙁

 18. Henderica zegt:

  Leuke unboxing 🙂 ben erg nieuwsgierig naar tbs producten (met name naar het serum) en de lijn van de HEMA.

 19. Fleur zegt:

  Super leuk filmpje! Ik ben wel erg benieuwd naar de nieuwe huidverzoringsproducten van de Hema. Zou je daar een review van willen doen? (:

 20. Heerlijk al die nieuwe producten! De nieuwe Paula’s Choice producten heb ik ook gekregen, bevallen mij tot nu toe heel goed. En TBS Blueberry, een van mijn favoriete geuren, zo heerlijk!

 21. Leuke pakjes!
  Benieuwd naar Paula’s Choice.

 22. Ik vind het zo leuk hoe enthousiast je zo overkomt, ik word er helemaal vrolijk van 😀 De producten van Yves Rocher zien er erg mooi/goed uit. En de producten van Hema , daar ben ik ook benieuwd naar.

 23. Leuke video!

 24. Je hebt echt super leuke dingen gehad en gekocht! die lakjes van China Glaze zien er zó mooi uit!! Ik vind die blueberry spons zo schattig van TBS, word die ook verkocht trouwens? Ik vind het trouwens jammer dat ik je niet heb gezien bij Hema!

 25. Heel leuk filmpje weer. Ik word altijd zo vrolijk van jou! 😀

 26. Leuk filmpje, je bent altijd zo lekker enthousiast! Ik ben echt heel erg benieuwd naar de lakken van China Glaze en het serum van TBS.

 27. Wat een heerlijke video Charlotte! Je enthousiasme werkt altijd weer aanstekelijk op me en ik snap wel dat TBS blij is met jou als verkoopster! ;D Ik heb dan ook genoten om in al je post te mogen neuzen en dat onder het genot van een kopje AH Jasmine & Strawberry thee (yes, ik heb ‘m)!

 28. Van dit soort video’s word ik heel erg hebberig hihi!! Zitten mooie producten tussen.

 29. super leuk filmpje!!!

 30. Cindy zegt:

  Leuk! Je mag vaker een unboxing video doen. 😀 Ik zou overigens graag een review willen van het serum in oil van TBS.

 31. Ben heel nieuwsgierig naar de nieuwe china glaze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.