Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. Heel, heel veel succes met je Argumentatie-nogwat-tentamen! Je kan het wel, zeker na al je voorbereidingen ๐Ÿ™‚ Jouw filmpjes zijn zo leuk en enthousiast. Toen je je MacBook Pro liet zien straalde je helemaal. Nog even het laatste weekje doorzetten en dan heb je vakantie!

  Zo even op die site met flashcards kijken (over een week of 2 begint de proefwerkweek…), het klinkt als een fijne methode!

 2. Super leuk filmpje, ik hou altijd wel van dit soort praatfilmpjes ๐Ÿ™‚ En ik zou heel graag zo’n studietips artikel willen zien!

 3. Leuk filmpje weer ๐Ÿ™‚

 4. Marye zegt:

  Ik was ook compleet verslaafd aan Windows. En voor mijn nieuwe studie heb ik nu sinds 2 weken mijn MacBookPro en ik ben er zo ongelofelijk blij mee. Moest er inderdaad wel erg aan wennen. Ik heb hem als cadeau voor na mijn examens gekocht en dat geeft echt een heerlijk gevoel!

 5. Tessa zegt:

  Ik kom uit een huis waar ook alleen maar Windows gebruikt wordt en ik heb nu sinds 1,5 jaar een MacBook en ben er zo blij mee! De batterij gaat lang mee, hij is snel, heerlijk!
  Veel succes nog met je andere tentamen, ik heb vandaag Frans examen en dan ben ik KLAAR met mn examens! Ik heb ook een jaar geploeterd met allerlei extra vakken, veel gewerkt en de toelating voor Geneeskunde, maar na vanmiddag ben ik dan bijna klaar!!! Alleen de toelating heb ik dan nog.

 6. Heel leuk kletsfilmpje ๐Ÿ™‚ Succes met je tentamens! You can do ittt

 7. Nou veel succes alvast en van die macbook krijg je geen spijt, ik wil niets anders meer !

 8. Larissa zegt:

  Dit soort filmpjes zijn altijd zo gezellig ๐Ÿ™‚ Ik ben gelukkig sinds gister klaar met m’n examens, heb nu 3 maanden vakantie ๐Ÿ™‚

 9. Suzanne zegt:

  Hier thuis heb ik altijd met een mac gewerkt, dan is het altijd wel erg wennen als ik op school op de computer (windows) iets moet doen dus ik snap helemaal wat je bedoelt!

  Veel succes met de laatste tentamens, het klinkt allemaal heel ingewikkeld maar volgens mij kan je het wel aan! ๐Ÿ˜‰ Zelf heb ik dinsdag mijn laatste examen gehad (havo, Engels) dus nu is het maar afwachten tot ik de uitslag heb.

 10. Haha wat een heerlijk filmpje, zo vrolijk en enthousiast! Heel veel succes met de laatste loodjes, je klinkt echt alsof je heel goed bezig bent dus die vakantie die heb je straks helemaal verdiend en kan je vast zorgeloos van genieten. Je MacBookPro is prachtig & ik ben benieuwd naar je studietips artikel!

  Oh, en wat ik zo leuk vind aan je filmpjes is dat jij aan een stuk door, rustig, prettig luisterbaar en zonder heel erg te stotteren of stamelen door kunt praten. Echt een vaardigheid is dat, superknap!

  1. Bedankt voor je lieve comment!

  2. Sjoukje zegt:

   Dat viel mij ook meteen op! Ik kom voor het eerst op je site, en heb dit filmpje gekeken en vind dat je het heel leuk doet ๐Ÿ™‚

 11. ellen zegt:

  Ik ben blij dat het de laatste tijd zo goed met je gaat.
  Gefeliciteerd met je macbook en je tentamens.
  hopelijk heb je allemaal prachtige resultaten.
  Vind het alleen jammer dat je echt niets gedaan hebt met mijn mail over je macbook pro… maar goed dat maakt niet uit
  Heel erg gefeliciteerd

  1. Welke mail bedoel je? Dat ik moet wachten tot de nieuwe versie? Ik wist er al langere tijd van, maar heb bewust voor dit model gekozen ๐Ÿ™‚ Maar toch bedankt dat je er aan dacht!

 12. Leuk filmpje, succes ๐Ÿ˜€

 13. Denise zegt:

  wat ben je toch een leuke en spontane meid ๐Ÿ™‚

 14. Fijn dat je tentamen goed is gegaan. ๐Ÿ™‚ Ik heb over 1,5 week tentamens, 2 weken lang, en dan hopelijk ook geen herkansingen meer. Dan heb ik mijn P binnen, en volgend jaar ga ik beginnen met Taalwetenschap. ๐Ÿ™‚ Dus ik ben benieuwd!

 15. Wat goed dat je er nu รฉcht voor gaat, voor je studie zeg maar. Mooi om te zien vind ik dat! Je kan het ook gewoon! ๐Ÿ˜€
  En die MacBook Pro, wauw. Me is jelly. En die Lily Cole make-upjes zijn zo pretty, I want!

 16. Nina zegt:

  Fijn dat het goed ging. Ik zou heel graag studietips willen. Het liefst voor mijn proefwerkweek, haha. Die is voor mij al bijna……

 17. Jessica zegt:

  Vreemd; die Lily Cole collectie was gisteren al te koop in The Body Shop in Hasselt.
  Er was gisterenavond VIP avond voor de TBS club kaart houders; en wij hadden de kans om al de spullen van die collectie te kopen. Zelfs met 10% korting op alle make-up.

  Tof dat het zo goed met je studie; veel succes nog!!!

  En hopelijk plaats je snel het artikel online met de studietips, want ik kan ze hรฉรฉl goed gebruiken op dit moment. ๐Ÿ˜‰

  1. Ja dat klopt! Bij een aantal filialen van TBS waren was gister inderdaad een speciale preview ๐Ÿ˜‰ Maar daarna is hij pas vanaf 11 juni te koop!

 18. Ik heb na deze week nog een weekje les en dan heb ik ook weer tentamenweek. Eigenlijk was ik van plan om vanmiddag te beginnen, maar ik heb nog steeds niks gedaan. Ik open dan bloglovin op mijn pc en dan ben ik zo weer en uurtje verder..

  Iemand die tips heeft om je te kunnen concentreren op leerwerk, graag ๐Ÿ™‚

  Die shimmer cube lijkt me erg mooi. Beetje blauw/paars lijkt het, klopt dat? Kan niet wachten nu om die te gaan halen zodra ze in de winkels liggen.

 19. Lotte zegt:

  Heel veel succes! You can do it!

 20. Leuk filmpje weer.
  Liefs,x

 21. Joanne zegt:

  Heel veel succes met je laatste tentamen!
  Ik leef helemaal met je mee, zit zelf in dezelfde situatie haha. Ik heb heel hard gewerkt het afgelopen jaar en vorig jaar geen zomervakantie gehad omdat ik door ging studeren in Amerika. Dus ik ben er ook he-le-maal klaar mee. Net presentatie gehad en nu moet ik nog 1 essay en 1 tentamen. Dan ben ik klaaaar. Dan heb ik mijn bachelor. Cum laude ook nog (ongeacht van mijn laatste cijfers), dus het harde werken is wel beloond gelukkig. Daarna ga ik zooo hard niets doen en chillen in curacao tot ik met mijn master begin in september. Nog 2 weken… nog 2 weken…

  1. Wow, wat goed! Nog heel veel succes even ๐Ÿ™‚

 22. heel veel sterkte met je exzamen.
  zal heel hart voor je duimen.

 23. Renoeka zegt:

  Welke opleiding volg je ook alweer?

  1. Ik doe Taan & Communicatie ๐Ÿ™‚

 24. Martine zegt:

  Ik sluit me aan bij alle comments hier ๐Ÿ™‚ Hรฉรฉl leuk kletsfilmpje maar ik hou van al je filmpjes eigenlijk, ik word er zo goedgezind van ๐Ÿ™‚
  Gefeliciteerd met je mooie en terecht verdiende aankoop, en hรฉรฉl vรฉรฉl succes met je komende tentamen binnenkort. Mijn studies zijn al lang voorbij (ben 42 for the record ;)) maar toch kijk ik uit naar je studie tips, men weet nooit he…
  En daarna moet je lekker hard genieten van je welverdiende vakantie meid !

  1. Dank je ๐Ÿ˜€ Goed om te horen dat je er vrolijk van wordt, dan is mijn doel bereikt!

 25. Leuk filmpje, vindt trouwens dat je de laatste weken een stuk meer straalt op de filmpjes. Alsof je er echt super van geniet ofzo. Weet niet hoe dat komt maar vindt dat erg leuk om te zien.

  1. Dank je! Tja, het gaat op dit moment eindelijk gewoon weer erg goed op allerlei vlakken, dat zal dan wel te zien zijn ๐Ÿ˜‰

 26. sara zegt:

  welke mac pros store ben je gegaan of ben je gewoon naar een winkel waar ze dat verkopen

 27. kathleen zegt:

  Hey Charlotte,
  mag ik al zeggen hoe ik enorm fel uitkijk naar je artikel over de studietips!
  Ik heb nog 5 examens te gaan. Ik kan wel wat studietips gebruiken van iemand die al wat verder gevorderd is in het leren! Ik zit nu in het eerste jaar van de hogeschool.
  Wat een inspiratiebron ben jij zeg! Doe zo door. Ik merk dat je je studies graag doet, dus dat komt al goed.

  groetjes

  Kathleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.