Persoonlijk Video's

Filmpje: Vlog – Tentamens, MacBook Pro en No-Buy

Dit filmpje had ik dinsdag opgenomen en mijn tentamen is goed gegaan! Bedankt voor al jullie succeswensen!

Nagellak: Essie Tart Deco
Oorbellen: Forever 21
Top: Vero Moda

Site om flashcards te leren: http://www.Quizlet.com

35 Comments

 • Reply
  Elise
  31 mei 2012 at 07:32

  Heel, heel veel succes met je Argumentatie-nogwat-tentamen! Je kan het wel, zeker na al je voorbereidingen πŸ™‚ Jouw filmpjes zijn zo leuk en enthousiast. Toen je je MacBook Pro liet zien straalde je helemaal. Nog even het laatste weekje doorzetten en dan heb je vakantie!

  Zo even op die site met flashcards kijken (over een week of 2 begint de proefwerkweek…), het klinkt als een fijne methode!

 • Reply
  charile
  31 mei 2012 at 07:39

  Super leuk filmpje, ik hou altijd wel van dit soort praatfilmpjes πŸ™‚ En ik zou heel graag zo’n studietips artikel willen zien!

 • Reply
  Yara
  31 mei 2012 at 08:40

  Leuk filmpje weer πŸ™‚

 • Reply
  Marye
  31 mei 2012 at 08:48

  Ik was ook compleet verslaafd aan Windows. En voor mijn nieuwe studie heb ik nu sinds 2 weken mijn MacBookPro en ik ben er zo ongelofelijk blij mee. Moest er inderdaad wel erg aan wennen. Ik heb hem als cadeau voor na mijn examens gekocht en dat geeft echt een heerlijk gevoel!

 • Reply
  Tessa
  31 mei 2012 at 09:20

  Ik kom uit een huis waar ook alleen maar Windows gebruikt wordt en ik heb nu sinds 1,5 jaar een MacBook en ben er zo blij mee! De batterij gaat lang mee, hij is snel, heerlijk!
  Veel succes nog met je andere tentamen, ik heb vandaag Frans examen en dan ben ik KLAAR met mn examens! Ik heb ook een jaar geploeterd met allerlei extra vakken, veel gewerkt en de toelating voor Geneeskunde, maar na vanmiddag ben ik dan bijna klaar!!! Alleen de toelating heb ik dan nog.

 • Reply
  Tedje
  31 mei 2012 at 09:44

  Heel leuk kletsfilmpje πŸ™‚ Succes met je tentamens! You can do ittt

 • Reply
  ValleyDoll
  31 mei 2012 at 10:00

  Nou veel succes alvast en van die macbook krijg je geen spijt, ik wil niets anders meer !

 • Reply
  Larissa
  31 mei 2012 at 11:25

  Dit soort filmpjes zijn altijd zo gezellig πŸ™‚ Ik ben gelukkig sinds gister klaar met m’n examens, heb nu 3 maanden vakantie πŸ™‚

 • Reply
  Suzanne
  31 mei 2012 at 11:28

  Hier thuis heb ik altijd met een mac gewerkt, dan is het altijd wel erg wennen als ik op school op de computer (windows) iets moet doen dus ik snap helemaal wat je bedoelt!

  Veel succes met de laatste tentamens, het klinkt allemaal heel ingewikkeld maar volgens mij kan je het wel aan! πŸ˜‰ Zelf heb ik dinsdag mijn laatste examen gehad (havo, Engels) dus nu is het maar afwachten tot ik de uitslag heb.

 • Reply
  Self Help Hipster
  31 mei 2012 at 11:39

  Haha wat een heerlijk filmpje, zo vrolijk en enthousiast! Heel veel succes met de laatste loodjes, je klinkt echt alsof je heel goed bezig bent dus die vakantie die heb je straks helemaal verdiend en kan je vast zorgeloos van genieten. Je MacBookPro is prachtig & ik ben benieuwd naar je studietips artikel!

  Oh, en wat ik zo leuk vind aan je filmpjes is dat jij aan een stuk door, rustig, prettig luisterbaar en zonder heel erg te stotteren of stamelen door kunt praten. Echt een vaardigheid is dat, superknap!

  • Reply
   Charlotte
   31 mei 2012 at 12:03

   Bedankt voor je lieve comment!

  • Reply
   Sjoukje
   31 mei 2012 at 12:05

   Dat viel mij ook meteen op! Ik kom voor het eerst op je site, en heb dit filmpje gekeken en vind dat je het heel leuk doet πŸ™‚

 • Reply
  ellen
  31 mei 2012 at 12:24

  Ik ben blij dat het de laatste tijd zo goed met je gaat.
  Gefeliciteerd met je macbook en je tentamens.
  hopelijk heb je allemaal prachtige resultaten.
  Vind het alleen jammer dat je echt niets gedaan hebt met mijn mail over je macbook pro… maar goed dat maakt niet uit
  Heel erg gefeliciteerd

  • Reply
   Charlotte
   31 mei 2012 at 12:53

   Welke mail bedoel je? Dat ik moet wachten tot de nieuwe versie? Ik wist er al langere tijd van, maar heb bewust voor dit model gekozen πŸ™‚ Maar toch bedankt dat je er aan dacht!

 • Reply
  Maya
  31 mei 2012 at 12:40

  Leuk filmpje, succes πŸ˜€

 • Reply
  Denise
  31 mei 2012 at 12:49

  wat ben je toch een leuke en spontane meid πŸ™‚

 • Reply
  Jennifer
  31 mei 2012 at 13:29

  Fijn dat je tentamen goed is gegaan. πŸ™‚ Ik heb over 1,5 week tentamens, 2 weken lang, en dan hopelijk ook geen herkansingen meer. Dan heb ik mijn P binnen, en volgend jaar ga ik beginnen met Taalwetenschap. πŸ™‚ Dus ik ben benieuwd!

 • Reply
  Esmay
  31 mei 2012 at 14:14

  Wat goed dat je er nu Γ©cht voor gaat, voor je studie zeg maar. Mooi om te zien vind ik dat! Je kan het ook gewoon! πŸ˜€
  En die MacBook Pro, wauw. Me is jelly. En die Lily Cole make-upjes zijn zo pretty, I want!

 • Reply
  Nina
  31 mei 2012 at 14:17

  Fijn dat het goed ging. Ik zou heel graag studietips willen. Het liefst voor mijn proefwerkweek, haha. Die is voor mij al bijna……

 • Reply
  Jessica
  31 mei 2012 at 15:01

  Vreemd; die Lily Cole collectie was gisteren al te koop in The Body Shop in Hasselt.
  Er was gisterenavond VIP avond voor de TBS club kaart houders; en wij hadden de kans om al de spullen van die collectie te kopen. Zelfs met 10% korting op alle make-up.

  Tof dat het zo goed met je studie; veel succes nog!!!

  En hopelijk plaats je snel het artikel online met de studietips, want ik kan ze héél goed gebruiken op dit moment. πŸ˜‰

  • Reply
   Charlotte
   31 mei 2012 at 15:11

   Ja dat klopt! Bij een aantal filialen van TBS waren was gister inderdaad een speciale preview πŸ˜‰ Maar daarna is hij pas vanaf 11 juni te koop!

 • Reply
  Ellen
  31 mei 2012 at 15:35

  Ik heb na deze week nog een weekje les en dan heb ik ook weer tentamenweek. Eigenlijk was ik van plan om vanmiddag te beginnen, maar ik heb nog steeds niks gedaan. Ik open dan bloglovin op mijn pc en dan ben ik zo weer en uurtje verder..

  Iemand die tips heeft om je te kunnen concentreren op leerwerk, graag πŸ™‚

  Die shimmer cube lijkt me erg mooi. Beetje blauw/paars lijkt het, klopt dat? Kan niet wachten nu om die te gaan halen zodra ze in de winkels liggen.

 • Reply
  Lotte
  31 mei 2012 at 16:43

  Heel veel succes! You can do it!

 • Reply
  arletta
  31 mei 2012 at 16:50

  Leuk filmpje weer.
  Liefs,x

 • Reply
  Joanne
  31 mei 2012 at 19:03

  Heel veel succes met je laatste tentamen!
  Ik leef helemaal met je mee, zit zelf in dezelfde situatie haha. Ik heb heel hard gewerkt het afgelopen jaar en vorig jaar geen zomervakantie gehad omdat ik door ging studeren in Amerika. Dus ik ben er ook he-le-maal klaar mee. Net presentatie gehad en nu moet ik nog 1 essay en 1 tentamen. Dan ben ik klaaaar. Dan heb ik mijn bachelor. Cum laude ook nog (ongeacht van mijn laatste cijfers), dus het harde werken is wel beloond gelukkig. Daarna ga ik zooo hard niets doen en chillen in curacao tot ik met mijn master begin in september. Nog 2 weken… nog 2 weken…

  • Reply
   Charlotte
   1 juni 2012 at 09:08

   Wow, wat goed! Nog heel veel succes even πŸ™‚

 • Reply
  Conny
  31 mei 2012 at 21:08

  heel veel sterkte met je exzamen.
  zal heel hart voor je duimen.

 • Reply
  Renoeka
  31 mei 2012 at 22:33

  Welke opleiding volg je ook alweer?

  • Reply
   Charlotte
   1 juni 2012 at 09:08

   Ik doe Taan & Communicatie πŸ™‚

 • Reply
  Martine
  1 juni 2012 at 09:56

  Ik sluit me aan bij alle comments hier πŸ™‚ Héél leuk kletsfilmpje maar ik hou van al je filmpjes eigenlijk, ik word er zo goedgezind van πŸ™‚
  Gefeliciteerd met je mooie en terecht verdiende aankoop, en héél véél succes met je komende tentamen binnenkort. Mijn studies zijn al lang voorbij (ben 42 for the record ;)) maar toch kijk ik uit naar je studie tips, men weet nooit he…
  En daarna moet je lekker hard genieten van je welverdiende vakantie meid !

  • Reply
   Charlotte
   1 juni 2012 at 11:26

   Dank je πŸ˜€ Goed om te horen dat je er vrolijk van wordt, dan is mijn doel bereikt!

 • Reply
  marion
  1 juni 2012 at 10:38

  Leuk filmpje, vindt trouwens dat je de laatste weken een stuk meer straalt op de filmpjes. Alsof je er echt super van geniet ofzo. Weet niet hoe dat komt maar vindt dat erg leuk om te zien.

  • Reply
   Charlotte
   1 juni 2012 at 11:27

   Dank je! Tja, het gaat op dit moment eindelijk gewoon weer erg goed op allerlei vlakken, dat zal dan wel te zien zijn πŸ˜‰

 • Reply
  sara
  4 juni 2012 at 17:29

  welke mac pros store ben je gegaan of ben je gewoon naar een winkel waar ze dat verkopen

 • Reply
  kathleen
  11 juni 2012 at 19:42

  Hey Charlotte,
  mag ik al zeggen hoe ik enorm fel uitkijk naar je artikel over de studietips!
  Ik heb nog 5 examens te gaan. Ik kan wel wat studietips gebruiken van iemand die al wat verder gevorderd is in het leren! Ik zit nu in het eerste jaar van de hogeschool.
  Wat een inspiratiebron ben jij zeg! Doe zo door. Ik merk dat je je studies graag doet, dus dat komt al goed.

  groetjes

  Kathleen

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.