Video's

Filmpje: Volle Wimpers Faken + Q&A (Femme)

Hi! Afgelopen week is er natuurlijk weer een nieuwe video voor Femme online gekomen! Ik maakte een video waarin ik tips geef over hoe je je wimpers zo vol mogelijk kunt laten lijken. Ook namen we een Q&A-video op waarin we wat veelgestelde vragen hebben beantwoord. Deze week zal trouwens een beetje onregelmatig worden qua artikelen, omdat ik het even erg druk heb met m’n studie. Sorry, hopelijk begrijpen jullie het!

Dit vind je misschien ook leuk...

27 reacties

 1. Fijne tips! Met potlood creëer je al een heel groot verschil. En inderdaad; ik gebruik eigenlijk ook bijna nooit meer een wimperkruller, misschien ga ik dat weer eens wat vaker doen!

 2. Leuk filmpje weer! Jij hebt natuurlijk wel mazzel met al zulke prachtige lange wimpers van jezelf.

 3. Leuke filmpjes!

 4. Je hebt echt prachtige wimpers zeg! Ik ben jaloers. Leuk filmpje 🙂

 5. Wat een fijn filmpje. Ik gebruik ook altijd twee mascara’s das echt de beste truc. Bedankt voor het trucje met de spiegel naar beneden, want ik heb heel vaak dat er mascara op mijn oogleden komt. Ga m zo gelijk proberen 🙂

 6. Fijne video!

 7. Leuke video!

 8. Supergoede video over de wimpers! Weet je dat ik mascara aanbrengen serieus nog altijd één van de lastigste dingen vind? En dat terwijl het het make-up product is dat ik het langst in mijn leven gebruik. Maar mascara kan je look echt maken of kraken. Zo balen als je een supermooie look hebt gemaakt en dan willen je wimpers niet meewerken zeg maar. Ik heb trouwens nooit met een wimperkrultang overweg gekund. Hoe ik zo’n ding ook gebruik, ik zie gewoon geen effect ervan. Dat tightlinen wat je laat zien, ziet er freaky uit, maar ik doe het zelf ook wel eens. Goede tip om zwarte oogschaduw i.p.v. eyeliner aan te brengen om zo de stukjes tussen de wimpers zwart te krijgen. Ik breng zelf soms zwarte oogschaduw aan over mijn eyeliner, want ik gebruik wel bijna altijd eyeliner.

 9. Wat een ontzettend handige video! Ik gebruikte voorheen ook altijd twee mascara’s maar ben daar uiteindelijk mee gestopt. Misschien toch maar weer eens proberen. 🙂

 10. Leuke video’s!! Die Q&A is echt grappig!

 11. Ik had de video al gezien, maar je geeft hele handige tips! Ik krijg het alleen niet voor elkaar om op de bovenste waterlijn, oogpotlood aan te brengen. Onder is geen probleem, maar boven… Haha!

 12. handige tips 😀

 13. Leuk!

 14. Goeie tips, die kleine dingen maken echt veel verschil eh!

 15. Fijne tips! 🙂

 16. Eva zegt:

  wooow, hier heb ik echt veel aan gehad! Inderdaad, bij mij zie je vaak nog van die niet mooie huidskleur stukjes door mn ooglid (of hoe je het ook noemt) heen. Dit vind ik echt niet mooi! Met deze tips is het veel makkelijker, En ja, over die 2 mascaras heb ik nooit echt over nagedacht, maar werkt dus echt !! thanks x

 17. Heel leuk filmpje en handige tips 😉

 18. Dat ziet er heel goed uit 😉

 19. ulya zegt:

  j e haar zit niet voor geen meter

 20. Leuk 😀

 21. Handige tips voor de wimpers. Ik ga het zeker uitproberen

 22. Wow, het resultaat is echt heel mooi!

 23. Heel mooi resultaat!
  Liefs, xxx

 24. Wat een leuk en handig filmpje over je wimpers, ik ga het zeker eens proberen! Ik had de Q&A al gezien maar hij blijft leuk, zeker vaker doen!

 25. Lianne zegt:

  Maar hoe zorg je ervoor dat je oogpotlood op de bovenste wimperrand niet door blijft stempelen op je onderste wimperrand?

 26. Wat een leuke en handige tips voor de volle wimpers, die ga ik morgen meteen uit proberen !

 27. Wat een super handige tips! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.