Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Super leuk om te zien!

 2. Caroline zegt:

  Superleuk om te zien! Ik neem ook altijd een handdoekje mee voor op de toestellen, wat druivensuiker voor als ik per ongeluk een beetje te hard doorga en een miniportefeuille voor mijn fitnesskaart, mijn iphone en wat kleingeld, šŸ™‚

 3. Ik ga nooit naar de sportzaal, dus ik heb ook nooit een fitness bag bij me. Ik doe wel thuis yoga en wat fitnessoefeningen, maar daar heb ik enkel een yogamatje, een sportbroek en een sportbeha voor nodig.

 4. Die femme filmpjes zijn zo leuk!

 5. anouk zegt:

  IK kijk niet dit keer ben die sportfilmpjes nu wel weer zat die heb ik genoeg gezien dr mogen wat mij betreft andere dingen op een beautyblog verschijnen sorry bij deze ik vind dr echt niks aan. Je bent een leuke enthousiaste meid maar genoeg is genoeg over sport. Dat moet ieder voor zich weten vind ik. Ik ben er wel klaar mee!!

  1. De insteek van Femme is dat we video’s over allerlei verschillende onderwerpen maken, dus juist niet alleen beauty. Dat doe ik hier op mijn blog al meer dan genoeg. Fitness is een grote hobby van me, naast beauty, dus ik vind het leuk om daar video’s over te maken. En de hoeveelheid fitnessvideo’s is echt zeer beperkt, hoogstens 1-2 per maand. Maximaal. Moet kunnen, lijkt me?

   1. Caroline zegt:

    Ik vind die fitnessgerelateerde filmpjes net superleuk! šŸ™‚

 6. Leuk filmpje! Je hebt een mooie grote sporttas die goed gevuld is met alles wat je nodig hebt.
  Je kapsel zit mooi.. Prachtig opgemaakt. Waar heb je de oorbellen gekocht dit je in hebt in deze video?
  Leuke afwisseling op dit blog zoals recepten, beauty etc..

  Happy Friday Xoxo

 7. Dat kammetje is echt ongelooflijk schattig!

 8. mandy zegt:

  Wat n leuk filmpje! handig als ik weer niet weet wat ik allemaal mee zou moeten nemen om te sporten!
  Welke kleur gloss van Catrice was dat? is dat niet Like a nude life?? hihi ik ben ook weg v catrice heerlijk merk is dat!

  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.