Shoplogs Video's

Filmpje: XXL Shoplog Frankrijk!

Nagellak: Rimmel Instyle Coral
Oorbellen: Forever 21
Top: Zara
Lipstick: Inglot 106
Camera: Panasonic FZ-100

Model Marc by Marc Jacobs: Classic Q Lil Ukita
Klik hier voor de website waar je een deel van de  Franse cosmetica kunt bestellen!

Bij ‘Continue Reading’ vind je een complete lijst met alle producten.

 • Clinique Clarifying Lotion Mild
 • Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Eau de Toilette
 • Lancome Doll Eyes Mascara
 • NARS Bronzer in Laguna
 • NARS Smudge Proof Eye Shadowbase
 • NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer in Finland
 • Fragonard eau de toilette in Figuier Fleur
 • Fragonard Showergel in Figuier Fleur
 • NUXE Huile Prodigieuse
 • NUXE Crème Prodigieuse
 • NUXE Travel Kit
 • Caudalie Beauty Elixir
 • Bioderma Crealine H20
 • Avène Eau Termale
 • CicaBiafine Baume Réparateur Crevasses
 • CicaBiafine Crème Pieds Secs Anti-Fendillements
 • Noreva Exfoliac Lotion
 • Marc by Marc Jacobs Classic Q Lil Ukita

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Ik had hem al op Youtube gezien, echt ontzettend gaaf! En je tas van MJ is echt geweldig!

 2. leuke shopblog vaker doen!

 3. Wat een super mooie aankoopjes! Vooral je tas is echt super mooi! Wil je een what’s in my bag filmpje maken met je tas? Lijkt me leuk om te zien 🙂

  1. Ja, dat ga ik zeker doen!

 4. ste ph zegt:

  Gaaf op Marc Jacobs site is veel in de sale zag een gave tas maar zie ze liever in t echt

 5. Wauw, supermooie tas! Kan me zeker voorstellen dat die het geld waard zijn!

 6. Superleuke shoplog ! De tas van MJ is prachtig ! Ik koop ook liever een wat duurdere tas, merk dat ik daar veel meer plezier van heb. De olie van nuxe en het beauty elixir van caudalie zijn allebei erg fijne producten, ik kan niet meer zonder ! Ook het nuxe setje is erg fijn, heb ik onlangs zelf aangeschaft.

  1. Aaah, dat klinkt goed! Ik ben benieuwd 😀

 7. Leuke shoplog! Die handtas is werkelijk prachtig! Ik wil ook nog eens gaan shoppen in Frankrijk, daar hebben ze zoveel meer dan hier in België.

 8. Jaa Fragonard vind ik ook echt heel erg leuk om te bezoeken! Heb er een paar dingetjes van en die vind ik heel erg lekker, maar ze hebben ook inderdaad echt super zware ouwelijke parfums haha. Molinard is ook zo’n parfumhuis en daar heb ik echt de lekkerste bodylotions ever van 😀 Super leuke shoplog!
  Hij is wel erg lang, misschien volgende keer in twee stukjes knippen? Maar was niet heel erg hoor 😉
  Oh en ben benieuwd naar de reviews!

  1. Oh zou je een productenlijst willen toevoegen? 🙂 Dat is handig als je het als kijker wilt googelen/kopen.

   1. Dat ben ik nog van plan! Maar ik wacht nog heel eventjes, anders is het filmpje natuurlijk niet meer zo’n verrassing om te kijken, hihi.

 9. Ik heb de primer van NARS ook omdat missglamourazzi zei dat die heel goed was voor vette oogleden en dat is nou eigenlijk net de enige plaats waar een vettere huit heb. Of ja, het lijkt niet echt vet, maar ik merk wel dat het bij NARS nog iets beter blijft zitten dan bij Urban Decay. Het enige nadeel bij nars vind ik dat hij heel lang plakkerig is waardoor het moeilijk is om oogschaduw te blenden. Ook lijkt het alsof er heel weinig in de verpakking zit. :s

  De spray van caudalie heb ik ook een tijdje geleden gekocht online om net dezelfde reden als jou. Ik gebruik hem smorgens voor mijn dagcreme. Hij voelt wel fris aan, maar ik vind het altijd zo lastig bij dat soort producten om te weten of het iets uitdoet…

  Ik kijk enorm uit naar je reviews!

 10. Mendy zegt:

  Je gaat helemaal glunderen bij die MJ tas! Geweldig! Je eyeliner zit trouwens mooi zeg. Met welke eyeliner heb je t gedaan?

  1. Dank je! Het is de Essence Liquid Liner (grijze dop met zwarte verpakking). Een hele simpele dus!

 11. hele leuke shoplog! vind de tas echt super mooi!

 12. Whaa wat een geweldige tas! Verder ook erg leuk geshopt hoor, maar je tas is toch wel de topper!

 13. woow..wat heerlijke aankopen.

 14. Wat heb je toch heeerlijk geshopt hihi! Franse drogisterijen / apotheken lijken me ook supertof. En natuurlijk de Sephora, ondanks dat we die hier ook hebben. Je hebt er wel Nars, dus. 🙂
  Ik vind je MK tas trouwens echt prachtig. Ik zie je al helemaal in de winkel staan met die tas + ipad hoezen en maar stuntelen haha, sorry (a)

  1. Thanks! Haha, het was inderdaad een grappig gezicht!

 15. Ilona zegt:

  wauuwww die tas!

 16. Wat een leuke spulletjes!

 17. Daisy zegt:

  Je tas is echt geweldig!

 18. woah! gave nieuwe goodies 😀

 19. Karin zegt:

  Hoi Charlotte, als je de geur van verse vijg lekker vind zou je hier eens naar moeten kijken http://www.arranaromatics.com/productInfo.asp?productCode=FF006
  Ik heb deze geur zelf begin dit jaar op een vrouwenbeurs in Leeuwarden gekocht bij een stand met allemaal Schotse Lifestyle. Flesje koste 35 euro en zag op de site dat er ook nog douchegel en geurkaarsen van zijn.

 20. AHA’s zijn beter voor een droge, door zon beschadigde huid.
  BHA zijn voor een vette huid of een huid met onzuiverheden.

  Overgens zijn producten met ”slechte” alcohol (alcohol, alcohol denat) nooit goed voor je huid. Je heb ook ”vettere” alcohols die niet of nauwelijks de huid irriteren. (o.a. cetyl alcohol, ceteary alcohol, myristyl alcohol, behenyl alcohol) Je moet overgens ook uitkijken met ”olieen”. Er zijn veel olieen die niet goed zijn voor je huid..(zoals lavendel en tea tree oil kunnen rije radicalen veroorzaken en dus de huid eerder doen verouderen).

  1. Handige info, thanks.

 21. wil je please een whats in my bag doen!!!!

 22. Marielle zegt:

  De producten zien er erg fijn uit!

  Als je zo van vijgen houd kan ik je de bodybutter die ze bij Aldi verkopen heel erg aanraden! Deze zit in een paarse pot. Hij ligt wel niet in het vaste assortiment. De ingredienten zijn ook heel fijn en hij heeft geen zwaare siliconen als hoofdbestanddelen wat veel duurdere merken wel hebben! Dus hij doet wel degelijk iets met je huid!

 23. Die tas, wauw!! Ik wil nu ook naar Frankrijk hihi vooral voor al het parfum!

 24. Het merk nuxe is in belgie gewoon te verkrijgen in de apotheker.
  Heel leuk filmpje .
  xxx

 25. Zo’n Nuxe reissetje heb ik pas geleden van mijn baas gekregen. (Coole baas, huh?! Haha!)
  Ik deed meteen wat olie op mijn wangen, waar het bij mij altijd droog is, en in mijn haar.
  Het was maar een klein beetje en goed verdeeld, maar de rest heb ik voor Jan met de korte achternaam gelopen omdat mijn haar baggervet was geworden! Gelukkig kreeg ik er geen puistjes van, maar hij deed verder niet veel met mijn huid.
  Hopelijk krijg jij fijnere ervaringen :-)!

  De handcreme van Nuxe vond ik trouwens heeeerlijk.

  Erg leuk filmpje weer om te zien, zo lekker vrolijk en blij, I like! Zou ik ook zijn met dezelfde buit, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.