Huidverzorging Video's

First Impressions Bubble Mask!

Een masker dat gaat bubbelen als je het aanbrengt? Freaky! Ik testte het Elizavecca Milky Piggy Bubble Clay Mask en vertel jullie wat ik ervan vind. En mocht je denken: heb ik deze video niet al op jouw YouTube channel gezien? Dat klopt helemaal! Normaal plaats ik video’s van YouTube snel door naar mijn blog, maar daar was het deze keer niet van gekomen. Zit je op iets nieuws te wachten? Geen zorgen, binnenkort komt er weer toffe content aan!

Shop het Elizavecca Milky Piggy Bubble Clay Mask via deze link.

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Het ziet er heel goed uit.
    Fijne prijs.

    Xoxo

  2. ik vind het er alleen al super grappig uit zien šŸ˜€

  3. Christine zegt:

    superleuk! Ik heb echt een gezichtsmaskerfetish, haha. Zelf heb ik nog nooit een bubbelend masker gebruikt, maar ik ben wel echt super benieuwd naar de jelly facemasks van de Lush, enige reden waarom ik ze nog niet heb besteld is dat ik bang ben dat ze tegen vallen. haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.