Huidverzorging Video's

First Impressions Bubble Mask!

Een masker dat gaat bubbelen als je het aanbrengt? Freaky! Ik testte het Elizavecca Milky Piggy Bubble Clay Mask en vertel jullie wat ik ervan vind. En mocht je denken: heb ik deze video niet al op jouw YouTube channel gezien? Dat klopt helemaal! Normaal plaats ik video’s van YouTube snel door naar mijn blog, maar daar was het deze keer niet van gekomen. Zit je op iets nieuws te wachten? Geen zorgen, binnenkort komt er weer toffe content aan!

Shop het Elizavecca Milky Piggy Bubble Clay Mask via deze link.

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

3 Comments

 • Reply
  chucky1012
  1 september 2017 at 16:02

  Het ziet er heel goed uit.
  Fijne prijs.

  Xoxo

 • Reply
  femketje
  2 september 2017 at 08:03

  ik vind het er alleen al super grappig uit zien 😀

 • Reply
  Christine
  2 september 2017 at 19:33

  superleuk! Ik heb echt een gezichtsmaskerfetish, haha. Zelf heb ik nog nooit een bubbelend masker gebruikt, maar ik ben wel echt super benieuwd naar de jelly facemasks van de Lush, enige reden waarom ik ze nog niet heb besteld is dat ik bang ben dat ze tegen vallen. haha

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.