Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

  1. die catrice concealer is zoooo fijn 😀

  2. […] bericht Five Faves Oktober 2016 verscheen eerst op Pinky […]

  3. Wat een leuke video! Ik lees nu ook opeens een stuk meer. Zeker nu het buiten weer wat kouder is, lekker knus op de bank met een boekje, heerlijk! Touwtje springen doe ik eigenlijk nooit in de sportschool, maar jij bent er zo enthousiast over dat ik het denk ik toch ook maar eens ga proberen. Vroeger vond ik het in ieder geval erg leuk 🙂

  4. Laura J zegt:

    Bij de kruidvatfilialen met een uitgebreid assortiment hebben ze de Catrice concealer sinds kort ook in een nog lichtere variant, namelijk 005

    1. Bedankt, ik heb hem gekocht!

  5. Leuke items 😉

  6. Leuke video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.