Overig

Foto’s werken eventjes niet!

Update: Zoals het er nu uitziet lijkt alles weer te werken!

Het is misschien een aantal van jullie opgevallen dat de foto’s van mijn website op dit moment niet werken. Dat komt doordat Photobucket (de website waar ik mijn foto’s host) sinds kort een vernieuwde website heeft en de oude Pro-accounts hierdoor vervallen zijn. Hoewel ik altijd een betaalde Pro-account had, heb ik door de veranderingen maar een beperkte hoeveelheid data die ik mag gebruiken en die is vanochtend blijkbaar verbruikt. Ik heb direct een nieuwe betaalde account geactiveerd, maar het kan nog een paar uur duren voordat mijn foto’s weer zichtbaar zijn. Het is op dit moment dus even afwachten en ik hoop dat het zo snel mogelijk is opgelost!

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

  1. Bummers! Hoop dat het snel verholpen wordt!

  2. Ooh wat vervelend, hoop dat het snel is opgelost!

  3. vervelend !! maar gewoon even geduld šŸ˜‰

  4. Wat vervelend! Hopelijk komt het snel weer goed šŸ™‚

  5. Wat vervelend. Hopelijk word het snel opgelost.

  6. Oh, dat is irritant zeg.. Vreemd ook dat ze dat zomaar omgooien!

  7. Hmm dat is wel vervelend ja.

  8. Ai vervelend zeg, hopelijk is het snel opgelost! Wel stom dat ze niet eerst alle pro gebruikers inlichten en overzetten.

  9. Wat vervelend voor je! Hoop dat het snel weer gaat!

  10. Super vervelend maar hopelijk komt het snel goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.