Overig

Geef je mening: Welke beauty-trend ben jij helemaal zat?

Net als in de modewereld zijn er elk seizoen weer nieuwe beauty-trends. Net als modetrends zijn beauty-trends vaak van korte duur  Het ene seizoen zijn rode lippen een hit, andere seizoenen is vooral de ‘nude’-look de trend van het moment. Ook verschillende types foundations zijn onderhevig aan tijdelijke trends. Soms zien we strak afgepoederde huidjes op de catwalks, maar ook een gezonde glow passeert regelmatig de revue. Deze winter worden wij geacht massaal aan de donkere lipstick en smokey eyes te gaan. Onze nagels zijn bij voorkeur met een donkere kleur gelakt en we zouden helemaal klaar moeten zijn voor het winterseizoen.

Soms worden trends zoveel gehyped door merken dat je ze opeens overal ziet verschijnen. Er ontstaat dan vaak een overkill en dan word ik een trend al snel zat. Hoe zit dat met jullie?

Welke beauty-trend ben jij helemaal zat?

Een trend die ik inmiddels meer dan zat ben is de mintgroene nagellak-trend. Na het enorme succes van Chanel Jade (wat inmiddels ook al weer een tijd geleden is) besloten allerlei merken een graantje mee te pikken en mintgroene nagellakken schoten als paddestoelen uit de grond. Ik heb deze ontwikkelingen een tijdje gevolgd en heb zelf dan ook een aantal van deze lakjes in mijn stash zitten. Inmiddels beginnen deze nagellakken eindelijk een beetje aan populairiteit te verliezen, maar toch zijn er nog een aantal merken die het blijven proberen. Wat mij betreft is het gewoon klaar! Een grappig feit is dat eigenlijk elke lente pastelkleurige nagellakken weer de trend van het seizoen zijn, dus ik vrees dat we onze mintgroene vriendjes nog vaak terug zullen zien.

Bron afbeelding

Dit vind je misschien ook leuk...

34 reacties

 1. Ik ben het helemaal met je eens over die mint-groene nagellak. Ik heb er wel een nagellakje van maar ik vind het eigenlijk helemaal niks.. En ook vind ik die brede wenkbrauwen helemaal niks, dat mag van mij allemaal wel snel verdwijnen!

 2. Ja, wat Aranka zegt: die brede wenkbrauwen. Ze moeten gewoon verzorgd zijn!

 3. Hm, zo snel kom ik op niks, maar als iets te lang door blijft gaan, vind ik het niks, zoals, idd, mint-groene nagellak. Maar gosh kwam met een nagellak, miss minty, en die is blauw – dat vind ik weer leuk, en weer eens iets anders dan groen.

 4. De taupe-kleurige nagellak ben ik inmiddels ook wel zat. Paradoxal, Particuliere, Miss Mole, Metro Chique, jaja, we hebben zat van die kleurtjes en ik hoef er ECHT niet nog meer bij. Verzin eens iets anders, zou ik zeggen.

  Nog zo'n trend: modellen met een spleetje tussen de tanden. Eentje is uniek, maar als ze dan allemaal populair worden heb ik het al gauw gehad 😉

  1. Dat spleetje inderdaad! :S En die brede wenkbrauwen en mintkleurige nagellak! Maar taupe nagellak vind ik mooi, gewoon altijd al gevonden. Lekker classy 🙂 En uggs inderdaad, maar da's eerder fashion 😛 En cracked nagellak, ineens massaal veel blogs met hun exemplaar, maar ik vind het zo lelijk (a)

 5. Die uggs waar iedereen mee loopt… Die trend ben ik helemaal zat! Het ziet er lomp en on-vrouwelijk uit! Dat iemand ze binnenshuis als pantoffels draagt, oke, moet je zelf weten, maar als iemand ze op straat draagt… Ik moet dan altijd zo mijn best doen om mijn lachen in te houden xD Draag die dingen als je op de noordpool woont ofzow, maar in Nederland is het onnodig en lelijk!

  1. Ik draag ze alleen als het sneeuwt of als er sneeuw ligt en als ik in januari 3 dagen naar de Winter Efteling ga omdat anders mijn voeten door en door koud zijn, maar verder ben ik het met je eens. Ik vind ze ook vreselijk lelijk en snap er niks van, maar mijn vriend vind ze wel sexy…. Het zal wel. XD Hahaha.
   Ik heb btw wel neppers, maar dat is dus ook omdat ik ze het geld niet waard vind en ik ze alleen voor de warmte draag, niet omdat ik ze nu zo leuk vind. 😛

  2. laura zegt:

   Blijkbaar heb je nooit uggs aan je voeten gevoeld, want dan ben je verkocht!!!
   Wat intresseert mij het nou dat jij het er niet uit vind ziet, ik loop in ieder geval niet met koude voeten.

   1. Net of iedereen die geen uggs heeft koude voeten heeft? :') Ik vind uggs ook vreselijk lelijk. Gebruik alleen een paar fakes als sloffen, haha. :p

 6. – Spleetje tussen de tanden (opeens moet iedereen het hebben.. en het is echt niet mooi .. sommige mensen/modellen kunnen het hebben anderen niet)
  – Dikke wenkbrauwen (zelfde als hierboven)
  – GEBLEEKTE wenkbrauwen.. bijna ELK model moet dat opeens hebben om beroemd te worden en bij ANTM dit seizoen zijn er van 3 meisjes de wenkbrauwen gebleekt.. waarom >.<??
  – Inderdaad de groene en taupe nagellak
  – Cracked nagellak.. ik vind het niet uitzien.

  En ene die me echt irriteert ook al is het niet echt een trend: te donkere foundations op de markt. Serieus je hoort ZO veel mensen die een lichtere huid hebben die niet een passende foundation kunnen vinden, maar geen enkel merk heeft echt lichtere foundations in zijn collectie (op mac na) en ALS ze het hebben dan kopen winkels het niet in (vooral bij drugstore merken.. bv. bourjouis nr 51 is nergens te vinden hier in nederland, maar in belgie/frankrijk dus wel)

  1. Chloe zegt:

   ik ben het helemaal met over foundation. Jemig wat irritant. Zo licht is mijn huid niet eens en ik moet altijd de lichtste foundation hebben of ze hebben mijn kleur helemaal niet.
   Gebleekte wenkbrauwen zijn ook afschuwelijk XD

 7. ilsee zegt:

  brede wenkbrauwen vind ik niet erg, als het maar bij je gezicht staat =)
  ikzelf heb namelijk zwarte wenkbrauwen, en ook best wel dik, ik epileer ze gewoon tot een mooie natuurlijke vorm ( vind ik dan ;p ) en ze zijn niet megaopvallend ofzo ;p

 8. Celine zegt:

  Idd mintgroene nagellak!
  en iedereen praat hier over uggs. vaak zijn dat de mensen die ze nog nooit aangehad hebben, want als je dat eenmaal hebt, dan ben je verkocht ! 😀

 9. Silviaaaaa91 zegt:

  NEEE de mintgroene nagellak is mooi 😀
  UGG's ben ik het mee eens. Ik vind de bruinkleurige nagellakjes wel weer genoeg geweest en oranje achtige lipstick of donkere lipstick vind ik ook niks. Het staat bijna niemand écht goed en is niet echt draagbaar in het dagelijks leven.

 10. Chanel Jade en alle dupes heb ik nooit mooi gevonden, maar mint-achtige kleurtjes die net iets lichter zijn en wat meer naar de blauwe kant neigen vind ik dan wel weer geweldig. Ik heb vooral heel erg genoeg van die spleetjes die zo ongeveer elk model tussen haar voortanden heeft. Ik vind het gewoon niet mooi!
  Het ergst vind ik denk ik toch de crackle nagellak. Net als de mint groene heb ik dat echt nooit mooi gevonden. Het is wel apart, maar ik zie gewoon niet was er mooi aan is.

  @ Celine, je hoeft toch geen Uggs hebben gedragen om te zien dat je ze niet mooi vindt? Ik ga zelf in ieder echt geen dingen aantrekken die lekker zitten terwijl ik ze absoluut niet mooi vind. Dan zou je er net zo goed gelijk een joggingbroek en een enorm vest bij aan kunnen trekken en ze in de zomer kunnen verwisselen voor Crocs.
  Ik zeg niet dat ik Uggs helemaal verschrikkelijk vind. Als je slanke benen hebt én kleine voeten én je combineert ze goed, kan ik het nog best leuk vinden.

  1. Crocs. Ik snap niet dat mensen daarop kunnen lopen. Ik kreeg er gewoon pijn in mn voeten van toen ik ze aanhad!

 11. Ik ben mintgroen helemaal niet zat, haha. Heb het zelfs net opgedaan.
  En btw, ik hou ook niet van uggs, ik vind ze massaal en lelijk.

 12. Spleetje tussen je tanden en uggs, ben ik het compleet mee eens! En blackberry, ook al is dat geen beauty, maar die heeft ook íedereen!

 13. Dat witte NYX jumbopencil. Ik vind het zo vreselijk lelijk, dat onnatuurlijk witte. Wanneer mensen dan oogschaduw op hebben en vervolgens hun ooghoek/traanbuisstuk/ofhoehetookheet spierwit maken, of zo'n witte waterlijn. Het ziet er gewoon echt niet uit

  1. ligt er ook aan hoe je het gebruikt 😉

  2. Lindsey zegt:

   Ik gebruik die pencils als oogschaduwbasis. Daar zijn ze perfect voor!!

 14. Hele donkere lippenstift, het is al snel te heftig wat het al niet draagbaar maakt, en nog steeds de uggs, ik vind ze er niet echt mooi uitzien.

 15. hahah leuk! ik had ook direct die mintgroene nagellakjes in mijn hoofd!

 16. Aletta zegt:

  Mintgroene nagellak, ik heb zelf die van Catrice, maar nóóit op, het kleurt bij bijna niks (behalve bij m'n sleehakken, haha)
  en ik vind ugg's ook vre-se-lijk lelijk. Zo ontzettend lomp… Doe mij maar lekker m'n Adidas sneakertjes (:
  Dikke wenkbrauwen vind ik wel véél mooier dan te dunne eigenlijk, serieus, beter te dik dan te dun!

 17. Lelijk uitgesmeerde mascara… alsof het veren zijn… het is meer een catwalk trend, maar het blijft zooo lelijk (en zonde!)

 18. Ik vind te veel mascara echt niet mooi staan, geef mij maar een natuurlijk laagje. Hetzelfde met eyeliner! Een te dikke streep vind ik gewoon lelijk:$

  1. Aletta zegt:

   Ja daar ben ik het inderdaad helemaal mee eens!
   Gewoon te veel make-up is lelijk, dikke lagen foundation, spinnenpootmascara enzo… Bleghhh

 19. Mascha zegt:

  ennuh wat dacht je van een smoky eye gemaakt met zwart oogpotlood in de binnenkant van je oog, kan best als je grote ogen hebt, maar bij iemand die kleine ogen heeft…word je net zo'n panter…of alleen oogpotlood in je onderste ooglid en dan geen mascara, voegt ook niet echt iets toe. Als ik een euro kreeg voor iedereen die er juist niet beter uit komt te zien na make-up hoef ik nooit meer te werken. Soms is het zo jammer als make up verkeerd word gebruikt! Ik zag 1x een vriendin die dus altijd een smoky eye heeft ( en idd kleine ogen heeft) zonder make-up: ze zag er onwijs goed uit en had een veel "liever" gezicht. Maarja, wie ben ik om daar iets van te zeggen? Leuk topic misschien: zou jij het tegen je vriendin zeggen als haar make-up niet staat?

 20. Mintgroene en taupe nagellak vind ik nog steeds mooi, maar uggs, cracked nagellak, die armbandjes in duizend kleuren die een figuurtje vormen als je ze rond je pols doet, spinnenpotenmascara (echt véél meiden lopen daar mee rond valt mij op) en winged eyeliner vind ik niet zo tof ^^

 21. Annigje zegt:

  Ieder nagellakmerk brengt ineens Crackle polishes uit. Why? Genoeg is genoeg toch?

 22. Adidasvestjes, blegh. Ook Uggs en spinnenpoten. En al HELEMAAL de combinatie.

 23. Helemaal met je eens, Charlotte! Ik heb Sold Out For Ever van Catrice in mijn bezit, maar ik heb 'm zelfs nog nooit op gehad! Zonde, maar ik ben ook niet van plan om 'm in de nabije toekomst nog te dragen.

 24. Het eeerste waar ik aan denk is mintgroene nagellak! OMG! Eerst vond ik zo'n kleur echt heel mooi maar nu echt niet meer. Ik heb wel eentje van Koh die heel mooi is, maar dat is ook echt de enige!

  Verder ben ik Taupe ook helemaal zat. En crack polish.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.