Make-up

Geshopt @ Sephora: OPI Black Spotted en Urban Decay!

Gisteren was ik eventjes in Den Haag en ik kon natuurlijk niet anders dan eventjes bij Sephora binnen te stappen. Ik was eigenlijk van plan om misschien nog wat van de nieuwe mono’s van Urban Decay te kopen, maar ik liep tegen hele andere leuke dingen aan! Toen ik op Twitter vertelde dat ik wat leuke spulletjes bij Sephora had gekocht vroegen jullie meteen om een shoplog. Ik vond die paar items een beetje te weinig voor een filmpje, maar een klein artikel is natuurlijk altijd leuk!

Ten eerste kocht ik OPI Black Spotted! Ik had nog geen idee dat deze nagellak al in Nederland verkrijgbaar was (ik dacht dat hij exclusief bij Sephora in Frankrijk te koop was), dus het was een grote verrassing. Black Spotted is de ‘nieuwe’ topcoat van OPI, en geeft. net als bijvoorbeeld OPI Black Shatter, een bijzonder effect op je nagels. Black Spotted is daarentegen erg bijzonder en innovatief, want hij geeft een soortvan vlekkerig effect! Ik kan het moeilijk uitleggen en heb ‘m nog niet goed kunnen testen, maar deze foto van Cherry Nailart geeft misschien een beter beeld:

Best bijzonder, nietwaar? Ik ben Black Spotted nog nergens anders tegengekomen, dus ik weet niet of het een Sephora exclusive is, maar hij is daar in elk geval verkrijgbaar. Hij kost, net als alle andere OPI-lakjes, €13,95.

Nog een grote verrassing was de sale-afdeling! Normaal vind ik de uitverkoop bij Sephora niet zo spannend (er ligt vaak veel rommel), maar tussen alle troep vond ik opeens een paar mono oogschaduws van Urban Decay! Urban Decay heeft de gehele oogschaduwlijn vernieuwd en heeft daarmee de verpakkingen en enkele kleuren aangepast. De nieuwe oogschaduws kun je bovendien ook zelf in een palette stoppen en zijn dus iets anders dan de oude serie.

Ik wist wel dat er nieuwe oogschaduws waren, maar had me niet bedacht dat de oude serie in de uitverkoop zou belanden! Ze waren allemaal met 50% korting, dus dat scheelde flink. Ze waren ooit €19,10, dus stevig aan de prijs. Met de korting waren ze nog steeds niet supergoedkoop, maar wel goed te doen! Ik kocht de kleuren Stray Dog, Smog en Blunt:

Stray Dog en Smog had ik al in een palette en gebruik ik vaak, dus daar was ik erg blij mee! Blunt kende ik nog niet, maar is precies een kleur voor mij. Overigens blijven al deze kleuren gewoon in het assortiment van Urban Decay, maar in de nieuwe serie is de verpakking en de substantie iets aangepast. Verder zijn ze dus gewoon hetzelfde! Net als alle andere oogschaduws van Urban Decay zijn ze ontzettend romig en gepigmenteerd. Mijn favorieten!

Ook kwam ik bij Sephora nog een heel schap met Nails Inc. nagellak tegen! Ik heb er niks van gekocht, maar de nagellakken zien er wel erg goed uit. Ik kocht onlangs Nails Inc. Topping Lane uit de Sprinkles-collectie bij Feelunique.com, en ik hoorde van Sephora dat zijn de collectie binnenkort ook binnenkrijgen! Deze lak had ik dus al, maar is binnenkort ook bij Sephora te vinden:

Ik baal er echt van dat Sephora niet in Amsterdam zit (nee, er zit er echt geen!), dus ik vind het altijd weer leuk als ik er weer goed slaag. Het is dus zeker de moeite om eventjes langs te gaan en tussen de sale-items te neuzen, want die Urban Decay-oogschaduws zijn echt de moeite waard!

36 Comments

 • Reply
  charile
  15 juli 2012 at 09:29

  Mooie aankoopjes! Ik was vorige week bij Sephora en toen zag ik ook enorme sale van UD. Ik heb me kunnen inhouden, heb uiteindelijk niets gekocht ^^ Had namelijk net de nieuwe MAC producten gekocht.
  Ik ben heel benieuwd naar het OPI lakje!

 • Reply
  Sabine
  15 juli 2012 at 09:32

  Omg Urban Decay met flinke korting… *hou je in…*

  De nagellak van OPI ziet er wel ontzettend gaaf uit trouwens, ik ben benieuwd naar jouw swatches!

 • Reply
  Paola
  15 juli 2012 at 09:35

  Het Opi lakje is exclusief bij Sephora te krijgen! Ik baal ervan, want hij is zo mooi! Ik moet hem echt hebben en helaas geen Sephora in de buurt, dus moet nog een paar weekjes wachten..

 • Reply
  Bianca
  15 juli 2012 at 09:53

  Mooi lakje van OPI. De oogschaduwkleuren zijn ook erg mooi, en nog voor een fijne prijs ook 🙂

 • Reply
  xElegance
  15 juli 2012 at 10:00

  aaaah dat lakje moet ik echt hebben! Mooie producten verder.

 • Reply
  Miranda
  15 juli 2012 at 10:09

  Wat een mooie aankopen. De topcoat van OPI vind ik erg mooi ;D

 • Reply
  Martine
  15 juli 2012 at 10:24

  Dat lakje, hoe gaaf ! Wil ik ook, er komen spontaan allerlei combi’s in mijn hoofd 🙂 Genoteerd op mijn wishlist !

 • Reply
  Samantha
  15 juli 2012 at 10:27

  Dat nagellakje is echt heel erg tof! En wat een prachtige oogschaduws. 🙂

 • Reply
  Patty
  15 juli 2012 at 10:46

  In Amstelveen zit er wel een Sephora in de vd

  • Reply
   Charlotte
   15 juli 2012 at 10:58

   Klopt, maar Amstelveen is geen Amsterdam en is bij mij zo’n 30 min vandaan 🙂

 • Reply
  Nadine
  15 juli 2012 at 11:07

  Mooie aankoopjes! Die nagellak is écht heel tof en die oogschaduws zijn allemaal heel mooi!

 • Reply
  Christel
  15 juli 2012 at 11:13

  Ooooh Spotted in Nederland verkrijgbaar!:D
  Ik ga zeker van de week even naar Sephora toe!

 • Reply
  Christel
  15 juli 2012 at 11:15

  Sorry voor de dubbel comment. Hij deed het in eerste instantie niet.

 • Reply
  PinkFairy
  15 juli 2012 at 11:24

  Nooit eerder vn black spotted gehoord, maar het effect is wel erg leuk!
  Ik had ook al een UD mono met korting gecoord! Blauwe goddess 🙂

 • Reply
  Esmay
  15 juli 2012 at 11:25

  Die spotted nailpolish, lijkt me tof! En UD in de sale, my goddd.

 • Reply
  Janniek
  15 juli 2012 at 11:35

  wauw! erg mooie producten!

 • Reply
  Kimberly
  15 juli 2012 at 12:12

  Die topcoat van OPI ziet er gaaf uit zeg!! 🙂 Mooie producten heb je geshopt!!

 • Reply
  Joy
  15 juli 2012 at 12:18

  Jammer he dat er geen in Adam zit! Ik hoorde dat het de bedoeling was dat Amsterdam een ‘losse’ winkel zou krijgen, dus niet in de V&D maar helemaal zelfstandig. Door de crisis is dit uitgesteld…

 • Reply
  Lotte
  15 juli 2012 at 12:41

  Wauw! De nagellak is echt zooo vet! Prachtig!

 • Reply
  Barbara
  15 juli 2012 at 12:43

  Wwooooow die nagellak, amazing!

 • Reply
  Bernadet
  15 juli 2012 at 13:07

  MOET. NAGELLAK. HEBBEN. OMG ZOO PREETTYY. <3

 • Reply
  Juudith
  15 juli 2012 at 14:10

  Oeeee wat een mooie productenn! en die nagellak wauwwwhh!!

 • Reply
  Chantal
  15 juli 2012 at 14:16

  Die oogschaduws zien er goed uit! Heb zelf gewoon nog helemaal nooit een oogschaduw van UD gebruikt, ben er zo benieuwd naar!

 • Reply
  Laura
  15 juli 2012 at 16:49

  Die nagellak… moet-ik-hebben!!! Ken dit effect helemaal nog niet, wat gaaf! Die mono’s van Urban Decay heb ik ook mee in mijn handen gestaan bij Sephora, maar toch maar laten liggen. Ze zijn wel mooi. Leuk zo’n shoplogje!

 • Reply
  Keziah
  15 juli 2012 at 17:12

  Die nagellak is zo bijzonder en mooi!

 • Reply
  Mia
  15 juli 2012 at 17:17

  Oke, ik MOET Spotted echt hebben anders word ik verdrietig! Hihi, die komt op mijn wishlist!

 • Reply
  Jorinde
  15 juli 2012 at 17:22

  Mooie aankoopjes!

 • Reply
  xo
  15 juli 2012 at 17:35

  Hoi Charlotte,
  Ik wilde even laten weten dat ik ontzettend veel aan je site heb!
  Pinkypolish is ontzettend informatief, leuk, handig, en ga zo maar door!
  Keep up the good work! <3

  Weet jij trouwens iets over douglas kwasten? En waar ik daar iets over kan vinden?
  Bedankt!

 • Reply
  Nannick
  15 juli 2012 at 18:45

  Wohooo mooie producten zeg, jeetje <3

 • Reply
  jana
  15 juli 2012 at 19:49

  Wow ! Leuk 😀 x

 • Reply
  NailTalk
  15 juli 2012 at 21:33

  Ben benieuwd naar jouw swatches!

 • Reply
  BeautybySunseeree
  16 juli 2012 at 11:26

  Die nagellak van OPI met die vlekjes is echt super vet ! x

 • Reply
  Lenette
  16 juli 2012 at 20:38

  Wauw, dat nagellakje van OPI ziet er echt prachtig uit!

 • Reply
  Desirée
  17 juli 2012 at 13:06

  Zo tof dat Spotted nu ook in NL is 🙂 Ben hem gisteren gelijk gaan scoren bij Sephora ;p

 • Reply
  OPI Black Spotted at Dutch Sephora! | Industrinail
  2 november 2013 at 10:56

  […] am such a happy girl at the moment! Two days ago I read on Pinky Polish (A Dutch beauty blog) that she bought OPI Black Spotted at Sephora. I freaked out and decided to […]

 • Reply
  O.P.I - Black Spotted » Lifestyle blog Life & Cookies
  19 mei 2014 at 11:57

  […] verkrijgbaar. Toch zijn er wel bepaalde Sephora’s waar de lak verkrijgbaar is. Charlotte van PinkyPolish heeft de lak kunnen vinden bij Sephora in Den Haag en ook Laura van NailsbyLaura heeft hem in […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.