Reviews

Glossybox November 2012

Het is weer tijd voor de Glossybox van november! Ik heb de Glossybox van oktober deze keer even overgeslagen, maar ik wilde aan deze editie toch even wat aandacht besteden. Glossybox bestaat namelijk 1 jaar! Dat belooft natuurlijk een hele interessante box. Mocht je de inhoud van de box nog even een verrassing willen laten, lees dan vooral NIET verder, maar als je nieuwsgierig bent kun je natuurlijk gezellig een kijkje nemen.

Aangezien Glossybox deze maand precies 1 jaar in Nederland bestaat is het een speciale box geworden. De box zelf ziet er niet heel anders uit, maar het vloeipapier en het lintje hebben een leuke touch gekregen. Bij een verjaardagsbox hoort natuurlijk wel een bijpassende inhoud, dus mijn verwachtingen waren uiteraard behoorlijk hoog.

Het eerste product uit de box is meteen een mooie binnenkomer, namelijk een fullsize Sabon Handcrème in de geur Patchouli Lavender Vanilla ter waarde van €11,95. Toevallig heb ik een paar weken geleden de Body Lotion uit dezelfde geurserie van mijn huisgenootje gekregen, dus deze past er perfect bij!

Het tweede product viel bij mij ook meteen in de smaak. Het is namelijk een mini van de Hannah 24 Hour Skin Balancing-crème. Ik heb nog nooit iets van Hannah geprobeerd, maar ik ben er na al die positieve verhalen wel erg benieuwd naar geworden! Dit schijnt één van de sterproducten van Hannah te zijn, dus een mooi product om mee te beginnen.

Het derde product is een fullsize Zoeva Pure Glam Pigment. Zo’n product vind ik altijd een beetje tricky in zulke boxen, aangezien het maar net jouw kleur moet zijn. Toevallig draag ik graag paarse oogschaduw, maar ik merk toch dat zulke potjes bij mij onderin de la verdwijnen. Het is een leuk product, maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen er blij van wordt.

Het volgende product is wederom leuk en is een mini van de Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Styling Treatment Oil. Ik ken dit merk totaal niet, maar ik ben dol op haarserums. Ik heb zo’n vermoeden dat deze bij mij wel goed terecht gaat komen. Hij ruikt overigens naar gember, da’s weer eens wat anders dan mijn andere serums!

Het volgende product is weer zo’n product waar ik niet echt warm voor loop. Het is een Eyeliner van Fashion Make-Up. Het merk zegt mij totaal niks en het product komt wat goedkoop over. Misschien leuk voor dames die nog nooit met eyeliner geëxperimenteerd hebben, maar verder is het niet zo spannend.

Als extra product zit er nog het Anatomicals Farewell The Scarlet Pimplehell Deep Cleansing Mud Mask bij. Dit is juist weer zo’n product wat altijd van pas komt en handig is om in huis te hebben. Ik heb nog steeds niks van Anatomicals geprobeerd, dus het wordt de hoogste tijd!

Hoewel er echt wel leuke producten tussen zitten vind ik toch dat ze wel wat meer uit hadden mogen pakken. Het is tenslotte een feestje! Ik ben enthousiast over de Sabon Handcrème, de Hannah 24 Hour Skin Balancing en het haarserum, maar de rest is een beetje muah. Ach, zo gaat dat gewoon met zo’n box, dus een groot probleem is het ook weer niet.

Voor €14,95 krijg je elke maand een doos met minimaal 5 luxe samples opgestuurd. Ook kan je vanaf nu een abonnement nemen voor 6 maanden (€79,95) of 12 maanden (€149,95), waardoor je nog wat extra korting krijgt. Voor meer informatie kun je terecht op de site van Glossybox!

Dit vind je misschien ook leuk...

25 reacties

 1. Wat leuk dat ze ditmaal zoveel verschillende boxen hebben! Ik zie bijna overal wel een iets andere inhoud! Ik had inderdaad wel verwacht dat dit echt een knaller zou worden, maar dat valt toch een beetje tegen… Ondanks dat toch wel een mooie box!

 2. oeh me likey deze box 😀 kan niet wachten tot ik de mijne binnen krijg 😀

 3. Ohh leuke inhoud!! Leuk al die make-up 🙂 Ik wil ‘m ook hebben, haha

 4. Leuke producten! Ik heb die handcreme van Sabon ook, ruikt heerlijk!

 5. Echt toffe dingen zitten erin, maar dat mag ook wel! 1 Jaar alweer, jeetje. Time flies! 🙂
  Die Sabon handcreme is fijn, ik heb hem zelf ook !

 6. Hij ziet er best oké uit deze maand 🙂

 7. Wauw wat een prachtige box en inhoud dit keer!

 8. Toch had ik meer verwacht nadat Glossybox hard bleef roepen over ‘wie jarig is trakteert’ en nu wel een extra te bestellen speciale gouden december editie aan het promoten is. Ik had verwacht dat ze voor de abonnees deze maand iets meer zouden uitpakken. De handcreme lijkt mij wel heel erg fijn.

 9. Femke zegt:

  Ik heb precies dezelfde inhoud, alleen de kleur van de zoeva pigment verschilt. Bij mij is die een beetje oranje/koper, een mooie warme kleur die bij mij in de smaak valt 🙂 Ik vond het dit keer echt een leuke box !

 10. Leuke inhoud, en dat ze alweer een jaar bestaan, wat vliegt de tijd zeg!

 11. Wat een leuke producten dit keer.

 12. Ik vind deze inhoud echt super! Dat de Glossybox al 1 jaar bestaat, jeutje wat gaat de tijd snel zeg! Dat heb je zo niet in de gaten eigenlijk haha

 13. Ik vind deze box weer leuker dan de andere.
  ik had ook de handcreme van sabon, een zoeva pigment in de kleur wistria. (lijkt een beetje paars/bruin in het potje nog niet uitgeprobeerd), de eyeliner (die ik na het swatchen echt verschrikkelijk vind), een nagellakje en van biotherm een nachtcreme..

 14. Rowena zegt:

  Leuk! Ik had (helaas) een nagellak in mijn box ipv. een anastasia lipgloss of paul mitchell haar product, iemand die wil ruilen? Je kunt me mailen als je wilt 🙂 : r-marktplaats@hotmail.com

  Het Zoeva pigment gebruik ik denk ik ook niet trouwens, niet zo’n van van losse poeders en pigmenten, gezien ik daar al meerdere keren ongelukjes mee heb gehad, dus die wil ik ook wel ruilen. Ik heb de kleur ‘Porcelain’

  Ik vond het ook echt tegen vallen, want inderdaad..’wie jarig is trakteert’ hebben ze veel voorbij laten komen. De sabon handcreme vond ik erg leuk, helaas vind ik lavendel alleen verschrikkelijk dus die heb ik aan mn moeder gegeven ;). Volgende keer beter hoop ik.

 15. Ik hou van dat vloeipapier! De rest van de box is niet heel erg spetterend, ik vind het ook eigenlijk maar een muah box voor the first anniversary.

 16. LadyLaura06 zegt:

  Erg benieuwd geworden naar de inhoud van mijn Glossybox, morgen wordt hij bezorgd volgens mij! Dehandcreme van Sabon lijkt me erg fijn om te proberen! Dit is mijn tweede Glossybox en wacht dit jaar nog af of ik met ingang van januari een half jarig of jaar abo neem.

 17. Caroline zegt:

  Ook ik ben erg blij met de Sabon handcreme. De rest is idd mwah. Ik heb een nagellakje, eyeliner, nachtcreme in gelvorm, het maskertje en de losse oogschaduw in een heel donkerblauwe kleur Deja Blue. Deze oogschaduw is dus totaal niet mijn kleur en ik zou hem ook graag willen ruilen. Ik ben meer van de aardetinten. Dus wie wil ruilen reply dan ajb op dit berichtje.

 18. Ik zou graag de glossybox willen bestellen maar hoor vaak dat hij tegenvalt!

  1. Wat mij betreft wel ja, ik ga nog voor de decemberbox maar daarna zeg ik ‘m op. Naar mijn smaak is de box te prijzig geworden voor wat je krijgt; dat ‘moah’ heb ik nu iets te vaak gehad. Voor de prijsverhoging (van 12,50 naar 15) krijg je de online glossy en allerlei prijsvragen via Facebook begrijp ik, maar daar heb (en wil) ik geen account, dus dat gaat langs me heen.
   Duzzz, volgende maand de laatste voor mij! Half jaartje gedaan, en toch grappige dingetjes en een stapeltje handige doosjes aan over gehouden 😉

   1. jessica zegt:

    Dat zelfde geld voor mij!
    Ook zijn de producten niet altijd even goed ik heb nu al een keer gehad dat ik maar 1/5 deel vaan een tube gevuld had en de rest leeg, en de eyeliner in deze box leek me heel fijn maar heeft een heel scherp dun puntje waardoor het zelfs pijnelijk is om op te brengen! Is dit bij anderen ook zo?

 19. Wowie wat een prachtige box… love it!

 20. evelien zegt:

  Ik vond de box voor een “verjaardagsbox” tegen vallen.
  Ik had de handcreme, die was prima; nachtcreme ; nagellak, is naar mijn dochter gegaan kleur was te donker, oogschaduw in de kleur paars, wat ik nooit gebruik ; Eyeliner, geen scherpe punt maar erug zwart, gebruik meestal donkerbruin of grijs ; masker.
  In de laatste boxen zaten te veel producten die tegen vielen. Ga nog eens goed nadenken of ik mijn abo niet op ga zeggen.

 21. die eyeliner is te koop in frankrijk op de markt ! dus vandaar dat hij ook zo goedkoop oogt, hij is het namelijk ook haha !

 22. heee,

  mag ik misschien je kortingscode van sabon?

  ik wil een cadeau voor mijn moeder bestellen, maar heb het kaartje uit mijn glossybox perongeluk weg gegooit.

  groetjes kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.