Make-up Reviews

Hema Oogschaduw (Swatches + Review)

Hema Oogschaduws
Hema Oogschaduws

Onlangs heeft Hema een collectie uitgebracht met felgekleurde make-upjes. Eén van de meest besproken producten uit deze serie is de Matte Topcoat, die ik later zal reviewen. Ook zijn met deze collectie een aantal felgekleurde oogschaduws uitgebracht. Ik ben nooit zo dol op Hema make-up, maar na het testen van deze kon ik deze echt niet laten liggen!

Hema Oogschaduw Swatches
Hema Oogschaduw Swatches

Wat mij echt verbaasde was dat deze oogschaduws ontzettend veel pigment afgeven. Ze zijn lekker zacht en blijven lang zitten! Ik had ze in de winkel even snel op mijn hand geswatched (zonder basis), en de groene en de blauwe zaten er aan het einde van de dag nog op. Ik moest moeite doen om ze van mijn handen af te krijgen. Om deze foto te maken heb ik Urban Decay Primer Potion als basis gebruikt, en toen bleven ze allemaal perfect zitten. Ideaal dus! Uiteraard is de prijs zoals we van Hema kennen. De oogschaduwtjes kosten slechts €2,50 per stuk.

Bij elk van deze kleuren is een bijpassend oogpotlood en nagellakje gemaakt. Dat is natuurlijk leuk om dezelfde kleuren bij elkaar te dragen, maar je kan er natuurlijk mee combineren! Wat dacht je van groene oogschaduw met fuchsia oogpotlood?

Ik weet niet precies hoe lang deze collectie in de winkel ligt, maar hij is nu verkrijgbaar!

Dit vind je misschien ook leuk...

15 reacties

 1. Wauhaaauw <3 i likee

 2. Omg?! Ik moet naar Hema … !!!

 3. Ziet er goed uit! 🙂

 4. Diede zegt:

  Nice! Ik durf niet zo goed van die felle oogschaduw. En ik heb sinds een tijdje de oogschaduwbasis en die irriteert nu ontzettend op mijn ogen.

  Waar heb jij jouw urban decay primer gekocht Charlotte?

  1. Ik heb de Urban Decay Primer gekocht bij Sephora in Parijs. Hij is in Nederland helaas niet te koop 🙁 eBay is een alternatief. Het is echt een hele fijne primer, de beste die ik heb gehad 😀

   1. Diede zegt:

    Thanks voor het antwoord! Ik heb geen paypal account dus moet dat eerst maar is gaan regelen haha!

 5. impressive! had ik niet verwacht van de hema 😛

 6. Wauw ziet er supermooi uit! Ga toch eens kijken bij de HEMA.

 7. Mooie kleuren en goede pigmentatie, zeker voor de HEMA. De neon nagellak is ook erg pretty. Ik heb je getagt voor de Stylish Blogger Award.

  1. Leuk! Ik ga eens even goed bedenken aan wie ik ‘m door ga geven!

 8. Prachtige kleurtjes! Ik ben echt aangenaam verrast met dat pigment, had ik helemaal niet verwacht.

 9. wat een super toffe kleuren!

 10. strietje zegt:

  Ik heb nog geen Hema make-up (behalve oogschaduwbasis dan),
  maar daar moet ik blijkbaar snel verandering in brengen!

 11. Wauw! Deze zien er supermooi uit! Misschien toch nog weer even langs de Hema!

 12. […] Hema Oogschaduw €2,50 (Hema)  Foto bron […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.