Make-up Reviews

Hema Oogschaduw (Swatches + Review)

Hema Oogschaduws

Hema Oogschaduws

Onlangs heeft Hema een collectie uitgebracht met felgekleurde make-upjes. Eén van de meest besproken producten uit deze serie is de Matte Topcoat, die ik later zal reviewen. Ook zijn met deze collectie een aantal felgekleurde oogschaduws uitgebracht. Ik ben nooit zo dol op Hema make-up, maar na het testen van deze kon ik deze echt niet laten liggen!

Hema Oogschaduw Swatches

Hema Oogschaduw Swatches

Wat mij echt verbaasde was dat deze oogschaduws ontzettend veel pigment afgeven. Ze zijn lekker zacht en blijven lang zitten! Ik had ze in de winkel even snel op mijn hand geswatched (zonder basis), en de groene en de blauwe zaten er aan het einde van de dag nog op. Ik moest moeite doen om ze van mijn handen af te krijgen. Om deze foto te maken heb ik Urban Decay Primer Potion als basis gebruikt, en toen bleven ze allemaal perfect zitten. Ideaal dus! Uiteraard is de prijs zoals we van Hema kennen. De oogschaduwtjes kosten slechts €2,50 per stuk.

Bij elk van deze kleuren is een bijpassend oogpotlood en nagellakje gemaakt. Dat is natuurlijk leuk om dezelfde kleuren bij elkaar te dragen, maar je kan er natuurlijk mee combineren! Wat dacht je van groene oogschaduw met fuchsia oogpotlood?

Ik weet niet precies hoe lang deze collectie in de winkel ligt, maar hij is nu verkrijgbaar!

15 Comments

 • Reply
  Jenieke
  3 juni 2010 at 10:21

  Wauhaaauw <3 i likee

 • Reply
  Lisha
  3 juni 2010 at 11:10

  Omg?! Ik moet naar Hema … !!!

 • Reply
  LiefdeVoorBeauty
  3 juni 2010 at 11:49

  Ziet er goed uit! 🙂

 • Reply
  Diede
  3 juni 2010 at 11:53

  Nice! Ik durf niet zo goed van die felle oogschaduw. En ik heb sinds een tijdje de oogschaduwbasis en die irriteert nu ontzettend op mijn ogen.

  Waar heb jij jouw urban decay primer gekocht Charlotte?

  • Reply
   Charlotte
   3 juni 2010 at 13:03

   Ik heb de Urban Decay Primer gekocht bij Sephora in Parijs. Hij is in Nederland helaas niet te koop 🙁 eBay is een alternatief. Het is echt een hele fijne primer, de beste die ik heb gehad 😀

   • Reply
    Diede
    5 juni 2010 at 13:49

    Thanks voor het antwoord! Ik heb geen paypal account dus moet dat eerst maar is gaan regelen haha!

 • Reply
  Marleen
  3 juni 2010 at 11:58

  impressive! had ik niet verwacht van de hema 😛

 • Reply
  Marjolein
  3 juni 2010 at 16:14

  Wauw ziet er supermooi uit! Ga toch eens kijken bij de HEMA.

 • Reply
  Shirley
  3 juni 2010 at 17:16

  Mooie kleuren en goede pigmentatie, zeker voor de HEMA. De neon nagellak is ook erg pretty. Ik heb je getagt voor de Stylish Blogger Award.

  • Reply
   Charlotte
   3 juni 2010 at 22:31

   Leuk! Ik ga eens even goed bedenken aan wie ik ‘m door ga geven!

 • Reply
  Prinses Prikbordje
  3 juni 2010 at 19:56

  Prachtige kleurtjes! Ik ben echt aangenaam verrast met dat pigment, had ik helemaal niet verwacht.

 • Reply
  Eva!
  3 juni 2010 at 22:58

  wat een super toffe kleuren!

 • Reply
  strietje
  5 juni 2010 at 10:58

  Ik heb nog geen Hema make-up (behalve oogschaduwbasis dan),
  maar daar moet ik blijkbaar snel verandering in brengen!

 • Reply
  Priscilla
  8 juni 2010 at 10:54

  Wauw! Deze zien er supermooi uit! Misschien toch nog weer even langs de Hema!

 • Reply
  Fabulous Eyeshadow | Beauty for you
  1 oktober 2013 at 13:56

  […] Hema Oogschaduw €2,50 (Hema)  Foto bron […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.