Budget Nagellak

H&M Glitter Nagellak-set

Toen ik gisteren na mijn werk even bij Hennes & Mauritz naar binnenliep kwam ik allemaal leuke nagel-producten tegen! H&M heeft het assortiment flink uitgebreid en heeft nu ontzettend veel bijzondere dingen waarmee je je nagels helemaal op kunt vrolijken. Ik nam een aantal dingen voor nail art meer (daar komt later meer over), maar uiteraard kon ik dit setje nagellakken ook niet laten liggen. Glitters! Yep, alweer glitters…

Het setje draagt de naam ‘Nail Polish’ (goh…) en is volgens mij in één combinatie verkrijgbaar. Deze set bevat één flesje simpele witte nagellak en drie vrolijke glitterlakken. Voor de set betaal je €5,95 en de flesjes bevatten 5 ml per stuk.

White is een prima basic witte nagellak die in twee laagjes dekt. Hij is niet heel streperig en lakt vrij soepel (al had mijn kwastje een verdwaalde haar die het lakken iets moeilijker maakte). Gewoon een prima witte nagellak, maar verder niks bijzonders.

Ik weet niet precies of het de bedoeling van H&M was om de witte lak als basis voor de glitterlakken te gebruiken, maar ik besloot ze voor deze foto’s met elkaar te combineren.

Pink Glitter vind ik geweldig over de witte basis! Ik heb voor deze foto twee laagjes van de glitterlak gebruikt, zodat hij het beste uitkomt. Het is een combinatie van verschillende formaten roze glitters en nog wat grote holografische glitters.

Blue Glitter vind ik niet zo heel spannend, al is de combinatie met de paarse gliters wel interessant. Ik heb ook bij deze lak twee laagjes gebruikt. Zoals je op de foto kunt zien is hij heel erg dekkend! Over de witte basis vind ik ‘m niet zo geslaagd, maar ik denk dat hij over een donkerblauwe lak juist heel mooi zou kunnen zijn.

Black Glitter was de grote verrassing van de drie glitterlakken! De zwarte glitters zijn namelijk niet echt gewone glitters, maar meer matte spikkeltjes. Daarnaast zitten er ook nog kleine en grote holografische glitters in verstopt waardoor je een verrassende combinatie krijgt. Deze doet het juist weer geweldig over de witte lak!

Ik was in de winkel al erg onder de indruk van het nagel-assortiment van H&M en deze set is daar een prima voorbeeld van. Wat een leuke combinaties! De blauwe lak vind ik persoonlijk iets minder, maar de andere twee glitters zijn erg leuk. Ik zag trouwens dat deze set ook in de webshop verkrijgbaar is, maar je zult ‘m vast ook bij veel filialen tegen kunnen komen. Vergeet dan ook niet even tussen de andere beautyproducten te kijken, want H&M is goed bezig geweest!

De H&M Nail Polish-set kost €5,95 en is verkrijgbaar bij de winkels en webshop van H&M.

Dit vind je misschien ook leuk...

46 reacties

 1. Vrolijke glitterlakjes!

 2. Mooi setje!

 3. Ik vind de laatste ook het mooist! 🙂

 4. zijn zeker leuke lakken

 5. Erg leuk setje!

 6. Wat een schattig setje! Ik vind ze leuk!

 7. Wauw prachtig!

 8. Leuke foto’s ik vind die blauwe eigenlijk wel mooi op die witte ondergrond !
  Leuk artikel, mooie foro’s ! 🙂 <3

 9. Super cute setje! Ik moet echt eens naar een grotere H&M op zoek…

 10. Brenda zegt:

  Verbazzing wekkend leuk deze set.

 11. Wat leuk zeg! Ik ben erg nieuwsgierig naar het beauty-assortiment van H&M. Vooral de roze glitter vind ik erg mooi 🙂

 12. Ziet er echt heel gaaf uit!

 13. Wauw wat een mooie glitterlakjes! En dat van de H&M! Daar moet ik ook snel eens langsgaan 😉

 14. Ik vind ze best mooi!

 15. Wendy (B) zegt:

  Dat ziet er heel leuk uit!
  Het is wel jammer dat je niet overal die beautyspullen kan vinden…

 16. Bianca zegt:

  Ik vind de blauwe glitternagellak juist mooi

 17. Wat een gaaf setje 🙂 Ik vind ze alledrie even mooi! Leuke combi met witte nagellak 🙂

 18. Wauw, mooi zeg!

 19. Wat een leuke glitters! En een witte lak die in twee laagjes best wel egaal dekt, vind ik ook een prestatie.

 20. Mooie glitters!
  Eefje

 21. ik heb er vrijdag nog mee in m’n handen gestaan maar niet meegenomen >.< volgende keer toch doen! 😀

 22. Super leuk setje! Ik hou van glitterlak alleen het eraf halen is wel wat minder… ^^

 23. Wat een schattig setje!

 24. Wilde ze pas bestellen, had ze uiteindelijk toch maar mijn winkelmandje uitgegooid. Maar wat zijn ze mooi!

 25. Ik vind de witte lak juist erg mooi. Bij mij strepen witte lakken altijd heel erg, maar deze is mooi creamy. Die zwarte glitters zijn ook erg gaaf inderdaad.

 26. Super leuk setje! Vooral die zwarte glitters!

 27. oooo wauwieee die wil ik ook hebben!! te leuk die glitters

 28. Niet gedacht dat ze zo leuk zouden zijn! en mooie witte lak, super dat ie in 2 laagjes dekt!

 29. Ziet er leuk uit zeg!

 30. lot zegt:

  Hoi,

  Ik heb even een vraagje aangezien jij bij de bodyshop werkt. Ik ben mijn bodyshoppasje kwijt. Maar nu ben ik juist bijna jarig. Had er al de hele tijd naar uitgekeken om iets uit te zoeken;). Maar sta ik ook in de computer? Of moet ik nu nog een keer voor 5 euro een nieuw pasje kopen?

  Bedankt!

  1. Sorry, daar kan ik je niet mee helpen. Je kunt het beste contact opnemen met de klantenservice!

 31. Leuk, die ga ik zeker kopen als ik terugkom van vakantie! Als ik er dan nog is..

 32. Ik vind alle combinaties best leuk 🙂

 33. Wauw, staat echt super leuk!

 34. Die zijn super leuk en vrolijk 😀 Ik vind de cosmetica van de H&M de laatste tijd steeds leuker en leuker worden!

 35. Superleuk! Ik ben gek op de lakjes van H&M!

 36. Leuke glitterlakjes 😀 x

 37. Wat een leuk setje!

 38. Erg leuk setje!

 39. Deze ga ik kopen! Hoe zit het om ze eraf te halen?

 40. Anne zegt:

  Het is echt een leuk setje, en ook nog eens voor een fijne prijs!

 41. Gaaaaf! Ik vind deze combi’s erg leuk!

 42. Stephanie zegt:

  Echt super leuke lakjes!! 😀 xxx Stephanie

 43. Ik hou van glittertjes dus deze ga ik zeker halen!

 44. Ik vind ze echt allemaal heel schattig 🙂 leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.