Nagellak

It’s A Gold Matte Camouflage

Ik had gisteren zin in een bijzonder nagellakje, maar ik kon niet kiezen (tjah, hoe kan dat ook met zoveel nagellak?). Ik was van plan een legergroen truitje te dragen met onder andere gouden sieraden. Ik bedacht me dat ik wel een leuke combinatie kon maken van Pieces It’s A Camouflage, Pieces Bubbling Crystal en de Hema Matte Topcoat. Dit is het resultaat:

Ik vind de combinatie erg goed geslaagd, maar de gouden glitters hadden nog iets meer matte gemogen. Of het nou aan de topcoat of aan de glitterlak zalf is weet ik niet, maar ik ga eens kijken of ik ‘m nog iets meer matte kan krijgen. Deze combinatie ga ik in elk geval nog veel vaker dragen!

Zoals jullie misschien wel gehoord hebben heeft Chanel onlangs een nagellak-collectie genaamd Les Khakis de Chanel uitgebracht. Helaas is die collectie alleen in Amerika verschenen en hebben wij Hollanders weer eens pech. Toen ik swatches bij Temptalia zag van de kleur Khaki Vert bedacht ik me dat Pieces It’s A Camouflage daar een redelijke dupe voor is. Je kan zien dat It’s A Camouflage een stukje groener is, maar hij heeft wat mij betreft dezelfde feel als Khaki Vert!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

  1. Ik vind het helemaal leuk@!

  2. Mooi kleurtje ! 🙂 Bedankt voor de swatch 😀

  3. Leuke combo! Hoop dat iemand snel de twee lakjes (Chanel en Pieces) kan vergelijken, lijkt me leuk als ze hetzelfde zijn!

    1. Wordt denk ik een beetje lastig, want ik denk dat de kans klein is dat iemand beide lakjes in bezit heeft 🙁 Jammer, want dat zou perfect zijn! Ik keek net even op eBay, en gaan de Chanel Khaki’s voor zo’n $70.00 per stuk. Yikes!

  4. Niet echt wat ik zou dragen, maar wel leuk 🙂

  5. Heel mooi kleurtje!

  6. Die bubbling crustal maar halen. Vind de combinatie prachtig 😆

  7. Wauw, wat een geweldige combinatie! Ik hou normaal niet zo van matte nagellak, maar in combinatie met glitters vind ik het dan wel weer heel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.