Budget

Januari is Budget-maand op PinkyPolish.nl!

Ja ja, je leest het goed! De komende maand zal Pinky Polish volledig in het teken staan van budget-producten en alles wat daarbij hoort. Geen MAC, geen Chanel, geen luxe items en geen mid-price producten. Puur budget! Als regel heb ik aangehouden dat een product maximaal €10,- mag kosten, maar het liefst niet meer dan €5,-. Het moet in de productcategorie dus in elk geval een budget-prijs hebben! Ik zal me natuurlijk niet alleen beperken tot budget-reviews, maar ook volledige budget-looks, budget-dupes en de nodige tips om op je cosmetica te besparen. Aan het einde van de maand zal ik mijn absolute budget-favorieten op een rijtje zetten zodat jullie precies weten op welke items je prima geld kunt besparen!

Zoals ik al even in het filmpje zei wil ik heel graag van jullie horen van wel product jullie op zoek zijn naar een budget-versie! Nagellak en oogschaduw is meer dan genoeg budget-proof te vinden, maar sommige andere producten kunnen nog wat lastig zijn. Laat je problemen en vooral ook je eigen budget-tips achter bij de comments!

104 Comments

 • Reply
  Chantal
  1 januari 2012 at 16:15

  Superleuk initiatief, ben heel nieuwsgierig naar alle producten die je gaat testen!

 • Reply
  Joanne
  1 januari 2012 at 16:38

  Leuk idee! Ik zou wel graag van huidverzorging inderdaad budget alternatieven zien, en ook graag van mascara. 🙂

 • Reply
  Annemarie
  1 januari 2012 at 16:51

  Penselen/kwasten… De oogschaduw kwasten van de hema zijn best oke, maar ik ben wel benieuwd of er andere kwasten zijn van goede kwaliteit, voor weinig geld. En dan het liefst gewoon kwasten die je in de winkel kunt kopen…

  • Reply
   Myrthe
   1 januari 2012 at 17:32

   Ja ik ben ook op zoek naar relatief goedkope maar goede kwasten ! 😉

  • Reply
   Iris
   1 januari 2012 at 19:46

   jaa dit vind ik ook echt een heel goed idee!

   Trouwens, Charlotte wat een leuk idee! ben benieuwd!

 • Reply
  Jessica
  1 januari 2012 at 16:54

  Leuk! Ik mag wel even op m’n budget letten 😉 Ik heb zelf erg vette oogleden en mascara loopt heel snel uit. Ik heb nu mascara die je er met 38 graden warm water pas afkrijgt. Loopt absoluut niet uit, maar duur (Sensai Kanebo en Clinique hebben er 1). Ben heel benieuwd of het goedkoper kan.

  • Reply
   Deb
   1 januari 2012 at 19:52

   Catrice heeft er ook een, Better than waterproof heet-ie geloof ik. Zelf vind ik die wel een stuk minder dan die van Clinique.

 • Reply
  Nadia
  1 januari 2012 at 17:01

  Een budget gezichts primer! 😉

  • Reply
   mandy
   1 januari 2012 at 17:27

   die van catrice is heel erg fijn !
   die heet prime and fine.
   kost maar 5 euro , echt een aanrader !

 • Reply
  Esther
  1 januari 2012 at 17:04

  Aah superleuk! Ik hoop dat je ook wat van nyx gaat reviews, of bijvoorbeeld een look met alleen nyx/essence/catrice. Ik zoek eigenlijk ook een goedkope concealer voor onder de ogen, die niet droog/cakey is. Laatste tijd hoor ik veel goede verhalen over de concealer van estee lauder, hier zou ik wel graag een budget versie van willen vinden. 🙂

 • Reply
  Marle
  1 januari 2012 at 17:05

  Wat een leuk en origineel initiatief! Zelf ben ik vooral geïnteresseerd in budget blush en kwasten op het moment!

 • Reply
  Marlot
  1 januari 2012 at 17:09

  Wat een super leuk idee ! =)
  Ehm, ik zou wel budget nagel/hand verzorgings of lip verzorgings producten willen zien :3
  Maar ook bijvoorbeeld, oogcreme en mascara !
  Happy new yeaar
  xo

 • Reply
  ValleydollEva
  1 januari 2012 at 17:11

  Suuuperleuk, ik kijk er al naar uit !

 • Reply
  Eva
  1 januari 2012 at 17:12

  Wat een leuk idee! Kwasten, vooral gezichtskwasten, en concealer zou ik wel graag willen zien.

 • Reply
  Joyce
  1 januari 2012 at 17:13

  Wat een geweldig leuk idee, zeker na de dure feestelijke maand die we gisteren afgesloten hebben. Ik ben zelf wel nieuwsgierig naar goede budget mascara’s en nagelverzorgingsproducten, zoals nagelriemcrème/olie/gel en nagelverharder, basecoat en topcoat. Veel succes met het testen van alle portomonnevriendijke producten deze maand!

 • Reply
  Elise
  1 januari 2012 at 17:15

  Ik ben al best lang op zoek naar een foundation die gewoon lang blijft zitten, in een lichte huidskleur, en die ook een beetje budget proof is. Ik gebruik nu die van de hema. Maar die dekt heel weinig. Misschien weet jij wat

  • Reply
   Eline
   1 januari 2012 at 18:46

   Die van catrice zijn geweldig!
   ze zijn in hele lichte kleuren en blijven superlang zitten!!
   zelf vind ik de matte heel fijn, maar heb een vette huid.
   anders is misschien de photo finish wat voor jou 🙂

 • Reply
  Tara
  1 januari 2012 at 17:15

  Super leuk idee, ben benieuwd naar de kwasten

 • Reply
  Dees
  1 januari 2012 at 17:17

  Geweldig idee! Ik ga met plezier alles lezen 🙂

 • Reply
  mandy
  1 januari 2012 at 17:29

  echt super leuk ! ook misschien een mooie partylook met goedkope producten? en het liefst reviews van producten die gewoon bij de drogisterij te koop Zijn ipv internet.

  ik volg je site nog niet zo lang maar telkens als ik naar bijv. een filmpje van je kijk word ik echt vrolijk. je bent een super vrouw !

 • Reply
  Colinda
  1 januari 2012 at 17:35

  Primers&foundations!
  ik gebruik zelf de catrice photofinish, maar ik wil wel een keer een andere proberen!

 • Reply
  Miranda
  1 januari 2012 at 17:37

  Oh wat een leuk idee.Ik denk dat de meeste hier erg blij mee zullen zijn, helemaal naar alle feestdagen , dan besteed je meestal wel wat meer uit.

 • Reply
  Denise
  1 januari 2012 at 17:44

  Wat een super idee! (ook echt top gepland na de dure december maand 😉 ) ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd naar budget serums voor de huid.

 • Reply
  Laura
  1 januari 2012 at 17:45

  Leuk dat je dit doet! Vooral omdat ‘minder geld uitgeven aan make-up’ waarscheinlijk bij veel van je bezoeksters wel op het goede voornemens lijstje staat ;P

  Inderdaad een budget gezichtsprimer, en misschien een product dat lijkt op MAC fix plus.. Ook lijkt het me erg fijn een goede matterende poeder goedkoop te kunnen scoren 🙂

 • Reply
  Amanda
  1 januari 2012 at 18:03

  Leuk idee! Ik wil inderdaad graag huidverzorging zien, goedkope krultang en misschien kun je wat dingen van MAX van de action proberen voor echt super budget?! 🙂

 • Reply
  Lysanne
  1 januari 2012 at 18:11

  Leuk idee, vooral die dupes!! Graag huidverzorging, kwasten en concealer (onder de ogen).

 • Reply
  Hanna
  1 januari 2012 at 18:13

  Leuk bedacht! Ik ben zelf op zoek naar een goede budget highlighter en finishing powder.

 • Reply
  charile
  1 januari 2012 at 18:31

  Wat een super goed idee! Ik ben benieuwd naar een goede budget concealer en poeder
  x

 • Reply
  Karen
  1 januari 2012 at 18:35

  Wat leuk zeg (: Wil dit jaar ook echt minder gaan uitgeven, dus ik ben benieuwd (:

 • Reply
  Eline
  1 januari 2012 at 18:49

  Ben erg benieuwd naar een butget krultang!!
  want bij mij zakken de krullen er zo snel uit als ik een goedkope krultang heb….
  ben wel benieuwd naar de krul en stijltang in-1 van de action..

 • Reply
  Yara
  1 januari 2012 at 19:03

  Heel gaaf idee, ik ga ook meedoen! 😉

 • Reply
  Iris
  1 januari 2012 at 19:11

  Misschien nog wat ideeen om te testen:
  budgetkwasten (van catrice, essence en hema)
  spullen voor wenkbrauwshapen
  foundations
  primers
  dag- en nachtcreme

  Merken:
  MAX (action)
  essence
  NYC
  catrice
  claire’s
  hema
  MNY
  Etos huismerk

  bij de kruidvat en trekpleister hebben ze trouwens vaak bakken met dingen die uit het assortiment gaan, die zijn vaak heel budget-vriendelijk!

 • Reply
  Daniëlle
  1 januari 2012 at 19:14

  Ik vind het echt een superleuk idee! ik ben namelijk 13 en ik moet alle make-up enzo van m’n zakgeld kopen (25 euro p.m.) en daarom koop ik liever niet 1 product van 25 euro maar meerdere! (;
  ik ben trouwens wel benieuwd naar goede make-upkwasten voor weinig geld !

 • Reply
  Astrid
  1 januari 2012 at 19:15

  Echt super leuk idee, ik gebruik zelf ook veel budget producten. Wel ben ik op zoek naar budget kwasten die je gewoon in de winkel kan kopen en dus niet online. De budget producten die ik zeker kan aanraden zijn de make-up producten van de Action, bijna alle make-up is fijn (zeker de blushes, foundation poeder, mascara en de oogpotloodjes).

  xx Astrid

 • Reply
  silvie
  1 januari 2012 at 19:23

  super leuk idee Charlotte!!!

  ik heb een keertje verassend goede en goedkope gezichtsverzorging en make-up (zoals kajal kohl) gevonden bij een buitenlandse winkel zoals een toko. Misschien een tipje!
  xxx

 • Reply
  Manuela
  1 januari 2012 at 19:27

  Wauw, dit is echt een leuk idee!
  Ik vind het altijd geweldig als een budget product super goed blijkt te zijn.

 • Reply
  Laura
  1 januari 2012 at 19:32

  Super leuk Charlotte! Ik laat niet vaak meer een reactie achter, maar wil je wel bij deze nog even laten weten dat ik sinds het begin van Pinkypolish al volg en je geweldig gegroeid vindt! Ga zo door, want ik ben stiekem echt fan van je 😉

 • Reply
  Manuela
  1 januari 2012 at 19:34

  Ik vind het zelf ook moeilijk om een budget concealer te vinden,
  de meeste budget concealers dekken gewoon niet goed genoeg.
  Dus ik hoop dat ik toch nog een keer een goede budget concealer kan vinden, aangezien ik het vrij veel gebruik.

 • Reply
  lyanne
  1 januari 2012 at 19:34

  wat een top idee! 🙂

  ik zou zoveel mogelijk van essence en catrice en eigen merken kiezen! dat is toegangkelijk voor iedereen.. kruitvat etos en da zit bij iedereen wel in de buurt! 🙂

  top meid !
  xxx

 • Reply
  georgina
  1 januari 2012 at 19:50

  een budget losse poederr, en lief zo een transperante ( witte )

  ik heb nu een van catrice maar me huid blijft erg vettig ,

  tipss?

 • Reply
  Amy
  1 januari 2012 at 19:54

  Liefst huidverzorging en foundation

 • Reply
  Romy
  1 januari 2012 at 19:55

  Ik ben wel heel erg op zoek naar een budget licht wenkbrauw potlood of poeder. dus eentje voor blondies! er zijn wel wat lichtere kleuren, maar dat zijn dan vaak licht bruine met een warme ondertoon wat dan verschrikkelijk eruit ziet. Die van de hema misschien? al zei een keer iemand dat die ook een rare ondertoon had ofzo?
  Ben erg benieuwd! heel leuk idee vind ik het.
  en een gelukkig nieuwjaar natuurlijk!
  Groetjes, Romy

  • Reply
   Annemarie
   1 januari 2012 at 23:13

   Het lichtste wenkbrauw potlood van de hema lijkt als je hem zo ziet een wat groenige ondertoon te hebben. Hier zie je alleen niets van terug op het moment dat je je wenkbrauwen bij getekend hebt. Heel goed potlood voor de blondines onder ons;)

 • Reply
  Marga
  1 januari 2012 at 20:19

  Wat een superleuk idee! Ik zou wel een goede budget mascara willen zien.

 • Reply
  Welmoed
  1 januari 2012 at 20:43

  Gezicht basis primer,, foundation,
  En van de merken nyc en elf,, elf moet je alleen wel bestellen,
  En natuurlijk catrice en essence:) kruidvat etos eigenmerk,
  En kwasten lijkt me wel leuk!
  Aaaaaah, ik vind het echt super sulk iets budget!

 • Reply
  Jasperine
  1 januari 2012 at 21:01

  Heel leuk dat je dit gaat doen ik ben op zoek naar een budget highlighter en mooie blush die goed kleur af geeft.En ik gebruik de fotofinish van catrice ook maar ben op zoek naar een andere die ook goed is

 • Reply
  Jolien
  1 januari 2012 at 21:04

  een fijne oogcreme! voor een gevoelige huid.
  heel erg leuk die budget maand!!!

 • Reply
  Lotte
  1 januari 2012 at 21:30

  Wat een leuk idee! Ik ben wel benieuwd naar goede budget huidverzorging en mascara.

 • Reply
  Jana
  1 januari 2012 at 21:44

  Super leuk! Ik kijk er echt naar uit 🙂
  Vooral naar goede maar toch goedkope kwasten
  en ook een goede budget eyeliner zoek ik nog
  xx Jana

 • Reply
  Kim
  1 januari 2012 at 22:22

  wat een gaaf idee!
  ik ben erg benieuwd naar een hele goede budget mascara, ik heb er al een aantal gehad en toch heb ik de perfecte nog niet gevonden..

  ook heb ik een kleine tip: de producten van het merk fogan cosmetics (google voor site) zijn heeeeeel erg budget, ik ben benieuwd wat je daar van vind! 😀

  succes 😉

 • Reply
  Myrthe
  1 januari 2012 at 22:32

  Ik vind het echt een super leuk idee! Ik zou het ook leuk vinden om goedkope kwasten, verzorgingsproducten en reinigingsproducten te zien! Persoonlijk vind ik het niet echt leuk om merken zoals NYX of wet ‘n wild te zien, omdat je dat moet bestellen en nog door de verzendkosten op een groot bedrag uitkomt.
  Ik vind het in ieder geval een super leuk idee!
  xx Myrthe

 • Reply
  Laura
  1 januari 2012 at 22:39

  Wat een super tof idee zeg, ben erg benieuwd! Zelf ben ik nog altijd opzoek naar een fijne kwastenset die in de winkel te koop is en een goed dekkende foundation voor de lichte huid. 🙂

 • Reply
  Bo
  1 januari 2012 at 22:46

  Superleuk idee!
  Ik ben wel op zoek naar een goede budget-concealer, niet specifiek voor onder de ogen.
  Budget-huidverzorging zou ook tof zijn, vooral een serum ben ik nog naar op zoek.
  Ik kijk ernaar uit!
  Xx

 • Reply
  Anne
  1 januari 2012 at 23:06

  Hey
  Ik zou graag wat budgettips krijgen ivm huidverzorging. En goedkope goede kwasten, welke standaard kwasten moet je zeker hebben?
  Groetjes

 • Reply
  LottedeJ
  1 januari 2012 at 23:09

  Wat een leuk idee, zeg! Ik ben vooral op zoek naar een soort van basis voor je huid die een mooie glow geeft. Een soort van illuminator, ofzo?

  • Reply
   Di
   2 januari 2012 at 14:28

   ja ik ben ook benieuwd naar een mooie illuminator. Als het goed is komt er in januari of februari eentje uit van essence? daar ben ik heel benieuwd naar iig dus zou leuk zijn als je die kunt testen

 • Reply
  aniek
  1 januari 2012 at 23:11

  wat leuk zeg! ik zoek al een tijdje naar een goede budget scrub voor m’n gezicht. ik gebruik er nu één van de bodyshop tea tree lijn. die bevalt me erg goed maar een goede budget scrub zou echt geweldig zijn 🙂 en kwasten! daar zie ik ook niet veel budget van (goede) xxx

 • Reply
  Emma
  1 januari 2012 at 23:18

  Wat een goed idee! Ik ben opzoek naar goedkope kwasten, een goede en dekkende concealer die niet in je de lijntjes onder je ogen gaat zitten en een goed poeder waarbij je gezicht écht de hele dag glans vrij blijft. Echt een top idee!

 • Reply
  Jenneke
  1 januari 2012 at 23:31

  Allereerst een heel gelukkig nieuwjaar! Budget is altijd goed, dus ben erg benieuwd.
  Zal je zeker blijven volgen.
  Het moeilijkste product om budget te vinden vind ik toch wel een goede dagcreme met minstens SPF 15, als je mij hieraan kunt helpen ben ik echt super blij!

  • Reply
   Natasja
   2 januari 2012 at 00:47

   Die wou ik ook posten! 🙂 En dan ook nog 1 die niet op dieren is getest! Verder een gelukkig nieuw jaar en leuk idee, ben benieuwd naar de artikelen/filmpjes 🙂

   • Reply
    Anieke
    8 januari 2012 at 11:45

    Cosmetica wordt in Europa niet meer op dieren getest. Daar zijn richtlijnen voor, dus als je een product koopt waarvan je weet dat het niet uit Amerika ofzo komt, zit je goed met dierproef-vrij!

 • Reply
  Larissa
  1 januari 2012 at 23:46

  Gelukkig nieuw jaar!

  Wat ik zoek: Poeder om je gezicht ( foundation, concealer) af te poederen, het liefst een transparante 🙂

  • Reply
   Sarah
   2 januari 2012 at 15:01

   Een transparante poeder heeft essence, het is wel een losse poeder, maar die is heel erg goed! En catrice had er ook eentje in de Las Vegas collectie misschien dat je die nog te pakken kan krijgen! 🙂

 • Reply
  Marsha
  1 januari 2012 at 23:57

  Wat een super idee! Goede timing ook natuurlijk met alle goede voornemens!
  Ik ben een groot voorstander van de budget producten, bijna mijn hele stash bestaat uit catrice, essence en sephora (3 voor 10 actie). Maar wat ik altijd verraderlijk vind aan budget producten, is dat je sneller geneigd bent om iets te kopen. Bij de kruidvat gooi ik al gauw elke week voor 20 euro aan make up en verzorging producten in mijn mandje ‘omdat het toch allemaal zo goedkoop is’. Thuis realiseer ik dan dat de helft van slechte kwaliteit is, en ik al een soortgelijk product heb van de andere helft (ik denk dat dit heel herkenbaar is).

  Daarom ben ik de laatste tijd ook beetje bij beetje fan geworden van de mac en andere high end merken, omdat ik liever daar die 20 euro uitgeef aan een product dat ik ècht graag wil, ipv een product dat ik in een spontane opwelling koop.

 • Reply
  Marly
  2 januari 2012 at 00:53

  Wat ik altijd moeilijk vind, is een dagcrème ook echt speciaal voor een “probleemhuid” om het zo maar even te noemen. Ik heb een extreem droge huid, en vooral in de winter, maar kan ook echt geen goede budgetproof dagcrème vinden. Tenminste, geen die echt ook iets doet. Natuurlijk zijn er altijd wel fijne dagcrèmes, maar geen die er echt uitspringen! Zou dat graag terug willen zien, als je het gevonden zou krijgen en als er meer animo voor zou zijn onder de bezoekers.
  Buiten dat, een heel fijn 2012 toegewenst!

  • Reply
   Matia
   2 januari 2012 at 10:28

   Mijn vriend heeft ook een extreem droge huid en ik heb hem de vitamine e creme van jacob hooy aangeraden (te koop bij de tuinen). Hier betaal je 5 euro voor, voor een grote pot! Je kan er best lang mee doen! Er zitten geen parabenen in en het werkt zooo goed! Ik gebruik hem zelf als nachtcreme, omdat ik overdag niet zo’n vette creme kan gebruiken. Maar echt, een wondermiddel! Je krijgt er ook geen puistjes van ofzo.. Echt een aanrader!

   • Reply
    Marly
    3 januari 2012 at 00:31

    Oh oke, heb het net even opgezocht, maar er staat verder allemaal op internet dat het voor acné heel goed werkt (wat naar mijn idee meer bij de wat vettere huid hoort) en las ook dat er veel baat bij is door mensen met puistjes etc. Ik zit te twijfelen, haha. Maar bedankt voor je tip! Ik ga zeker even kijken bij de Tuinen!

 • Reply
  Lieve
  2 januari 2012 at 08:49

  Wat een leuk idee! 🙂
  Ik ben vooral op zoek naar een echt goede oogschaduwbasis… Ik heb die van nyx en die werkt bij mij echt niet. 🙁 Mijn oogleden zijn wat aan de ‘vette’ kant, mss daarom? Dus zoek ik een deftig product.

  Ook degelijke goedkopere kwasten zijn altijd welkom 🙂

  Gelukkig nieuwjaar alleszins! x

 • Reply
  Moniek
  2 januari 2012 at 09:06

  Hoi,
  Ik ben benieuwd naar de eyeliner stift van Catrice. Die is 2,99 (geloof ik). Ik weet dat veel mensen de Master Precise Eyeliner van Maybelline fijn vinden, maar ik ben benieuwd of hij hiermee te vergelijken is of dat de kwaliteit toch minder (of beter natuurlijk) is.

 • Reply
  Matia
  2 januari 2012 at 10:25

  Goed idee! Ben nu al benieuwd! Ik zoek een waterproof (maar dan ook écht waterproof) mascara, een goeie bufferkwast en een mooie highlighter!

  • Reply
   Hannah
   2 januari 2012 at 12:22

   Een goede waterproof mascara is de ‘better than waterproof mascara’ van catrice. Deze blijft echt goed zitten!

 • Reply
  Tess
  2 januari 2012 at 10:38

  Wat een superleuk idee ! Ik ben 14 en heb dus niet het budget voor de dure highend merken . Dus dit is voor mij super 🙂 ik zoek goede budget kwasten en een dekkende concealer .

 • Reply
  maartje
  2 januari 2012 at 12:13

  ik ben op zoek naar een goede budget mascara die geen spinnenpoten geeft
  ik had al een idee (catrice met look 1 en 2) maar misschien heb jij een beter idee

 • Reply
  Hannah
  2 januari 2012 at 12:24

  Ik ben op zoek naar een goedkope stippling brush die gewoon in de winkels te koop is.
  Wat ik ook nog altijd zoek is een hele lichte foundation. Ik heb die van catrice maar die is zelfs nog te donker.

  Super leuk dat je een maandje aandacht besteedt aan budget!

  xx

 • Reply
  Jeske
  2 januari 2012 at 13:28

  Wat is super idee! Ik koop het liefst alleen budget producten dus ben helemaal blij hiermee! Ik zoek nog goedkope kwasten en een vloeibare dekkende concealer, want ik heb last van donkere kringen onder mn ogen:s
  xxx

 • Reply
  welmoed
  2 januari 2012 at 13:40

  hihi, ik had alles gereageerd, maar nu nog eens,
  ELF dat merk zou ik dus wel iets meer van willen weten.
  en een transeprante poeder, en wat me ook leuk lijkt om leuke blushes in verschillende kleuren budget prooof te hebben. 😉
  supersupersuper leuk dit budget projectje!

  • Reply
   kathleen
   2 januari 2012 at 21:19

   ELF heb ik ook al veel over gehoord. Alles is zo super goedkoop. Misschien dat je dat eens kan uitproberen? en oh ja! Budget haarkleuring (niet permanente) zou ook leuk zijn!

 • Reply
  Ivy
  2 januari 2012 at 14:23

  Ik ben op zoek naar een budgetvriendelijke foundation (oil-free & longlasting) en een transparant poeder om af te poederen

 • Reply
  Wendy
  2 januari 2012 at 14:35

  wat ontzettend leuk!!! hier hou ik van! Ik gaf vroeger gemakkelijk geld uit aan make-up en verzorgingsproducten, maar toen veranderde mijn financiele situatie (van samenwonen naar alleen wonen…. ), en sinds die tijd probeer ik van al mijn luxere producten goede budgetvarianten te vinden.

  Ik ben absoluut op zoek naar een budget cleanse off oil…
  Jij hebt toen zo’n geweldig artikel geschreven over eerst je make-up verwijderen en daarna pas je gezicht reinigen. Dit doe ik sinds die tijd iedere avond trouw. Ik verwijder mijn make-up nu met zo’n reinigingsdoekje (budget-alarm Essence, erg fijn!), maar zou zo’n oliereiniger ook wel eens willen proberen, maar dan wel budget.
  Ook heb jij ooit iets geschreven over AHA’s BHA’s… ook hier ben ik geïnteresseerd in om crèmes te gaan gebruiken die dit bevatten, maar dan wel budget!

  En tot slot lees ik hier veelal de vraag over een goede finishing powder; die van Essence (fix and matt ofzo) kan ik aanraden. Staat alleen wel in het “extra” schap volgens mij.

  Ik verheug me op alle artikelen deze maand 🙂

 • Reply
  Lianne
  2 januari 2012 at 14:57

  super leeuk !!
  ben nou al benieuwd.
  kan niet wachten

 • Reply
  Marieke
  2 januari 2012 at 15:02

  Zou je de nagellakjes van Hema willen reviewen. Ik ben erg benieuwd of deze van goede kwaliteit zijn want ik zie daar altijd zoveel leuke kleurtjes voor heel weinig.

 • Reply
  Sarah
  2 januari 2012 at 15:03

  Ik zoek nog budget verzorgingsproducten en je had er al getoond, die van de kruidvat, maar ik heb hele gevoelige huid, met acne, en ik kan niet iets met parfum in gebruiken. Ik gebruik nu producten van Louis Widmer en ze zijn super goed, maar toch nog wel prijzig, als je een alternatief zou vinden, zou dat heel fijn zijn! 🙂

 • Reply
  Tara
  2 januari 2012 at 15:13

  Echt een leuk thema! Ik ga je site deze maand extra goed in de gaten houden! 🙂
  Wat ik zelf moeilijk vind om te vinden in het budget assortiment is een langhoudende lipgloss, maskers, nacht en dag creme.

 • Reply
  Agnetha
  2 januari 2012 at 15:59

  Jij ook de beste wensen voor 2012! En heel leuk item voor deze maand. Budget producten zijn altijd wel leuk om te reviewen, het ene budgetmerk is dan net weer beter dan de ander.

 • Reply
  Nannick
  2 januari 2012 at 19:59

  Super goed. Ik ben benieuwd 😉

 • Reply
  anoniem
  2 januari 2012 at 21:29

  leuk idee!
  ik zoek een goed WIT oogpotlood die goed kleur afgeeft en lang blijft zitten (en dus niet zo duur is).
  heb er nu een van die hema maar die is binnen een uurtje alweer bijna helemaal weg. =(

  xx =)

 • Reply
  noirperle
  2 januari 2012 at 22:08

  Ik ben op zoek naar longlasting camouflage voor puisten en vlekken. ik heb die van maybelling stay 24 uur getest, maar die maakt mijn huid droog. Ik zou ook een hele goede camouflagestick tips kunnen gebruiken voor onder je ogen. Minerals van maybelline was supergoed, maar die maken ze niet meer helaas.

  dus alle tips welkom

 • Reply
  Eveline
  3 januari 2012 at 12:17

  Ik hou je site al een tijdje in de gaten, maar dit is de eerste keer dat ik wat post, hihi!

  Ik ben op zoek naar een goede budget primer voor oogschaduw (oogschaduw basis dus). Ik doe normaal niets op mijn ogen en daarom is mijn oogschaduw er al snel weer af. Daardoor koop ik gel-achtige oogschaduw’s, maar dat is ook niet alles..

  Ook zou ik het leuk vinden om budget gezichtsmaskers te zien, maar dan diegene die er in 1 keer weer afkomen als 1 groot stuk “vel”. (dus geen creme, maar wat zo’n gezicht achterlaat)

  Ik ben benieuwd naar de artikelen. ^_^

 • Reply
  Kiek
  3 januari 2012 at 12:19

  Heei,

  Super goed idee! Ik ben opzoek naar goede maar goedkope mascara’s. Ik heb er nu eentje van maybelline; The one by one waterproof. Hij is erg fijn maar wel duur. Dus ik hoop dat je zoiets goedkoop kan vinden!

 • Reply
  Valérie
  3 januari 2012 at 17:24

  Leuk idee! Ben erg benieuwd wat je allemaal gaat doen. 🙂
  Het lijkt me leuk om mooie budgetlooks te zien.

 • Reply
  lisa
  3 januari 2012 at 20:00

  een super leuk idee!!!!!
  ik heb niet zoon groot budget om aan make-up uitgegeven.
  en een keer wat anders :):)

 • Reply
  Mendy
  4 januari 2012 at 11:11

  Jaaahhh!!! Dit is leuk zeg!
  Wat ik graag zou willen zien zijn budget parfums die wél lekker zijn en niet “goedkoop” ruiken. Ben benieuwd!!

 • Reply
  Maxime
  4 januari 2012 at 11:39

  Serums voor het gezicht zijn er geloof ik niet goedkoop, of wel?

 • Reply
  Anna
  4 januari 2012 at 13:44

  Yeah! Budgetmaand! ik hou van budget <3

 • Reply
  Jeske
  4 januari 2012 at 14:31

  Ik ben op zoek naar een goede blending kwast. Ik weet dat hema er een in het assortiment had, maar ik weet niet of deze er nog steeds in zit. Ik heb ook over de elf kwasten gelezen, maar daar komen weer verzendkosten bij dus ik zou liever goedkope kwasten van de hema willen.

  En ook zou ik graag tips willen om donkere kringen onder mijn ogen te camoufleren. Ik heb al het concealer palette van catrice, maar ik ben nog niet helemaal tevreden met het resultaat..
  Ik hoop dat je me kan helpen:)

 • Reply
  Nicole
  4 januari 2012 at 18:34

  Wat een superleuk idee! Ik denk dat heel veel mensen hier iets aan hebben. Ik ben al een tijd op zoek naar budgetproof haar- en gezichtverzorginsproducten; bijv. serum (zoals je al zei), maar ook facewash etc. en gezichtsmaskertjes.

  • Reply
   Nicole
   4 januari 2012 at 18:36

   En o ja, naar goede budget kwasten zoek ik ook al een tijdje.

 • Reply
  Nina
  4 januari 2012 at 22:08

  Wat ik echt zoek zijn budget gezichtkwasten. En een goede budget mascara. Veder vind ik het echt een super leuk idee die budget maand.

 • Reply
  Esmiralda
  6 januari 2012 at 15:53

  Super leuk dat je dit doet!
  Ik zoek een mooie paarse lipstick die een beetje goed blijft zitten ^^ Is heel moeilijk want er is waarschijnlijk niet veel vraag naar..

  • Reply
   Esmiralda
   6 januari 2012 at 15:54

   Van een merk dat niet op dieren test trouwens.. Anders koop ik m niet 🙂

 • Reply
  Anieke
  8 januari 2012 at 11:47

  Ik zie weinig reviews over Dr. Van den Hoog. Dat is wel aardig budgetproof en het merk heeft goede reinigers! Misschien kan je daar wat over schrijven?

  • Reply
   Charlotte
   8 januari 2012 at 18:46

   Ze zijn tegenwoordig wat duurder, dagcrèmes rond €15,- enzo. Ik ga ze zeker een keer testen, maar voor de écht budget-categorie zijn ze net een beetje te duur 😉

 • Reply
  Jeske
  19 januari 2012 at 18:34

  Weet iemand nog een goedkope body scrub? X

 • Reply
  isa
  24 januari 2013 at 00:44

  Misschien een foundation, bb cream (!!) en/of highlighter? 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.