Nagellak

Konad Coral Leopard Nails

Toen ik begon met Pinky Polish was Konad dรฉ trend van het moment. Ook ik was helemaal dol op deze simpele manier van Nail Art. Onlangs realiseerde ik me dat ik mijn Konad-spulletjes al tijden niet meer gebruikt had, dus ik besloot er weer eens mee aan de slag te gaan. Ik had een paar feestjes, dus ik had wel zin in iets opvallends. Benieuwd naar het resultaat en hoe ik het heb gemaakt? Lees snel verder!

Als je niet bekend bent met Konad, dan kun je hier meer informatie vinden. Hopelijk wordt het dan een beetje duidelijk! In het kort is Konad een stempelsysteem waarmee je figuurtjes of printjes op je nagels kunt maken. Je gebruikt speciale sjablonen, schrapers, stempels en speciale nagellak om daarmee de afbeeldingen op je nagels te drukken. Er zijn talloze verschillende ‘imageplates’ verkrijgbaar, waardoor je allerlei leuke combinaties kunt maken. Hoewel meerdere merken vergelijkbare setjes op de markt hebben gebracht (onder andere Essence en tegenwoordig zelfs Action!) was Konad de eerste en wat mij betreft ook de beste.

Zoals ik al vertelde had ik zin in iets geks en opvallends, dus besloot ik voor een felgekleurde luipaardprint te gaan! Tja, da’s weer eens wat anders. In het verleden heb ik ook ooit een vergelijkbaar iets gedaan met goud, maar ik vond dit wat toepasselijker voor de gelegenheden waar ik naartoe zou gaan.

Voor de basiskleur gebruikte ik mijn grote favoriet Essie Tart Deco. Deze is zo mooi! Vervolgens gebruikte ik de zwarte Konad Stamping Polish in combinatie met de Konad Imageplate M57. Ik vond het altijd leuk om Konad-creaties aan te vullen met wat extra kleur, dus heb ik een aantal van de vlekken ingekleurd met behulp van een Essence Dotting Tool en Catrice Berry Bazar (en oude donkerroze LE). Goed laten drogen, heel voorzichtig topcoat aanbrengen en klaar!

Het is even een klusje, maar uiteindelijk was ik eigenlijk nog verrassend snel klaar. En het resultaat was zo leuk! Ik merkte wel dat ik weer even aan het systeem moest wennen, maar het is supersimpel, dus iedereen kan er mee overweg. Hierdoor krijg ik weer helemaal zin om het vaker te doen! Eerdere creaties kunnen jullie hier vinden. Het zijn wel allemaal oude artikelen, maar wie weet kunnen jullie nog wat inspiratie eruit op doen! Konad is onder andere verkrijgbaar via de Nederlandse webshops PrettyPolish en Enchantra.

Dit vind je misschien ook leuk...

35 reacties

 1. Oew leuk! ๐Ÿ™‚ Ik heb ook eens met de losse hand een nail art gemaakt met panterprint! ๐Ÿ™‚

 2. Ziet er mooi uit! Ik heb nagelstickers met luipaardprint gekocht voor oud en nieuw, vind het wel feestelijk haha ๐Ÿ˜€

 3. Suzanne zegt:

  Leuke nail-art!

 4. Maria zegt:

  Wat een leuke, aparte kleurencombinatie. Heel mooi!

  Zelf heb ik ook een stempelsetje, maar ik kan er niet goed mee overweg dus doe ik er eigenlijk niets mee. Wel jammer, want je kunt er zulke leuke creaties mee maken.

 5. Jessica zegt:

  Wel een leuk resultaat eigenlijk!

  Ik las op twitter iets over dat je een eigen bedrijfje zou starten; nu vroeg ik me af wat voor bedrijfje dat zal worden. ๐Ÿ™‚
  Ik wens je er in ieder geval veel succes mee!

  1. Mijn website is mijn bedrijfje! Bedankt ๐Ÿ˜€

 6. super gaaf gedaan ๐Ÿ˜€

 7. Ik hou er echt van. Ik ben sinds kort ook weer helemaal verslaafd aan mijn konad spulletjes =)

 8. Superleuk, die luipaardprint!!

 9. Wauw, prachtig! Mooie kleuren heb je hiervoor gebruikt! ๐Ÿ™‚

 10. Bianca zegt:

  Leuk, wanneer komt er een review van de overige ciate adventskalender ?

  1. Waarschijnlijk volgende week! Ik ga morgen swatchen ๐Ÿ˜‰ Doordat het zo druk was met mijn andere werk is het er niet meer op tijd van gekomen, maar ik wil ze absoluut nog even laten zien!

 11. Martine zegt:

  Wat leuk ! Ik zou heel graag die stempeltechniek eens uitproberen maar ben bang dat me dat niet zal lukken, ben zo’n kluns in die dingen. Ben al lang blij dat ik mijn nagels goed gelakt krijgt ๐Ÿ˜€

 12. Super leuk gedaan, mooie kleuren ook bij elkaar gecombineerd

 13. Wat suuper gaaf gemaakt!

 14. kan je een keer een nagellakstash filmpje maken?

 15. Ziet er heel leuk uit!!!!

 16. Ik heb al een paar keer op het punt gestaan een konad stempel set aan te kopen -samen met deze template- maar het kwam er maar nooit van. Na 1 januari zal het er denk ik toch eens van komen ๐Ÿ™‚

 17. Gaaf! Erg goed gelukt!

 18. Wauw wat mooi, wat heb jij veel stempel plaatjes zeg!
  liefs

 19. ziet er heel leuk. ik hou wel van opvallende nagels.

 20. Wauuuww! Super mooi gemaakt!!!

 21. Love it! Echt heel knap.

 22. Het ziet er leuk uit! ๐Ÿ™‚

 23. Ziet er schattig uit ๐Ÿ™‚ x

 24. Ahh, supertof <3 Nu heb ik ook weer zin om te konadden!

 25. Ooooh wat enorm leuk!

  โ™ฅ

 26. Wauw, heel mooi (:

 27. Wat mooi gedaan! Ik vind de kleurencombinatie ook super leuk ๐Ÿ™‚

 28. Mooi! De kleurencombo vind ik ook erg leuk! Ik vind zowel Konad als handmade nailart mooi, ik moet ook weer eens Konad gaan gebruiken!

 29. Heeeeel gaaf gedaan, netjes ook! Heel tof ๐Ÿ˜€ Fijne jaarwisseling.

 30. OMG! I love them!! Deze wil ik ook!! Maar ik ben zo verschrikkelijk onhandig! Ik ben al blij dat ik een mooi effen kleurtje probleemloos kan aanbrengen ๐Ÿ™‚
  xxx
  Eefje

 31. Vandaag stel ik mijn top 5 van Nail Arts voor op mโ€™n blog,
  Jij behoort ook tot die top, dus als het goed is voor jou zet ik deze nail art + een link naar jouw blog op mijn blog?
  xx Rani

  1. Ja hoor, dat is prima ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.