Nagellak

Konad Coral Leopard Nails

Toen ik begon met Pinky Polish was Konad dΓ© trend van het moment. Ook ik was helemaal dol op deze simpele manier van Nail Art. Onlangs realiseerde ik me dat ik mijn Konad-spulletjes al tijden niet meer gebruikt had, dus ik besloot er weer eens mee aan de slag te gaan. Ik had een paar feestjes, dus ik had wel zin in iets opvallends. Benieuwd naar het resultaat en hoe ik het heb gemaakt? Lees snel verder!

Als je niet bekend bent met Konad, dan kun je hier meer informatie vinden. Hopelijk wordt het dan een beetje duidelijk! In het kort is Konad een stempelsysteem waarmee je figuurtjes of printjes op je nagels kunt maken. Je gebruikt speciale sjablonen, schrapers, stempels en speciale nagellak om daarmee de afbeeldingen op je nagels te drukken. Er zijn talloze verschillende ‘imageplates’ verkrijgbaar, waardoor je allerlei leuke combinaties kunt maken. Hoewel meerdere merken vergelijkbare setjes op de markt hebben gebracht (onder andere Essence en tegenwoordig zelfs Action!) was Konad de eerste en wat mij betreft ook de beste.

Zoals ik al vertelde had ik zin in iets geks en opvallends, dus besloot ik voor een felgekleurde luipaardprint te gaan! Tja, da’s weer eens wat anders. In het verleden heb ik ook ooit een vergelijkbaar iets gedaan met goud, maar ik vond dit wat toepasselijker voor de gelegenheden waar ik naartoe zou gaan.

Voor de basiskleur gebruikte ik mijn grote favoriet Essie Tart Deco. Deze is zo mooi! Vervolgens gebruikte ik de zwarte Konad Stamping Polish in combinatie met de Konad Imageplate M57. Ik vond het altijd leuk om Konad-creaties aan te vullen met wat extra kleur, dus heb ik een aantal van de vlekken ingekleurd met behulp van een Essence Dotting Tool en Catrice Berry Bazar (en oude donkerroze LE). Goed laten drogen, heel voorzichtig topcoat aanbrengen en klaar!

Het is even een klusje, maar uiteindelijk was ik eigenlijk nog verrassend snel klaar. En het resultaat was zo leuk! Ik merkte wel dat ik weer even aan het systeem moest wennen, maar het is supersimpel, dus iedereen kan er mee overweg. Hierdoor krijg ik weer helemaal zin om het vaker te doen! Eerdere creaties kunnen jullie hier vinden. Het zijn wel allemaal oude artikelen, maar wie weet kunnen jullie nog wat inspiratie eruit op doen! Konad is onder andere verkrijgbaar via de Nederlandse webshops PrettyPolish en Enchantra.

35 Comments

 • Reply
  NiceNailArts
  28 december 2012 at 11:13

  Oew leuk! πŸ™‚ Ik heb ook eens met de losse hand een nail art gemaakt met panterprint! πŸ™‚

 • Reply
  Kimberley
  28 december 2012 at 11:17

  Ziet er mooi uit! Ik heb nagelstickers met luipaardprint gekocht voor oud en nieuw, vind het wel feestelijk haha πŸ˜€

 • Reply
  Suzanne
  28 december 2012 at 11:23

  Leuke nail-art!

 • Reply
  Maria
  28 december 2012 at 11:33

  Wat een leuke, aparte kleurencombinatie. Heel mooi!

  Zelf heb ik ook een stempelsetje, maar ik kan er niet goed mee overweg dus doe ik er eigenlijk niets mee. Wel jammer, want je kunt er zulke leuke creaties mee maken.

 • Reply
  Jessica
  28 december 2012 at 11:39

  Wel een leuk resultaat eigenlijk!

  Ik las op twitter iets over dat je een eigen bedrijfje zou starten; nu vroeg ik me af wat voor bedrijfje dat zal worden. πŸ™‚
  Ik wens je er in ieder geval veel succes mee!

  • Reply
   Charlotte
   28 december 2012 at 11:40

   Mijn website is mijn bedrijfje! Bedankt πŸ˜€

 • Reply
  femketje
  28 december 2012 at 11:44

  super gaaf gedaan πŸ˜€

 • Reply
  beautybysandra
  28 december 2012 at 12:26

  Ik hou er echt van. Ik ben sinds kort ook weer helemaal verslaafd aan mijn konad spulletjes =)

 • Reply
  Lin
  28 december 2012 at 12:33

  Superleuk, die luipaardprint!!

 • Reply
  Silvy
  28 december 2012 at 12:34

  Wauw, prachtig! Mooie kleuren heb je hiervoor gebruikt! πŸ™‚

 • Reply
  Bianca
  28 december 2012 at 12:44

  Leuk, wanneer komt er een review van de overige ciate adventskalender ?

  • Reply
   Charlotte
   28 december 2012 at 17:29

   Waarschijnlijk volgende week! Ik ga morgen swatchen πŸ˜‰ Doordat het zo druk was met mijn andere werk is het er niet meer op tijd van gekomen, maar ik wil ze absoluut nog even laten zien!

 • Reply
  Martine
  28 december 2012 at 13:37

  Wat leuk ! Ik zou heel graag die stempeltechniek eens uitproberen maar ben bang dat me dat niet zal lukken, ben zo’n kluns in die dingen. Ben al lang blij dat ik mijn nagels goed gelakt krijgt πŸ˜€

 • Reply
  Monique
  28 december 2012 at 14:48

  Super leuk gedaan, mooie kleuren ook bij elkaar gecombineerd

 • Reply
  Ashley
  28 december 2012 at 15:21

  Wat suuper gaaf gemaakt!

 • Reply
  kim
  28 december 2012 at 17:21

  kan je een keer een nagellakstash filmpje maken?

 • Reply
  BeautyByTS
  28 december 2012 at 17:31

  Ziet er heel leuk uit!!!!

 • Reply
  Sofie
  28 december 2012 at 18:56

  Ik heb al een paar keer op het punt gestaan een konad stempel set aan te kopen -samen met deze template- maar het kwam er maar nooit van. Na 1 januari zal het er denk ik toch eens van komen πŸ™‚

 • Reply
  Evita
  28 december 2012 at 19:20

  Gaaf! Erg goed gelukt!

 • Reply
  MySuperSweetLife
  28 december 2012 at 19:27

  Wauw wat mooi, wat heb jij veel stempel plaatjes zeg!
  liefs

 • Reply
  Dat Zit Wel Snor
  28 december 2012 at 19:36

  ziet er heel leuk. ik hou wel van opvallende nagels.

 • Reply
  Natiza
  28 december 2012 at 19:49

  Wauuuww! Super mooi gemaakt!!!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  28 december 2012 at 19:58

  Love it! Echt heel knap.

 • Reply
  Miladylike
  28 december 2012 at 20:31

  Het ziet er leuk uit! πŸ™‚

 • Reply
  Jana
  28 december 2012 at 21:30

  Ziet er schattig uit πŸ™‚ x

 • Reply
  Esmay
  28 december 2012 at 22:10

  Ahh, supertof <3 Nu heb ik ook weer zin om te konadden!

 • Reply
  Kaylani
  29 december 2012 at 16:07

  Ooooh wat enorm leuk!

  β™₯

 • Reply
  Kirsten
  29 december 2012 at 16:21

  Wauw, heel mooi (:

 • Reply
  Stell
  29 december 2012 at 20:50

  Wat mooi gedaan! Ik vind de kleurencombinatie ook super leuk πŸ™‚

 • Reply
  MissPrettyNails
  31 december 2012 at 13:03

  Mooi! De kleurencombo vind ik ook erg leuk! Ik vind zowel Konad als handmade nailart mooi, ik moet ook weer eens Konad gaan gebruiken!

 • Reply
  Lovethatmakeup
  31 december 2012 at 13:39

  Heeeeel gaaf gedaan, netjes ook! Heel tof πŸ˜€ Fijne jaarwisseling.

 • Reply
  Beautytalk
  5 januari 2013 at 21:17

  OMG! I love them!! Deze wil ik ook!! Maar ik ben zo verschrikkelijk onhandig! Ik ben al blij dat ik een mooi effen kleurtje probleemloos kan aanbrengen πŸ™‚
  xxx
  Eefje

 • Reply
  rani
  19 januari 2013 at 12:44

  Vandaag stel ik mijn top 5 van Nail Arts voor op m’n blog,
  Jij behoort ook tot die top, dus als het goed is voor jou zet ik deze nail art + een link naar jouw blog op mijn blog?
  xx Rani

  • Reply
   Charlotte
   19 januari 2013 at 15:29

   Ja hoor, dat is prima πŸ™‚

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.