Samenwerkingen

Kun jij de smaken van Lay’s raden?

Lays raad de smaak - 1

AdvertisementGeef mij een zak chips en ik ben gelukkig. Ja echt, lekkere chipjes zijn altijd mijn zwakke plek! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe smaken, dus het komt goed uit dat Lay’s op dit moment drie speciale smaken in de winkel heeft liggen. Maar welke smaken dat zijn? Tja, dat moeten wij raden! En als jij één van de smaken goed hebt, maak je kans op €10.000,-. Kom maar door met die chips!

Lays raad de smaak

Het is nog knap lastig om de smaken te raden, al kun je wel hints op Facebook, Shazam en de app Blippar vinden. Zo is één van de hints bij de groene smaak dat je oma fan is van dit gerecht. Op basis van de verpakking zou ik erwtensoep zeggen, al vind ik de smaak een beetje naar bolognese neigen. Wat denken jullie? De roze smaak is mij al helemaal een raadsel. Deze is zoet en heeft als hint dat het dubbel zo lekker is in combinatie met chocolade. Huh? Slagroom misschien? Spekkies? Géén idee! De gele smaak komt mij ontzettend bekend voor (en is stiekem mijn favoriet!), maar ik ben er nog steeds niet achter wat het nou precies is. Borrelplankje? Kaasstengels met chilisaus? De tip van deze smaak is iets met Maaskantje. Uhm, oké dan. Ik weet het echt niet.

Ik ben er duidelijk nog niet uit, maar jullie hebben nog 7 dagen om via de site van Lay’s de smaken te raden en €10.000,- te winnen (je kunt tot 31 oktober meedoen!). Hebben jullie het mysterie al ontrafeld?

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Oh god ik zou het ook echt niet weten

 2. ingrid zegt:

  Roze, zoet en chocolade, dan denk ik aan aardbeien.. Maar dat lijkt me dan wel heel vreemde chips;)

 3. Oehh klinkt alsof het wel gekke smaken zijn! Ben wel heel benieuwd nu:)

 4. Ik hoorde van iemand dat de roze naar churros smaakt… Elke keer denk ik; als dat zo is dan MOET ik hem kopen, maar ik ben bang dat het tegenvalt. Haha.

 5. Ik vind het knap lastig, maar vind de groene wel een beetje chili con carne achtig!

 6. Ik wil dit ook in België!

  1. Ik ook! Ik zie het bij alle bloggers en ik vind het zo leuk, enkel jammer dat ik niet eens kan proeven. Ik ben erg benieuwd naar die roze omdat die zoet zou smaken. Ik stem ervoor dat we dit ook in België doen haha.

   1. Ook bij ons in België te vinden bij Albert Heijn 😉 Denk niet dat we kunnen meedoen maar we kunnen wel proeven dus!

 7. Desirée zegt:

  Ik hoorde dat de roze naar bokkenpootjes smaakt 😉

 8. Alleen de roze heb ik nog niet geproefd. Maar de andere 2 weet ik ook echt niet! De gele heeft in ieder geval iets met kaas… maar verder?

 9. Ik ben heel benieuwd naar de gele smaak!

 10. Hmm, geen idee. Ik zou ze het liefst allemaal ook wel willen proeven, misschien toch nog even naar de supermarkt dan? 😉

  liefs,
  http://www.fluffylifestyle-nl.blogspot.nl/

 11. Het is echt zoveel moeilijker dan je denkt haha. Ik weet het ook nog steeds niet!

 12. Ik heb de roze geproefd en er kwamen steeds andere smaken in m’n hoofd naar boven. Ik vond die niet lekker trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.