Samenwerkingen

Kun jij de smaken van Lay’s raden?

Lays raad de smaak - 1

AdvertisementGeef mij een zak chips en ik ben gelukkig. Ja echt, lekkere chipjes zijn altijd mijn zwakke plek! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe smaken, dus het komt goed uit dat Lay’s op dit moment drie speciale smaken in de winkel heeft liggen. Maar welke smaken dat zijn? Tja, dat moeten wij raden! En als jij één van de smaken goed hebt, maak je kans op €10.000,-. Kom maar door met die chips!

Lays raad de smaak

Het is nog knap lastig om de smaken te raden, al kun je wel hints op Facebook, Shazam en de app Blippar vinden. Zo is één van de hints bij de groene smaak dat je oma fan is van dit gerecht. Op basis van de verpakking zou ik erwtensoep zeggen, al vind ik de smaak een beetje naar bolognese neigen. Wat denken jullie? De roze smaak is mij al helemaal een raadsel. Deze is zoet en heeft als hint dat het dubbel zo lekker is in combinatie met chocolade. Huh? Slagroom misschien? Spekkies? Géén idee! De gele smaak komt mij ontzettend bekend voor (en is stiekem mijn favoriet!), maar ik ben er nog steeds niet achter wat het nou precies is. Borrelplankje? Kaasstengels met chilisaus? De tip van deze smaak is iets met Maaskantje. Uhm, oké dan. Ik weet het echt niet.

Ik ben er duidelijk nog niet uit, maar jullie hebben nog 7 dagen om via de site van Lay’s de smaken te raden en €10.000,- te winnen (je kunt tot 31 oktober meedoen!). Hebben jullie het mysterie al ontrafeld?

14 Comments

 • Reply
  Manon
  24 oktober 2014 at 15:03

  Oh god ik zou het ook echt niet weten

 • Reply
  ingrid
  24 oktober 2014 at 15:15

  Roze, zoet en chocolade, dan denk ik aan aardbeien.. Maar dat lijkt me dan wel heel vreemde chips;)

 • Reply
  Isabella
  24 oktober 2014 at 15:15

  Oehh klinkt alsof het wel gekke smaken zijn! Ben wel heel benieuwd nu:)

 • Reply
  Healthy Mommy
  24 oktober 2014 at 15:48

  Ik hoorde van iemand dat de roze naar churros smaakt… Elke keer denk ik; als dat zo is dan MOET ik hem kopen, maar ik ben bang dat het tegenvalt. Haha.

 • Reply
  Bo
  24 oktober 2014 at 17:55

  Ik vind het knap lastig, maar vind de groene wel een beetje chili con carne achtig!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  24 oktober 2014 at 19:19

  Ik wil dit ook in België!

  • Reply
   Emily
   25 oktober 2014 at 12:48

   Ik ook! Ik zie het bij alle bloggers en ik vind het zo leuk, enkel jammer dat ik niet eens kan proeven. Ik ben erg benieuwd naar die roze omdat die zoet zou smaken. Ik stem ervoor dat we dit ook in België doen haha.

   • Reply
    Jane
    26 oktober 2014 at 16:53

    Ook bij ons in België te vinden bij Albert Heijn 😉 Denk niet dat we kunnen meedoen maar we kunnen wel proeven dus!

 • Reply
  Desirée
  24 oktober 2014 at 22:07

  Ik hoorde dat de roze naar bokkenpootjes smaakt 😉

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  25 oktober 2014 at 11:48

  Alleen de roze heb ik nog niet geproefd. Maar de andere 2 weet ik ook echt niet! De gele heeft in ieder geval iets met kaas… maar verder?

 • Reply
  BeautyReviewsNL
  25 oktober 2014 at 11:48

  Ik ben heel benieuwd naar de gele smaak!

 • Reply
  Didem
  25 oktober 2014 at 12:57

  Hmm, geen idee. Ik zou ze het liefst allemaal ook wel willen proeven, misschien toch nog even naar de supermarkt dan? 😉

  liefs,
  http://www.fluffylifestyle-nl.blogspot.nl/

 • Reply
  Celeste
  25 oktober 2014 at 13:06

  Het is echt zoveel moeilijker dan je denkt haha. Ik weet het ook nog steeds niet!

 • Reply
  Melissa Charlotte
  27 oktober 2014 at 19:06

  Ik heb de roze geproefd en er kwamen steeds andere smaken in m’n hoofd naar boven. Ik vond die niet lekker trouwens.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.