Overig

Laat je horen! Wat willen jullie op Pinky Polish zien?

Ik krijg regelmatig feedback van jullie bij de comments van artikelen of via Twitter en ik probeer daar zoveel mogelijk mee te doen. Aangezien ik het ontzettend belangrijk vind om de site voor jullie zo leuk mogelijk te houden wil ik heel erg graag van jullie weten wat jullie nou leuk zouden vinden om op Pinky Polish te zien!

Ik begrijp echt dat jullie het leuk zouden vinden om meer artikelen te zien, maar dat gaat gewoon niet. Het gaat nu eindelijk goed met mijn studie (daar werk ik ook hard voor), dus ik wil dat graag zo houden. In combinatie met mijn studie en werk is mijn site een hele kluif, maar ik vind het geweldig om te doen! Gelukkig lukt het me nu wel om minstens om de dag een artikel te maken en daarnaast soms veel vaker. Meer artikelen zitten er dus niet in, maar jullie kunnen natuurlijk wel laten weten wát jullie willen zien!

Artikelen
Ik probeer zoveel mogelijk af te wisselen tussen reviews, swatches en andere artikelen. Welke artikelen vinden jullie het leukste om te zien? Ik merk dat jullie nagellakswatches erg leuk vinden, reviews soms wat minder. Ik merk wel dat ik vaak over budgetproducten schrijf, maar zouden jullie wat meer luxe-items leuk vinden? Zijn er nog specifieke producten waar jullie benieuwd naar zijn?

Filmpjes
Ik vind het zo leuk om filmpjes te maken! Dat hebben jullie vast wel gemerkt met de enorme hoeveelheid filmpjes van de laatste tijd. Shoplogs vinden jullie geweldig en favorietenfilmpjes ook. Tutorials lijken helaas wat minder in de smaak te vallen, klopt dat? Ik had ooit het idee om een vast item te maken met tutorials van looks van celebrities, maar aangezien tutorials minder populair zijn ben ik daar nooit mee begonnen. Lijkt dat jullie wat? En zijn er andere filmpjes die jullie graag zouden willen zien?

Non-beauty
Hoewel Pinky Polish voornamelijk een beautysite is (en dat ook zeker zal blijven!) merk ik dat jullie sommige non-beauty artikelen ook erg leuk vinden. Zo hoor ik regelmatig van jullie dat jullie meer willen weten over lifestyle/fitness en met name over de Pilates-workouts die ik doe. Zouden jullie dat leuk vinden? Andere non-beauty suggesties zijn natuurlijk van harte welkom!

Laat al je suggesties achter bij de comments, alles is welkom! Ook als jullie nog andere suggesties hebben hoor ik het graag van jullie. Zonder jullie zou Pinky Polish niet hetzelfde zijn, dus laat je stem horen!

Dit vind je misschien ook leuk...

96 reacties

 1. Norma zegt:

  Celebrity looks gaaf

 2. Die foto ^_^ Ik vind het juist fijn dat je veel budgetproducten reviewt (arm scholiertje hier). Dat is ook een reden waarom je één van mijn favoriete blogs bent! Tutorials vind ik fijn (ik ben nog een beetje aan het klooien met make-up af en toe), een celeb look is juist een leuk idee! Ik ben groot fan van je swatches, je lakt gewoon zo netjes en de foto’s zijn van goede kwaliteit. Non-beauty (ik ben ook heel benieuwd naar de pilates oefeningen!) vind ik ook leuk.

  Nu ik dit zo teruglees…. Hier heb je helemaal niks aan! Feedback geven kan ik niet zo goed, haha.

 3. Juultjee zegt:

  Hoi, het leek me leuk als jij een review dot op de essence nail art designer set!!!

  Voor de ret vind ik non beauty ook wel leuk.

 4. Floor zegt:

  Ik vind de filmpjes die je maakt altijd heel erg leuk, misschien zou je een keer een ” Whats in my bag ” en wat ik ook heel erg leuk zou vinden is een housetour, ik zie dat nu altijd op de achtergrond bij je filmpjes en ben toch wel heel erg benieuwd nu!

 5. Tutorials vind ik wel leuk. Fitness/pilates artikelen heb ik juist niet zo veel mee. De afwisseling tussen budget en wat duurdere producten vind ik ook fijn. Misschien kan je wat vaker tags, Outfits, opgemaakt artikelen erbij doen 🙂

 6. Ceren zegt:

  Ik vind je shoplog filmpjes ZO leuk. dus ga vooral geld uitegeven zodat naar je leuke filmpjes kan kijken haha.

 7. heyhey,
  ik vind je site erg leuk.
  qua artikelen is het toff en k begrijp helemaal dat je met je studie en werk bezig bent! dat is toch logisch! het is knap dat je nig steeds met je site bezig bent, ondanks de drukte!!
  k vind de tutorial filmpjes wel leuk en hou eigenljk van alle soorten filmpjes!
  op het gebied van non-beauty is et misschien grappig om kook filmpjes op te nemen. waarin je leuke receptjes laat zien, die makkelijk zijn te maken! bijv. cupcakes, je eigen salade etc.

  succes, bibi.

 8. Ik vind reviews ook zeker interessant, maar je nagelswatches ook 🙂
  Ik vind non-beauty ook leuk, zoals fotodiary’s ofzo!

 9. Hallo Charlotte,

  Wat ik meer zou willen lezen en zien zijn de volgende dingen;

  – Meer persoonlijke artikelen
  – Outfit van de dag
  – Tips/trucs hoe bepaalde dingen te combineren

  Vooral zo houden;

  – Nagellak swatches, maak er dankbaar gebruik van

  Liefs Désiree

 10. Evelien zegt:

  Hoihoi,

  Ik moet zeggen dat ik het juist superleuk vind zoals het nu gaat!

  Wel mogen er wat mij betreft vaker tutorials bij, omdat je altijd zulke mooie draagbare looks maakt! Ook celebrity-looks lijken mij erg leuk!
  Ik kijk regelmatig de tutorials en andere filmpjes terug om ideeën op te doen.
  Maar je moet er natuurlijk wel aan toe komen 🙂 ik snap dat een filmpje veel werk is!

  Ik zou zeggen: ga vooral zo door!
  Ik ben altijd helemaal blij als ik weer een nieuw artikel zie staan op Pinky Polish! Vooral de filmpjes, want daar word ik echt vrolijk van 🙂

 11. Ik vind je blog echt heel erg leuk, maar soms komt er maar om de 3 dagen een artikel. Dat vind ik jammer, maar ik snap dat je er niet altijd tijd voor hebt.
  Misschien zijn nailart tutorials leuk ? En dingen over food ? Lekkere receptjes enzo 🙂
  xx Ella, SpringVibes

 12. Aukje zegt:

  Nagellakswatches vind ik inderdaad leuk! Reviews gaan redelijk vaak over huidproducten, dat vind ik iets minder omdat ik een vrij lastige huid heb en dus eigenlijk nooit switch van producten.

  Je filmpjes vind ik ook erg leuk, je bent heel spontaan, maar soms zijn ze iets aan de lange kant, zo rond de 10 minuten vind ik wel ongeveer de max waar ik met plezier naar blijf kijken.

  (Gezonde) recepten en workouts vind ik ook interessant!

  Verder doe je het ontzettend goed, dus ga vooral zo door 🙂

 13. romy zegt:

  een stash waarin je je sieraden laat zien ! jij hebt zulke leuke !
  en shoplogs en tutorials wat vaker !

 14. Laura zegt:

  Stash flashes! Tutorials! Shoplogs! Favorieten filmpjes! Ik vind de hoeveelheid nagel swatches iets teveel persoonlijk en zou graag wat meer revieuws van make up producten zien! Xxx je site is super^^

 15. Hi Charlotte,

  Je blog is fantastisch. Ik vind tips over hoe je een erg blanke huid verzorgt of tips over hoe je er lief mee om moet gaan erg fijn om te lezen, omdat ik ook erg wit ben.

  Ik vind je filmpjes fantastisch, keep up the good work!

 16. Jessica zegt:

  Persoonlijke artikels lees ik graag. En nagellakswatches zijn hét sterkste punt van je blog.
  Ik ben ook gek op filmpjes, maar liever geen tutorials.
  Voor mij mag je verder doen zoals je bezig was. Niets op aan te merken!

 17. Tessa zegt:

  Ik zou graag je totale stash willen zien want ik vind dat altijd het leukste om te zien 🙂 en que artikelen vind ik het leukst om reviews van nagellakjes ofzo iets te zien

 18. Chiara zegt:

  Graag veel looks en reviews over budgetproducten, die vind ik altijd heel leuk! En een artikel over pilates lijkt me ook echt superleuk!

 19. Janneke zegt:

  Ik vind tutorials van je looks juist altijd wel leuk! Je maakt mooie draagbare looks.
  Shoplogs blijven ook erg leuk!
  Non beauty vind ik af en toe ook wel leuk.
  Dat je over budget schijft vind ik juist fijn, heb niet zo’n behoefte aan luxere merken.

  Fijn dat je voor jezelf een goede balans tussen je studie en je site hebt gevonden. Lekker zo houden!

 20. Ingrid zegt:

  Ik ben sowieso benieuwd naar je stash dus een stashfilmpje zou echt leuk zijn! Daarnaast lees ik reviews van beautyproducten graag. Ik ben ook zo benieuwd naar je andere mac pallete met (gekleurde) oogschaduws. Ik weet dit niet zeker, maar volgens mij worden er niet zoveel lipproducten behandeld (nogmaals ik durf dit niet met zekerheid te zeggen hoor. Ik volg je blog maar een paar maanden). Looks met leuke lipsticks en lipgloss zie ik graag. Ik vind je tutorials en filmpjes erg leuk! Verder ben ik heel tevreden met je blog. Ik vind het maar knap dat je dit met je studie kan combineren! Ga vooral zo door! Veel succes!

 21. Lisa zegt:

  Filmpjes met looks waarin je alle stappen laat zien.. En iedere keer iets anders gebruikt, bijvoorbeeld verschillende soorten foundation, poeders en verschillende soorten blush, bronzer, oogschaduw enzo.. Want veel bloggers gebruiken dezelfde soort foundation in elk filmpje, ik vind het handig om tijdens een look ook te zien hoe een bepaalde soort make-up werkt..

 22. myrthe zegt:

  Hi, tof dat je dat vraagt. Ik zou het heel erg leuk vinden om vaker shoplogs, stashfilmpjes, favorietenfilmpjes, ja eigenlijk filmpjes dus eigenlijk! :P. Persoonlijk houdt ik niet van nagelswatches, ik vind ze vaak een beetje saai. Verder vind ik wel dat je een hele frisse site hebt! Keep goin’!
  xxx

 23. laura zegt:

  outfits, volgens mij heb je een hele leuke kledingstijl!!!!

 24. Lianne zegt:

  Hoi,

  Ik vind zoals je site nu is hartstikke leuk. In eerste instantie kom ik hier altijd voor de nagellakswatches, die zijn mooi en leuk gedaan. Het moment dat ik je site echt vaker ging bezoeken (ik weet het, ik ben een newbie) was met de budgetmaand (ofzoiets). Dat vond ik echt leuk om te zien, van die fijne en goedkope producten die men dan meestal over het hoofd ziet (omdat het er vaak 1 in een dozijn uitziet), maar achteraf echt de moeite waard zijn. Daarnaast vind ik alles met huidverzorging of makeup voor de lichte huid erg interessant, want mijn haarkleur en huid komt redelijk overeen met die van jou.
  Dus zoals je ziet, mijn opmerkingen zijn eigenlijk geen echte opmerkingen, meer waar je al mee bezig bent 🙂

 25. Jeske zegt:

  Misschien is het leuk om een keer een diy manicure te laten zien met alleen maar budget producten. Ik ben momenteel op zoek naar een goede topcoat en cuticle oil, maar wil er het liefst niet te veel geld aan uitgeven..

  Maar verder vind ik shoplogs en nagellak swatches altijd super leuk!:)

 26. Marrie zegt:

  Alsjeblieft wat minder nsagellak swatches! Is echt teveel. Ik vind budgetproducten leuk en de dat laatste artikel over bodyshop producten ook prima. Heb daardoor zelf ook wat producten bij ze gekocht, Misschien af en toe recepten?

 27. Dewi zegt:

  Haha, leuke foto! Ik weet eigenlijk zo geen verbeterpunten voor je site, ik vind alles wel mooi in verhouding. Het is fijn dat je producten reviewt die ook voor mensen met een wat lager budget goed toegankelijk zijn. Ik vind je nagellakswatches leuk, maar het zijn er soms wel wat veel. Af en toe een nailart ivp een swatch zou leuk zijn. Verder, ga zo door!

 28. Jasperine zegt:

  Tutorials van jou vindt ik altijd heel leuk,leer er veel van.

 29. Lisanne zegt:

  Ik zou het leuk vinden als je nog meer budget producten reviewt of er een look mee laat zien

 30. Marieke zegt:

  Ik ben het vaak eens met je reviews van Catrice en Essence dus daar kijk ik altijd naar uit. Ook zie ik graag (nagellak)swatches en filmpjes. Al schrikt de lengte me vaak af. Zo was de laatste 20 minuten! Dat vind ik erg lang en ik heb graag een goede afwisseling tussen lange en korte filmpjes. Ook die celebrity styles klinken erg leuk!

  1. Ja, ik vind de filmpjes ook meestal zo lang! Misschien kun je ze iets korter maken in de toekomst? Ik vind 10-15 min. voor een ooglook bijvoorbeeld een goede lengte. Maar 20 minuten wordt net iets te veel 😉

 31. Daniëlle zegt:

  Ik vind je site nu al superleuk! Ik vind het juist fijn dat je veel budget-reviews schrijft, ik zit namelijk gewoon nog op school & geen bijbaantje ofzo. Dus ik koop alleen maar budgetmake-up. 🙂
  Ik zou wel een keer graag willen zien:
  – Outfit Of The Day.
  – Make-upstash update.
  – Lifestyleartikelen, zoals eten & sport etc.

  Maar ik vind je site sowieso al heel leuk, vooral aan de nagellakswatches heb ik echt veel! 🙂 Als ik een mooi lakje op je site zie, en ik zie ‘m later in de winkel: ‘Ja, die neem ik, op pinkypolish.nl was die zó mooi!’ Haha, dat heb ik echt vaak!

 32. Cheyenne zegt:

  nail art tutorials in filmpjes! en nog veel meer budget reviews want ik hou van essence en catrice!

 33. Wij zouden het leuk vinden om wat meer te weten te komen hoe jij je studentenleven geniet. Wij zijn namelijk ook studenten, maar in een andere stad. Ik ben benieuwd hoe het studentencultuurtje bij jou is. In onze stad is namelijk 60% jonger dan 35 en wonen er binnen de grachten gewoon ongelofelijk veel studenten.
  En wat voor muziek draaien ze in de kroegen? Wat voor soort kroegen ga jij heen als je uitgaat? (muziek als ‘Roos’ van Batiste, wordt dat bij jou ook gedraaid?)

 34. Fleur♥ zegt:

  Een artikel over goede zelfbruiners! Nu de zomer in aantocht is komt dat goed van pas!

 35. despina zegt:

  Opgemaakt filmpjes. Filmpjes waarin je laat zien wat je de laatste tijd allemaal hebt opgemaakt !

 36. Larissa zegt:

  Sowieso heb je een superleuke blog, een van mijn favorieten 🙂 Ik heb eigenlijk niet echt feedback, maar ik vond jouw nailart tutorials (de bloesemtakken) superleuk, dus misschien meer dat soort dingen?

 37. Richel zegt:

  HoiHoi,

  Ik vind je site echt geweldig, ik zou graag een tutorial zien van het catrice pallette : Twinkle in the eye en eventueel ook van never let me go. ook zou ik eventueel een tutorial willen zien van catrice mono oogschaduw john lemon, maar het mag ook een andere gele kleur.

  Voor de Rest : ga zo vooral door met wat je doet!

 38. Nagini zegt:

  Ik vind favorieten altijd leuk om te zien! Vooral in een filmpje. Misschien is het een idee om je minder favorieten producten van de maand ook te noemen? Beauty stash is ook altijd leuk en huidverzorging vind ik altijd interessant.
  Verder vind ik dat er te veel nagellak swatches zijn, maar dat is misschien persoonlijk. Ik heb gewoon niks met nagellak.

 39. Ilona zegt:

  Ik vind het vooral leuk om dingen te lezen over budget merken zoals catrice en essence. Maar ook mac vind ik heel leuk.
  En nagellak!

 40. Ik vind het vooral leuk om te lezen over budget producten. Eigenlijk vind ik het hoe je het nu doet gewoon prima ^^

 41. Hoi,

  Ik vind alles op pinkypolish leuk! Je wisselt je filmpjes heel vaak af, favorieten/looks/shoplog/stash. Het zou leuk zijn als je opgemaakt filmpjes erbij maakt?
  Het is totaal niet nodig, want ik vind pinkypolish het leukste blog van alle! 🙂

 42. lien zegt:

  ik vind de tutorials juist het leukst ! van mij mag je er nog een heleboel op zetten ! zeer interessant enzo…
  zou je eens een tutorial willen maken over: zeer dagelijkse look… heel erg dagelijks zodat je bijna niet kan zien dat je make-up op hebt 🙂

 43. Ik vind je echt als zo’n schatje overkomen in je filmpjes altijd dus die vind ik erg leuk om te zien. Heel echt en enthousiast. Leuk. Ik ben helemaal niet supergeinteresseerd in beauty eigenlijk (heus wel een beetje hoor!) maar kom toch vaak bij je kijken omdat ik je nagelswatches altijd heel erg mooi vind en je leuke blogposts heb. Maar goed, ik zou het dus leuk vinden om ook health/fitness dingetjes te lezen want dat vind ik zelf echt heel leuk, maar goed: je bent een (hele leuke!) beauty blog dus ik begrijp dat je dat niet de overhand gaat geven. En terecht, en ik lees je sowieso! <3

 44. Marieke zegt:

  Een artikel over Pilates zou tof zijn, ik gebruik de twee oude artikels daarover nog steeds als ik opzoek ga naar nieuwe workouts! Voor de rest vind ik je site top! Zelf heb ik niet zoveel belang bij luxe producten, ik vind de balans nu eigenlijk heel mooi. Ik vind jou echt een van de ‘beste’ (leukste) blogs die ik volg, juist omdat je het zo persoonlijk houdt, zoals niet alle LE collecties laten zien omdat je sommige zelf niet interessant vond en minder artikelen plaatsen omdat je het druk hebt met school en je werk (ja, dat vind ik echt een goede eigenschap!).

 45. Ik vind je site ten eerste hartstikke leuk! De nagellakswatches moet je zeker zo houden! Alleen kunnen je filmpjes wel wat korter 🙂

 46. JoycevdB zegt:

  Ik zou het ook wel eens leuk vinden om iets te lezen over haarverzorging.

 47. Wat meer persoonlijke artikelen lijkt me wel leuk 🙂 Verder.. lekker zo doorgaan 🙂

 48. Nina zegt:

  Ik zou graag shoplogs willen zien! Maar ik zou het ook heeel heeeeel leuk vinden als je spulletjes van LUSH zou willen reviewen of je favoriete lipglossjes zou willen showen! Want ik ben op zoek naar een mooie nude achtige lipgloss.
  X

 49. Lyske zegt:

  Meer lifestyleartikelen graag 🙂 Ik heb niet zoveel met de nagellakswatches. Ze zien er altijd erg leuk uit maar vind de frequentie van nagellakartikelen erg hoog. Ik zou liever een stapelreview zien in één artikel i.p.v. soms alleen een kleur. Al je filmpjes zijn erg leuk omdat je zo enthousiast bent. Ook dat je veel met budgetartikelen werkt moet je blijven doen. Zo heb ik ooit eens een hele tutoriallook van je aangeschaft zodat ik het na kon maken, gewoon omdat het betaalbaar was! Keep up the good work!

 50. lyske zegt:

  Ik krijg errors als ik een comment wil plaatsen. Duplicate error??

 51. Femke Doolaeghe zegt:

  Ik vind je filmpjes leukst dus zeker blijven doen! Make up tutorials vind ik altijd leuk!
  Verder zijn reviews over make up en nagellak fijnst, over body lotion of shampoo vind ik niet zo boeiend.
  Non-beauty klik ik zelf nooit aan!
  Oja en ophouden met filmpjes over die oorbellen, dat kost me een fortuin 😉

 52. xxxx zegt:

  doe mij maar alleen beauty! ik vind zelf swatches altijd leuk, en ik hou er ook wel van dat het vaak budgetproducten zijn. I

  1. xxxx zegt:

   oeps haha.
   Ik zie bij jou altijd lakjes die me in de winkel helemaal niet opvallen en die ik dan toch maar mee neem 🙂
   en ik hou van je lange filmpjes! tutorials vind ik zelf ook wat minder omdat ik zelf geen oogschadus gebruik. Hoewel ik met de 1+1 actie bij kruidvat wel mn eerste oogschaduw heb gekocht, dus misschien kan je een look maken voor beginners? (ik heb een smokey eyes paletje van catrice, de bruine.)
   ooh en ik hou van nailart! maar ik snap wel dat dat niet altijd kan
   ooh en ik hou van je site! ik volg ongeveer 20 blogs (hihi) maar ik vind die van jou toch echt wel het leukst!

   1. idd lange filmpjes, leuke site!

 53. Suzanne zegt:

  Ik kijk altijd graag op je website! Misschien kan je artikelen schrijven waarin je bijvoorbeeld verschillende deodorants of whitening tandpasta’s vergelijkt?

 54. charlotte zegt:

  ik hou van je site echt maar de filmpje duren echt te lang voor mij.
  En ik hou ervan dat je veel catrice laat zien ga zo door

 55. Ja fitness vind ik leuk. Filmpjes houd ik heel erg van. Een celebrity tutorial vind ik ook een leuk idee. Ik vind shoplogs/haul video’s het leukste. Misschien outfit of the days? Ook altijd leuk om naar te kijken. of leuke recepten die je hebt en met ons wilt delen?
  soms zijn filmpjes lang, maar die bewaar ik altijd voor de avonden dat ik me verveel :p en die heb ik toch wel een paar in de week, haha.. Dus je hoeft ze van mij niet korter te maken..

 56. Ik vind Revievs over budgetmerken handig! ik ben niet van de luxe merken. Ik wil wel vaker een ooglook zien, dat vind ik wel leuk:)

 57. Filmpjes zijn cool! Ik kijk elke dag wel even of er een nieuw filmpje op staat, dat vind ik het leukste eigenlijk. Vooral de tutorials zijn geweldig, geven mij echt inspiratie om zelf ook aan de slag te gaan. De shoplogs vind ik ook heel leuk!!

 58. Anna zegt:

  Vind tutorials juist altijd het leukst hoor! Ga zo door!

 59. Fototutorials! Heel veel bloggers doen video’s van van alles en nogwat, maar dat is zo lastig kijken tijdens college! 😉

 60. Dora zegt:

  Sorry maar je filmpjes is nix zonder ondertiteling want k ben zelf slechthorend.. Als je filmpje maak met ondertiteling maakt al veel beter!

 61. Britney zegt:

  Ik vind jou filmpjes echt geweldig.
  Dus geef mij maar shoplogs&looks!

 62. De filmpjes van jou vind ik echt super! Ga vooral zo door en eigenlijk heb ik helemaal niets op jou site aan te merken. Ik vind dat je goed afwisselt van soorten artikels, heel erg leuk! Misschien zou een filmpje waarin je je stash weer een keer laat zien wel leuk zijn..?!
  Liefs!

 63. Jolien zegt:

  Non-beauty hoeft van mij niet zo.
  Alle filmpjes van jou vind ik erg leuk. Tutorials juist ook! Hier haal ik ook tips uit om zelf toe te passen!

 64. Els zegt:

  Ik vind filmpjes ook het leukst. Vooral favorieten, shoplogs, what’s in my bag, dat soort dingen. Af en toe een tutorial is ook leuk, maar die dingen zijn zo vaak net gelijk je er 10000 van kan zien op youtube, terwijl de andere toch wat persoonlijker zjin, en ik vertrouw je mening (wat niet zo vaak meer voorkomt op youtube!).
  Artikels over fitness etc interesseren me niet echt.

 65. Yvette zegt:

  Ik vind je make-up tutorials juist hartstikke leuk. Heb het de laatste tijd een beetje gemist. Verder zou ik het ook leuk vinden als je ook over luxe producten schrijft. Blijf zo doorgaan met je leuke blog!

 66. Roosje zegt:

  Jij bent echt de beste op het gebied van make-uptutorials. Je hebt een hele fijne stem en legt alles erg helder stap voor stap uit. dus wat mij betreft meer make-uptutorials!

 67. sneeek peek!!!!

 68. Nathalie zegt:

  Leuk dat je deze vraagt stelt! Ik kom graag op je blog. Je filmpjes, tutorials en reviews vind ik super. En tutorials mogen wat mij betreft juist vaker. Dus een celebrity look vind ik een goed idee. Ik zou graag wat favorieten willen zien per merk zoals die van de Bodyshop. En favorieten/reviews per soort zoals van mascara’s en lipsticks. What’s in my bag is ook altijd leuk. En je MAC pallette met gekleurde oogschaduw ben ik ook erg benieuwd naar!

 69. lief zegt:

  Ik vind je site heel leuk dus geen dingen scrappen ofzoo maar ik hou zelf heel veel van lippenstift en ik zou dus eigenlijk wat meer lippendingen zien op jou site..
  xx

 70. Nina zegt:

  Ik vind je site super leuk maar ik vind wel dat je erg veel nagellakswatches doet. Een beetje te veel. Zelf vind ik reviews juist heel leuk. En filmpjes natuurlijk.

 71. Lisa zegt:

  Ik vind dit een super leuke site veel afwisseling en veel filmpjes, ik zou wel eens een filmpje willen zien over met welke producten je het best kunt beginnen (als je nog geen make-up draagt.
  Xx xx

 72. Marijne zegt:

  Ik zou ook graag make-up tutorials zien! En misschien What’s in my bag filmpjes?

 73. Jamie zegt:

  Ik zou heel graag weer je stash willen zien, ik heb je oudere filmpje wel zeker 20 keer gekeken zo leuk vond ik hem. En ik zou graag in een filmpje willen zien een look met het palletje: 040 Never let me go. van Catrice.
  X

 74. Amal zegt:

  Hallo,
  Ik vind juist de tutorials hartstikke leuk. Ook super dat je veel budget producten behandeld. Maar voor de afwisseling zou ik ook zo nu en dan wat duurdere dingen willen geriweuwd zien. zeker wat gezichtsverzorging betreft.
  Ik hou van je films en geniet er zooo van. Kan me niet lang genoeg lang duren haha.
  Dus wat mij betreft ga gewoon zo door.
  Succes

 75. Jamie zegt:

  Ik vind bijvoorbeeld een roomtour heel leuk maar misschien vind jij dat te persoonlijk… of een whats in my bag! X

  1. Kiek zegt:

   Indd! ook erg leuk!

 76. Jolien zegt:

  Hoi

  Ik ben een nieuwkomer en ik vond je site meteen fantastisch. Vooral was ik op zoek naar leuke ideetjes om mijn ogen op te maken en om me door met kleine dingen meteen veel vrouwelijker te maken. Ik hou enorm van je tutorials en ik heb er ook al enkele uitgewerkt (wel met low budget producten) en toch mooie commentaren op gekregen. Ik zou het leuk vinden indien er meer zou gewerkt worden naar een volledige look (zoals bvb welke make up draag bij welke outfit, of welke schoenen gaan leuk bij welk tuniek). De stashes vind ik iets minder, vooral omdat ze wat lang zijn, maar hebben dan als voordeel dat we weten wat er op de markt te vinden is :). Ik vind je blog in het algemeen zeer inspirerend en ben zelf ook een weightwatcher, dus wat dat en fitness betreft ben ik ook een fan :).

 77. Jaa pilates workouts!!

 78. Pilates work-outs en celebrity looks vind ik hele goede ideeën!!! En gezonde makkelijke recepten zijn ook altijd welkom! Verder kom ik vooral ook voor de nagellak swatches (de site heet toch niet voor niets Pinky Polish? ;)), dus daar mag je vooral mee doorgaan!

 79. Denice zegt:

  Hola!
  Ik ben een stille bezoeker en kom ongeveer 1x per week langs op je blog. Je filmpjes sla ik tegenwoordig over, eerst keek ik die wel. De rede hiervoor is is dat ik vind dat je dingen erg uitstelt. Het gaat bijvoorbeeld over de glossybox, je staat op het punt deze uit te pakken maar daarvoor komt eerst nog een heel verhaal over iets anders. Van mij mag het allemaal iets sneller, to the point. Maar dat is mijn mening 🙂 succes ermee!

 80. Maris zegt:

  Wat mij nou leuk lijkt. Bloopers en mislukte dingen of miskopen. hihi..
  Je doet het echt super leuk en je filmpjes vind ik heel leuk en handig, maar zou me leuk lijken als het helemaal fout gaat! hihi..

 81. Maris zegt:

  Ow en wat me nog meer leuk lijkt. Je Blond Amsterdam verzameling zien! 😀 Ik verzamel dat ook nl.

 82. Kim zegt:

  Ik vind je filmpjes echt het leukste, ik zou zeggen ga ermee door! Verder zou het misschien ook een keer leuk zijn als je ook een keer juist producten laat zien waar je niets mee kan, of die volgens jou niet werken. Dat scheelt ook weer een miskoop voor ons.

 83. wendela zegt:

  DIY’s♥♥♥♥♥

 84. Kiek zegt:

  Heeyy,

  Ik zou het leuk vinden als je weer eens een keer je nagellak stash laat zien!
  Ook lijkt het me leuk als je een keer een nail art voor doet ofzo.

  Verder vind ik je site geweldig!

  xx Kiek

 85. Ik vind het leuk om veel budget artikelen te zien.
  Dat is voor iedereen betaalbaar, en je kunt het in de bekende winkels krijgen!

 86. carlijn zegt:

  filmpjes: Nagellak stash en een shoplog!
  Pleasdssss

 87. hometour!! mijn boyfriend does mijn make up !!

 88. Ten eerste; ik hou van je blog echt geweldig! Je laat zowel luxe als goedkope producten zien en voor iedere beautyfan is er wel iets dat zij leuk vind.
  Persoonlijk vind ik je nagellak swatches altijd erg leuk! Soms trekken ze me over de streep om een nagellak toch maar te kopen omdat die op je nagels dan wel erg gaaf is.
  En soms laat ik hem daardoor juist staan.
  Verder vind ik je huidverzorging dingen ook leuk. met oog make-up heb ik zelf niet zoveel ik doe mascara op en klaar.

 89. Tessa zegt:

  ik vind de budget artikelen altijd héél fijn om te lezen! en vooral nagellak verhalen! wil je ook een keer een tutorial doen over hoe jij je make-up kwasten schoonhoudt? er zijn al artikelen over te vinden maar die zeggen allemaal andere dingen en de meeste manieren die ik hebgeprobeerd werkte niet zo goed..

 90. Lotte zegt:

  Ik vind de nagellak swatches het allerleukst !

 91. Hoi! Maak ’s een filmpje over je manicure!! Of hoe je nagelverzorgin routinegaat 😉

 92. Lisa zegt:

  Hoi ik zou graag een stash filmpje of een whats on my phone willen zien…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.