Persoonlijk

Lodewijk

Eventjes geen beauty-update, maar in het kader van Dierendag een tribute aan mijn lieve hondje Lodewijk. Zoals sommigen van jullie misschien op Twitter hadden gelezen hebben we hem een paar weken geleden (11 september,zijn verjaardag!) vrij onverwacht in moeten laten slapen. Lodewijk heeft een geweldig goed leven gehad en is 13 jaar geworden, maar toch zijn we toch een beetje een familielid kwijtgeraakt.

Geef je hond/kat/konijn/cavia of ander huisdier dus nog even een extra knuffel en wat lekkers en geniet van ze nu je ze nog hebt!

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Ik heb helaas geen huisdieren 🙂

 2. Evelien zegt:

  Wat mooi dat je hem nog zo herdenkt op dierendag!

  Ik ben ook een aantal honden verloren en ook al zijn ze niet meer bij je, ze blijven altijd in je hart!

 3. Mijn 2 honden hebben al een dikke knuffel gehad !

 4. Wat een lieverd! Heel erg dat we ze op een gegeven moment toch kwijtraken, ik zou willen dat Juup voor altijd kon blijven…

 5. Wat een poepje is Lodewijk! Ik heb geen huisdieren, maar ik ga wel de hond van mijn vriend even lekker verwennen met een groot knaagbot.

 6. joline zegt:

  wat een lieve hond 🙂 , ik heb me katjes vandaag nog niet gezien, ik denk dat ze buiten zijn 😛

 7. Wat een schatje… Ik moest vandaag ook aan mijn vorig jaar overleden hond denken, omdat het dierendag is, maar ook zijn verjaardag! Dat gekke beest was op dierendag geboren. Maar we hebben nog een hond nu, en die wordt wel een beetje extra verwend vandaag. 😉

 8. Ik moest stiekem wel een beetje lachen, want op de eerste foto lijkt het echt een mega hond, en op de onderste foto zag ik inene die korte pootjes 😀 Enig!

  Tis altijd zwaar klote om een huisdier te verliezen 🙁

 9. Ahh, wat een scheetje was het! Kan me voorstellen dat ’t verschrikkelijk is dat ‘ie er nu niet meer is.

 10. Ik heb zelf ook verschillende huisdieren en ik weet hoe het voelt.
  Alvast veel sterkte gewenst!

 11. Aah sterkte, lijkt me verschrikkelijk 🙁 ! Ik heb zelf ook een hond, en ik zou niet willen weten hoe het is om die kwijt te moeten raken.

 12. Nina zegt:

  Aah, wat een lieverd was het. Ik begrijp je helemaal want heb zelf ook een hond en hij is een soort broertje van mij.

 13. Ulrike zegt:

  Zo’n schattig hondje! Ik vind de naam echt goed bij hem passen.
  Onze hond is op 31 juli dit jaar gestorven, hij was 14 jaar geworden op 11 april. Ik heb hem net als jij vandaag ook herdacht.

 14. Becky zegt:

  Het is moeilijk voor mij om mijn beesten nog meer te knuffelen. (Twee honden en een kat) Maar ze hebben wel allemaal luxe eten enzo gehad vandaag! 😀

 15. Ahw, wat lief 🙂

 16. ahh, wat een schattig hondje. Ik kan me voorstellen dat het erg moeilijk was, je hecht je toch aan een dier vooral als je hem dan lang hebt gehad.

 17. Renske zegt:

  Ohh:( Sterkte met dit verlies. Ik weet precies wat je bedoelt met een familielid, want een huisdier hoort er gewoon bij. Gelukkig heb je hem 13 jaren bij je mogen hebben.

 18. Aaw sterkte :(. Mijn hondje is pas drie jaar, moet er nog niet aan denken haar kwijt te raken. Lodewijk lijkt me echt een hele lieve hond, wat mooi om vandaag even bij hem stil te staan.

 19. onze katten hebben een vrwenpakket van wiskas gehad 😉 wat extra snoepjes en vlees!

 20. Oh! Bass is vorige week gestorven. Onze Franse Basset is 14 jaar geworden. Hij was de laatste maanden echt aan het aftakelen. Vorige week heeft papa hem in de tuin, tussen de bloemen gevonden. Spijtig genoeg was hij al gestorven. Hij lijkt echt heel sterk op Lodewijk! Op zijn snuit was hij ook heel grijs geworden! Oude kereltjes he! Voor altijd in onze gedachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.